Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Daniel, te-ai cam îmbătat =))

Vizitator
Postat

Chiar deloc ,acu am sosit dela aeroport si ma pun pe treaba  :laugh2  :laugh2  :pepsi

Mai lasă dreaq aeroportul ăla, că nu ești steward =))

Vizitator
Postat

Ai stat numa pe la Andrea nebunule

E și frumoasă, dă-mă-n sânge =))
  • Oras:pe forum
Postat

Fac pariu ca daca motanu' nu ia nici o masura,asta o sa fie cel mai lung toping in istoria site-ului....o sa-l depaseasca si pe cel a al Lanei :laugh2 :laugh2

Cum sa faca asa ceva Doamne fereste , Unde mai pupa el trafic ca asta Vezi ca precedentul a avut 300 de pagini  :snap

Vizitator
Postat

Si trole am vazut ca da tarcoale pe la siliconata

Când futea trollescoviciulos pe Deeuța, alții se futeau în curwscoviciluos =))

• Like 2
Postat

Cel mai lung este cel cu "Postati aiurea pentru colorare rapida" circa 30 si ceva de mii de pagini. Nici un alt topic nu poate depasi acel topic, indiferent cat de mult ar scrie aici Dobre-Lorena, topicul ala cu colorarile ramane unic ! :laugh2 :laugh2 :slap2 :slap2

Te contrazic precedentul pana sa o zbugheasca Lorena in Germania a avut 300 de pagini ,apoi pisicu vazand ca a comis-o a sters 250 de pagini ,incercand sa o scoata basma curata pe boarfa .A oprit exact ce trebuia .

Postat

Ma gândeam să sun și eu mâine, să fac o recenzie, nu de alta, dar primele câteva pagini sunau extraordinar... Păcat că după 2-3 pagini frumoase au urmat 150 de pagini de certuri cu peștele :(

Vizitator
Postat

Ma gândeam să sun și eu mâine, să fac o recenzie, nu de alta, dar primele câteva pagini sunau extraordinar... Păcat că după 2-3 pagini frumoase au urmat 150 de pagini de certuri cu peștele :(

Pestele este in acvariu...!

Postat

Și cine nu te lasă

? Vezi va trebuie sa coboare Jonny 2+3 =5 și abia după aia poți sa urci .Poți și fără balonas femeii chiar îi place

Când intri în scara sa ai grija la paparazzi sunt nonstop acolo.

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Te astept sa facem sex ca.n filme si sa radem de prostul forumului.dobre cotetarul

Postat

Corect , în sfârșit ai zis și tu ceva ca lumea

Ai fost bagat in seama.iar ai scris ca prostul toata noaptea.lingaule.impotentule.jegosule.alcoolistule.

Postat

Egzact ,si Jonny pe Bikuta  :pepsi

Baietii destepti fut.pt tine cea mai potrivita e laba.asa te.ai invatat si oricum nu s.ar fute nimeni cu tine.nu ti se scoala pula si mai si puti ca un sconcs

Postat

Baietii destepti fut.pt tine cea mai potrivita e laba.asa te.ai invatat si oricum nu s.ar fute nimeni cu tine.nu ti se scoala pula si mai si puti ca un sconcs

Tu ai  inebunit cand mi-aia vazut prietenii de pe facebook .Stiu ca vrei sa pun poze cu iubita aici sau cand facem sex .Numai ca si eu si ea suntem discreti nu ca prostii forumul ,

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...