indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Hai Dinamo ! Io țin cu Liverpòl
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 19, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 19, 2016 Dobre javra, hai sa iti mai explic inca o data cum sta treaba pt ca se pare ca esti atât de bolnav mintal ca nu intelegi...de 2 ani am plecat din casa ta cu hainele pt ca tu din iubit te. Ai transformat in peste...Ma bateai, imi luai banii, imi faceai program de lucru, ma obligai sa lucrez in weekend, imi stabileai preturi si servicii. Cand te. Am parasit mi.ai spus..Vrei sa fii stapana pe banii tai? Nu o sa reusesti sa scapi de mine niciodata. ...Si din ziua cand te.am parasit ti.ai facut cont aici si ai inceput sa ma denigrezi si sa ma calomniezi de ciuda ca nu iti mai dau bani si ca ai pierdut controlul asupra mea. Intelege o data pt totdeauna ca eu ma numesc radu, nu dobre, noi doi nu am fost casatoriti niciodata si nu avem copil impreuna. Deci nu ai nici un drept asupra mea, nu are de ce sa te futa grija de ce fac eu cu viata mea, cu corpul meu, cu alegerile mele. Nu am de ce sa iti dau raspunsuri si explicatii. Pt mine esti un strain. Ce daca am fost o perioada impreuna inainte? Acum nu mai suntem si nu ma voi intoarce la tine niciodata. Nu incerca sa ma momesti cu apt tau. Nu ma poti cumpara. Nu iti refuz apt pt ca imi place jobul asta Ci pt ca nu te iubesc, nu imi placi ca barbat si ai un caracter infect. Repet, nu ma poti cumpara. Oricum nu pun botul la vrajeala ta, tu nu ma vrei inapoi ca ma iubesti, ci ca sa ma prostituez in continuare pt tine sa imi iei banii, sa iti platesti datoriile cu munca mea. Si pt ca vezi ca scoala si vrajeala ta nu tin cu mine ma hartuiesti si ma calomniezi zi si noapte aici. Daca tu nu mai ai bani, sa nu mai fac nici eu. Mori de ciuda ca il iubesc pe ionut. Grav il iubesc, spre disperarea ta. ..il iubesc de mor si cu el fac total neprotejat pt ca e viata si iubirea mea. La job fac doar protejat pt ca nu mai iau pastile contraceptive de aproape un an. Deci exclus neprotejat la job. Nu fug de televiziune nu fug de politie. Daca vor sa ma contacteze stiu unde ma pot gasi. Accepta o data realitatea. Nu ma intorc la tine, ma kk pe tine si pe apt tau. Jobul merge bine in continuare pt ca nimeni nu crede bazaconiile tale iar despre ionut ce sa zic. ..il ador, e sufletul si viata mea si nu ai cum sa Ne desparti oricat ai incerca. Asa ca mai bine accepta realitatea, stiu ca e dura pt tine dar asta e. Sau daca nu accepti realitatea, interneaza. Te la balaceanca. ..sectia paranoici. Succes
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 19, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 19, 2016 Dobre, aurolacule, ce mortii tai cauti noaptea la mine la bloc sa imi suni la interfon..alaltăieri la 5 dimineata, ieri la 7 seara si azi.noapte la 1.30. Nu ai somn?.bineinteles ca o sa zici ca nu ai fost tu dar am fost la administrator si ne.am uitat împreună pe camere. Ce prost esti, doar sti ca am camere in fatza intrării la bloc si in holul blocului la parter...prost te.a cacat mata.
nicolainicolai Reputație: 1084 Postat Martie 19, 2016 Postat Martie 19, 2016 Io țin cu LiverpòlTelenovela continua
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Dobre, aurolacule, ce mortii tai cauti noaptea la mine la bloc sa imi suni la interfon..alaltăieri la 5 dimineata, ieri la 7 seara si azi.noapte la 1.30. Nu ai somn?.bineinteles ca o sa zici ca nu ai fost tu dar am fost la administrator si ne.am uitat împreună pe camere. Ce prost esti, doar sti ca am camere in fatza intrării la bloc si in holul blocului la parter...prost te.a cacat mata.Iar bati câmpii 😅la 5 dimineața Ești vai mortii tăi. Tu ce cauți prin aeroport ?erai Di cu maimuta după tine .Pleci iar din tara fără da anunți ? Sa te uiți împreună cu taranush și în perioada 10-25 ianuarie 2016 pe camere sa mă vadă cum intram zilnic în bloc la etajul 3 a trei ușă pe dreapta la nr 41 .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Dobre, aurolacule, ce mortii tai cauti noaptea la mine la bloc sa imi suni la interfon..alaltăieri la 5 dimineata, ieri la 7 seara si azi.noapte la 1.30. Nu ai somn?.bineinteles ca o sa zici ca nu ai fost tu dar am fost la administrator si ne.am uitat împreună pe camere. Ce prost esti, doar sti ca am camere in fatza intrării la bloc si in holul blocului la parter...prost te.a cacat mata.Proasta pulii azi noapte la ora. 30 eram la prietenul Marian în Jilava a fost și Stefan cu soția lui și copiii.Am rămas cu iubita mea și dormit acolo.Suna-l în morții matii pe Stefan și intreaba-l.Vezi ca a întrebat și Michy de tine și Anais.Mars la pula pe centura curva mincinoasa.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Dobre javra, hai sa iti mai explic inca o data cum sta treaba pt ca se pare ca esti atât de bolnav mintal ca nu intelegi...de 2 ani am plecat din casa ta cu hainele pt ca tu din iubit te. Ai transformat in peste...Ma bateai, imi luai banii, imi faceai program de lucru, ma obligai sa lucrez in weekend, imi stabileai preturi si servicii. Cand te. Am parasit mi.ai spus..Vrei sa fii stapana pe banii tai? Nu o sa reusesti sa scapi de mine niciodata. ...Si din ziua cand te.am parasit ti.ai facut cont aici si ai inceput sa ma denigrezi si sa ma calomniezi de ciuda ca nu iti mai dau bani si ca ai pierdut controlul asupra mea. Intelege o data pt totdeauna ca eu ma numesc radu, nu dobre, noi doi nu am fost casatoriti niciodata si nu avem copil impreuna. Deci nu ai nici un drept asupra mea, nu are de ce sa te futa grija de ce fac eu cu viata mea, cu corpul meu, cu alegerile mele. Nu am de ce sa iti dau raspunsuri si explicatii. Pt mine esti un strain. Ce daca am fost o perioada impreuna inainte? Acum nu mai suntem si nu ma voi intoarce la tine niciodata. Nu incerca sa ma momesti cu apt tau. Nu ma poti cumpara. Nu iti refuz apt pt ca imi place jobul asta Ci pt ca nu te iubesc, nu imi placi ca barbat si ai un caracter infect. Repet, nu ma poti cumpara. Oricum nu pun botul la vrajeala ta, tu nu ma vrei inapoi ca ma iubesti, ci ca sa ma prostituez in continuare pt tine sa imi iei banii, sa iti platesti datoriile cu munca mea. Si pt ca vezi ca scoala si vrajeala ta nu tin cu mine ma hartuiesti si ma calomniezi zi si noapte aici. Daca tu nu mai ai bani, sa nu mai fac nici eu. Mori de ciuda ca il iubesc pe ionut. Grav il iubesc, spre disperarea ta. ..il iubesc de mor si cu el fac total neprotejat pt ca e viata si iubirea mea. La job fac doar protejat pt ca nu mai iau pastile contraceptive de aproape un an. Deci exclus neprotejat la job. Nu fug de televiziune nu fug de politie. Daca vor sa ma contacteze stiu unde ma pot gasi. Accepta o data realitatea. Nu ma intorc la tine, ma kk pe tine si pe apt tau. Jobul merge bine in continuare pt ca nimeni nu crede bazaconiile tale iar despre ionut ce sa zic. ..il ador, e sufletul si viata mea si nu ai cum sa Ne desparti oricat ai incerca. Asa ca mai bine accepta realitatea, stiu ca e dura pt tine dar asta e. Sau daca nu accepti realitatea, interneaza. Te la balaceanca. ..sectia paranoici. SuccesTu ești deja cumpărată de gustul pulii pe viață cu zero lei.Cred ca pe 06 decembrie 2014 am fost amândoi la Îmi și la spitalul colea după ce ti-a spart Loredana nasul.Apoi m-ai tot căutat eu fiind plecat o perioada din tara.Ti-°sm dat acordul pe facebook și te-ai mutat la mine.Când am revenit în tara m-ai sunat plângând sa te ajut da te muți de la locația din Vlad Județul. Apoi m-ai rugat sa rămân la tine și am acceptat .În aceasta perioada ai fost de multe ori în casa mea văzută de martorii pe care ți i-am spus aseară. Pe telefoanele lor au fost înregistrate toate convorbirile dintre noi
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Iar sunt în trafic și nu pot sa scriu merg sa fac niște cumpărături apoi la Therme București
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 19, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 19, 2016 Off Dobre amaratule, tu nu ai bani sa locuiești singur si suferi de frig in balcon cu chiriasii in casa si mănânci resturile lor...fa.ti poze la therme daca te tine. De vorbele tale goale ne.am saturat toți. De azi nu mai ai voie sa postezi si sa zici nimic fara sa iti faci poze. Oriunde te duci si orice zici si orice mănânci sa faci poze. Altfel nu ai credibilitate deloc. Tu vezi ca eu fac poze cand ies cu iubitul meu ionuț la plimbare sau ce mâncăm sau cand ma rupe in pula aia a lui mare buna si virilă. Tu doar vorbe în vânt...fara dovezi fara probe fara poze. Asa nu tine vrajeala.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 19, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 19, 2016 Iar sunt în trafic și nu pot sa scriu merg sa fac niște cumpărături apoi la Therme București
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Off Dobre amaratule, tu nu ai bani sa locuiești singur si suferi de frig in balcon cu chiriasii in casa si mănânci resturile lor...fa.ti poze la therme daca te tine. De vorbele tale goale ne.am saturat toți. De azi nu mai ai voie sa postezi si sa zici nimic fara sa iti faci poze. Oriunde te duci si orice zici si orice mănânci sa faci poze. Altfel nu ai credibilitate deloc. Tu vezi ca eu fac poze cand ies cu iubitul meu ionuț la plimbare sau ce mâncăm sau cand ma rupe in pula aia a lui mare buna si virilă. Tu doar vorbe în vânt...fara dovezi fara probe fara poze. Asa nu tine vrajeala.Si daca fac poze la Therme ce faci ? si cu iubita ? Te am pe constiinta si nu vreau sa sa mori infipta in pula ca asa iti place.Vreau sa vad o poza cu tine si cu Ionut la maal sau in alta parte cand va tineti de mana .Sa faci plici daca nu o pui aici Ai vorbit cu Stefan sa-l intrebi unde am fost ieri de la ora 17 si pana azi dimineata la 10 ? cu cine am fost ? Suna-l ca ai nr lui ..sigur iti raspunde ca m-a intrebat de tine.Si Lavinia m-a intrebat ce mai faci .Eu nu am vazut nici o poza cu tine si iubitul tau ,chiar nu am vazut fata ,cum faci tu neprotejat cu toti putea fi oricine Lasa vrajeala si raspunde la intrebari .Lumea asteapta niste raspunsuri de la tine.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 images-1.jpegSa vezi cand o scrie aici prietena ta sau iubitul ,Razvan ,Oana si altii ce veselie o sa fie .Atunci sa te vad .Chiar azi l-am rugat pe Razvan sa caute in telefon inregistrarile cu tine.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Off Dobre amaratule, tu nu ai bani sa locuiești singur si suferi de frig in balcon cu chiriasii in casa si mănânci resturile lor...fa.ti poze la therme daca te tine. De vorbele tale goale ne.am saturat toți. De azi nu mai ai voie sa postezi si sa zici nimic fara sa iti faci poze. Oriunde te duci si orice zici si orice mănânci sa faci poze. Altfel nu ai credibilitate deloc. Tu vezi ca eu fac poze cand ies cu iubitul meu ionuț la plimbare sau ce mâncăm sau cand ma rupe in pula aia a lui mare buna si virilă. Tu doar vorbe în vânt...fara dovezi fara probe fara poze. Asa nu tine vrajeala.Dupa tine ,ai prioritate si este topicul tau .Vezi ca azi in jur de ora 15 sunt in aeroport cu masina aia visinie .Sa nu cauti audi in parcare sunt cu cealalta masina pe care o sti Plec din zona dorobanti spre aeroport la 14.30 .La hyundai am nr; B 113....
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 19, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 19, 2016 Dupa tine ,ai prioritate si este topicul tau .Vezi ca azi in jur de ora 15 sunt in aeroport cu masina aia visinie .Sa nu cauti audi in parcare sunt cu cealalta masina pe care o sti Plec din zona dorobanti spre aeroport la 14.30 .La hyundai am nr; B 113.... dobre cacatelule, acesta este deja topicul tau. Ai pus stăpânire pe el. Dar pe viața mea nu ai cum pt ca iti repet...eu ma numesc Radu, nu Dobre, nu am fost căsătoriți niciodata si nu avem copil împreună. Deci ce fac eu cu viata mea nu e problema ta. Mori de ciuda ca eu il iubesc pe Ionuț, ca are pula mare si ca ma fute demential iar tu mori ca un prăpădit in laba. Nu ma interesezi nici ca om nici ca bărbat. Pt mine esti fix cacat. Dar cand zici ca mergi undeva sau mănânci ceva...fa poze, pune aici dovezi si probe ca altfel nu ai credibilitate. Tot ce spui tu sunt vorbe goale in vânt. Vrem poze, dovezi si probe.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 dobre cacatelule, acesta este deja topicul tau. Ai pus stăpânire pe el. Dar pe viața mea nu ai cum pt ca iti repet...eu ma numesc Radu, nu Dobre, nu am fost căsătoriți niciodata si nu avem copil împreună. Deci ce fac eu cu viata mea nu e problema ta. Mori de ciuda ca eu il iubesc pe Ionuț, ca are pula mare si ca ma fute demential iar tu mori ca un prăpădit in laba. Nu ma interesezi nici ca om nici ca bărbat. Pt mine esti fix cacat. Dar cand zici ca mergi undeva sau mănânci ceva...fa poze, pune aici dovezi si probe ca altfel nu ai credibilitate. Tot ce spui tu sunt vorbe goale in vânt. Vrem poze, dovezi si probe.Am multe poze făcute cu iubita dar le pun după ce pui tu cu Ionut la maal sau la Therme sau undeva afară unde este aglomerat.Și eu te-am futut demențial anul ăsta 2 săptămâni. Aceleași mesaje I le trierea și lu taranush când eu eram cu tine.Repet anul acesta în perioada 10-25 Ianuarie Mars la pula pe centura curva expirata
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 19, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 19, 2016 Dobre, pardon John Abraham, mai mergi azi la Therme unde se duc toti nespalatii care nu au bani sa plateasca apa la intretinere?Cred ca decand cu therme in sfarsit te speli si tu 5
nimfomanul69 Reputație: 82 Postat Martie 19, 2016 Oras:RO Oras:RO Postat Martie 19, 2016 http://s22.postimg.org/dumadip1d/balcon.jpgDobre stai linistit , borcanul nu sa spart
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 19, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 19, 2016 Dobre fa o aroganta si pune pozele de la Therme
mihai_mihaita Reputație: -15 Postat Martie 19, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 19, 2016 Iar sunt în trafic și nu pot sa scriu merg sa fac niște cumpărături apoi la Therme Bucureștiba milogule de unde ai tu bani de therme...tu ai chilotii carpiti si maro in cur....tu nu ai văzut ce fata de milog ai...mai bine te făcea mata un cacat lângă gard...daca nici pula aia mica nu ti se mai scoală esti vai de tine
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 ba milogule de unde ai tu bani de therme...tu ai chilotii carpiti si maro in cur....tu nu ai văzut ce fata de milog ai...mai bine te făcea mata un cacat lângă gard...daca nici pula aia mica nu ti se mai scoală esti vai de tineTara-mi-as coaiele prin ciorba matii.Nr cunoaștem cumva și eu nu știu ?Daci draku de guvid basic.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 Dobre, pardon John Abraham, mai mergi azi la Therme unde se duc toti nespalatii care nu au bani sa plateasca apa la intretinere?Cred ca decand cu therme in sfarsit te speli si tu Mai târziu Jason strat. De ce ești așa nerăbdător ? Acolo se duc smekerii prostii se uita la poze pe net.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 19, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 19, 2016 ai ajuns la therme ?Marean, tu ești ăla cu slip roșu de se da pe tobogan ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum