indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Ăsta este procentul Lorenei .Un taranush mincinos și retardata. Aveți grija cică e periculos
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Probe.dovezi.mesaje false.inregistrari.paparazzi..off..mare ti.e gradina Doamne..
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Lasa frustrarile.incearca sa te calmezi.iti faci singur rau.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Probe.dovezi.mesaje false.inregistrari.paparazzi..off..mare ti.e gradina Doamne..Exact spre deosebire de minciuni ,falsuri si mizerii .Tare prosti sunteti doamne
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Lasa frustrarile.incearca sa te calmezi.iti faci singur rau.Sunt bine si pis in cur .Dar inca nu am terminat nu te baza pe Ionut .Intelege adevarul a iesit la iveala .Vor aparea si alte elemente surpriza Mincininosilor Curvarul si curva lui vor traii pana la adanci batraneti saraci si mizerabili
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Sunt bine si pis in cur .Dar inca nu am terminat nu te baza pe Ionut .Intelege adevarul a iesit la iveala .Vor aparea si alte elemente surpriza Mincininosilor Curvarul si curva lui vor traii pana la adanci batraneti saraci si mizerabiliEsti recalcitrant de dimineata.incearca sa ai un limbaj calm si sa scrii coerent.Nu trebuie sa fii trist.bucura.te te viata.
leanasicostel Reputație: -122 Postat Martie 18, 2016 Postat Martie 18, 2016 dobre de ce ai poze false pe facebook?si pozele cares reale damile as vad eu daca sunt reale sau tot de pe net. te tine sa verificam sa vezi ca toate pozele tales depenet?
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Alexandru...fiul aurolacului de Dobre ....Mănâncă...VOTKA...asa tata asa fiu. Si e **spam editat**..
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Exact spre deosebire de minciuni ,falsuri si mizerii .Tare prosti sunteti doamneGaseste.ti servici ,fa.ti o iubita,incearca sa te relaxezi.lasa frustrarile si ura ca iti faci rau singur.plus alcoolul.faptul ca nu mananci.stai in frig pe balcon.fa ceva cu viata ta.nu mai te chinui singur
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Esti recalcitrant de dimineata.incearca sa ai un limbaj calm si sa scrii coerent.Nu trebuie sa fii trist.bucura.te te viata.Sunt calm și mă uit cât de proasta și săracă ești Așa vei rămâne pentru totdeauna. Iti place dar deocamdată nu ai nici un beneficiu..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Gaseste.ti servici ,fa.ti o iubita,incearca sa te relaxezi.lasa frustrarile si ura ca iti faci rau singur.plus alcoolul.faptul ca nu mananci.stai in frig pe balcon.fa ceva cu viata ta.nu mai te chinui singurIonut date un pulele noastre nu mai scrie de pe contul Lorenei.Prapaditule am și servici și iubita, stai relaxat ca nu îți iau curva sunt scârbit de scârbă
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Alexandru...fiul aurolacului de Dobre ....Mănâncă...VOTKA...asa tata asa fiu. Si e **spam editat**..acum observ ca falsific și poze Ti-aluat fraier calculator și umbli cu mizerii .Spune odată adevărul .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Alexandru...fiul aurolacului de Dobre ....Mănâncă...VOTKA...asa tata asa fiu. Si e **spam editat**..Decât sa fure și sa stea nemâncat pe strada ca al tău e mai bine sa iasă în oraș cu prietenii.Pe 28 luna acesta devine major dacă nu știai. Acum face școală de șoferi și luna viitoare o sa-I cumpăr mașină Ești o săracă și te'ai futut degeaba 6 ani.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 dobre de ce ai poze false pe facebook?si pozele cares reale damile as vad eu daca sunt reale sau tot de pe net. te tine sa verificam sa vezi ca toate pozele tales depenet?Verifica și adevărul legat de unde am dormit eu în perioada 10'25 ianuarie cu cine etc dacă tot ești așa bun la investigații
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Decât sa fure și sa stea nemâncat pe strada ca al tău e mai bine sa iasă în oraș cu prietenii.Pe 28 luna acesta devine major dacă nu știai. Acum face școală de șoferi și luna viitoare o sa-I cumpăr mașină Ești o săracă și te'ai futut degeaba 6 ani.Sa.i ceri bani mamei tale.mai iti cumperi un iphone chinezesc de pe olx
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Verifica și adevărul legat de unde am dormit eu în perioada 10'25 ianuarie cu cine etc dacă tot ești așa bun la investigațiiIi raspund eu.pe balcon
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 dobre de ce ai poze false pe facebook?si pozele cares reale damile as vad eu daca sunt reale sau tot de pe net. te tine sa verificam sa vezi ca toate pozele tales depenet?Caută pozele Lorenei de pe contul Byanca Bycu și așa vei elucida misterul domnu detectiv.Pot sa-mi pun și poze cu Michael Jackson dacă vreau sau deloc cum are Lorena pe doua dintre ele vezi Bibi blues sau universul rece.Mersi Jonny ești tare stupid
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Ii raspund eu.pe balconlatine în garsoniera javra o sa spună Corina prietena ta .Stai linistita ca iti demonstrez și treaba ăsta sa vezi atunci ce bataie Îți iei de la curvarul taranush
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Sa.i ceri bani mamei tale.mai iti cumperi un iphone chinezesc de pe olxești proasta de bubui când eu am cumpărat iphone 6 tu erai în Germania fugit de frica cămătarilor pentru ca avea Cătălin păcatele datorii la ei.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Încearcă totuși sa nu mai plângi și sa răspunzi la întrebări .Știu ca pici de mincinoasa , dar chiar așa esti
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 18, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 18, 2016 latine în garsoniera javra o sa spună Corina prietena ta .Stai linistita ca iti demonstrez și treaba ăsta sa vezi atunci ce bataie Îți iei de la curvarul taranush Dobrica,eu tot nu am inteles.ce vrei tu de fapt? 2
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Încearcă totuși sa nu mai plângi și sa răspunzi la întrebări .Știu ca pici de mincinoasa , dar chiar așa estiStai calm.inspira-expira.fumeaza o tigara.bea o vodca.goleste.ti borcanul cu pisat.viata e frumoasa.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 18, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 18, 2016 Nr de contact 0724.838.617.Va pup si va astept
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 18, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 18, 2016 Dobrica,eu tot nu am inteles.ce vrei tu de fapt?Sa spună curva unde am dormit eu și cu cine în perioada 10-25 ianuarie 2016 Cine a sunt insistent sa mă mut la ea și sa pună cazierul.Apoi sa recunoască faptul ca face sex total neprotejat. Restul falsurilor și mizeriilor le-am arătat aici
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 18, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 18, 2016 Sa spună curva unde am dormit eu și cu cine în perioada 10-25 ianuarie 2016 Cine a sunt insistent sa mă mut la ea și sa pună cazierul.Apoi sa recunoască faptul ca face sex total neprotejat. Restul falsurilor și mizeriilor le-am arătat aiciPai nu prea ne intereseaza pe noi,unde ai parcat tu atunci...nu te ai prins?si restul,te excita tare sa recunoască ea?ca pe noi nu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum