Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

http://s22.postimg.org/dumadip1d/balcon.jpg

Dobre stai linistit , borcanul nu sa spart

E bine atunci , înseamnă ca ti-l trimite mata întreg plin cu gogonele sa mănânci cu fasole pan te căci pe tine
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Tara-mi-as coaiele prin ciorba matii.Nr cunoaștem cumva și eu nu știu ?Daci draku de guvid basic.

mai ai rabdare ca o sa ne cumoastem...milogule...sa vad atunci ce faci....sa mi bag pula in mata si in toata familia ta...
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Dobre...ce a fost si ce a ajuns...😂😂😂

post-67071-0-67568800-1458400919_thumb.png

post-67071-0-17654100-1458400930_thumb.png

Postat

mai ai rabdare ca o sa ne cumoastem...milogule...sa vad atunci ce faci....sa mi bag pula in mata si in toata familia ta...

Abia aștept sa ti-o dau la pupatoare
Postat

Dobre...ce a fost si ce a ajuns...😂😂😂

Ä‚sta este valabil pentru tine.Când eram împreună erai în top în viitor vei fi la de evitat.Mars pe centura curva expirata
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Exact ,:de unde ști ? Nu te văd .

De la tv.Tu nu te-ai vazut?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Dănuț,ai grijă ce dreaq poze pui .....Nu vreau să apar pă topic =))

Peseu : nu am slip roşu.... sunt îmbrăcat în pula goală =))

• Like 3
Postat

Va pun eu poze domnilor. Intr.una din postari mincinosul de dobre zicea ca merge la therme cu Marina. Am contactat.o pe Marina pe facebook, femeia e din Sibiu, si ea are poze false dar nu e stewardesa si nici macar nu il cunoaste pe Dobre, dar am avut eu grija sa afle cine e. Hmmm

..Dobre nu stie cu cine s.a pus. O sa regrete amarnic ziua cand a hotarat sa ma hartuiasca. Din pacate a trebuit sa imi fac cont fals pe facebook dar am aflat ce mi.am dorit si in facebookul lui am afisat adevăratele lui poze. Sa stie lumea cu cine are de a face si cat de jalnic arata adevăratul Dobre..😂😂😉

post-67071-0-19608600-1458408774_thumb.jpg

post-67071-0-80251100-1458408782_thumb.jpg

post-67071-0-16600100-1458408792_thumb.jpg

post-67071-0-72512500-1458408803_thumb.jpg

post-67071-0-64819000-1458409449_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Va pun eu poze domnilor. Intr.una din postari mincinosul de dobre zicea ca merge la therme cu Marina. Am contactat.o pe Marina pe facebook, femeia e din Sibiu, si ea are poze false dar nu e stewardesa si nici macar nu il cunoaste pe Dobre, dar am avut eu grija sa afle cine e. Hmmm

..Dobre nu stie cu cine s.a pus. O sa regrete amarnic ziua cand a hotarat sa ma hartuiasca. Din pacate a trebuit sa imi fac cont fals pe facebook dar am aflat ce mi.am dorit si in facebookul lui am afisat adevăratele lui poze. Sa stie lumea cu cine are de a face si cat de jalnic arata adevăratul Dobre..😂😂😉

haha și ce ai rezolvat Laura Zamfirescu ? Nimic , decât ti-ai luat pulea în gura pt ca prietenii mei su fost avertizați de mine cât ești de retardata da le spun ca Laura Zamfirescu este de fapt Boarfa Bianca Radu despre care i'an avertizat din timp.Nu ai ni un likeuri sau comentariu iar eu am același nr de prieteni Mars la pula pe centura curva expirata. NU ai contactat pe nici o Marina și minți cu nerușinare așa sa te afli în treaba.Deci ai șapte conturi de Facebook și toate false.
Postat

Pai cine a zis proasto ca pe sefa o cheamă Marina , cu ea am fost în oraș și este iubita mea.Tu ai poza de profil cu un caine pe Byanca Bycu sărăcie penala.

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

dobre inclin sa o cred pe bikut ca ai contul ala fals de facebook de milionar in euro si tu stai in ghetou si arunci cacatii cu mana de la etaj jos in gradina

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

haha și ce ai rezolvat Laura Zamfirescu ? Nimic , decât ti-ai luat pulea în gura pt ca prietenii mei su fost avertizați de mine cât ești de retardata da le spun ca Laura Zamfirescu este de fapt Boarfa Bianca Radu despre care i'an avertizat din timp.Nu ai ni un likeuri sau comentariu iar eu am același nr de prieteni Mars la pula pe centura curva expirata. NU ai contactat pe nici o Marina și minți cu nerușinare așa sa te afli în treaba.Deci ai șapte conturi de Facebook și toate false.

ba da rahatel, am contactat.o pe Marina, femeia nici nu stie cine esti. Mincinos drakului, cu pozele dovezile si probele in fatza si ai tupeu sa minti în continuare.....huooo javra ca nu iti merge vrajeala cu mine. Si mai am o surpriza pt tine...dar o las pentru sapt viitoare ca daca ti.o spun de acum nu mai e surpriza...prost te.a cacat mata aia. Mai bine te avorta.

post-67071-0-53850200-1458414045_thumb.jpg

Postat

ba da rahatel, am contactat.o pe Marina, femeia nici nu stie cine esti. Mincinos drakului, cu pozele dovezile si probele in fatza si ai tupeu sa minti în continuare.....huooo javra ca nu iti merge vrajeala cu mine. Si mai am o surpriza pt tine...dar o las pentru sapt viitoare ca daca ti.o spun de acum nu mai e surpriza...prost te.a cacat mata aia. Mai bine te avorta.

rezultat zero , acum de ce te-a blocat Marina ? Cum explici ca te-a blocat Nu îmi aduc aminte când sm zis ca sm porche și mitraliera .Era o simpla poza distribuita de mine Distribuita nu postata proasta pulii
Postat

parca aveati un film xxx impreuna mai exista pe undeva?

nu a fost un film xxx ci o tentativă complet esuată pt ca la impotentul de Dobre nu i s.a sculat prapadita aia de putzica.
Postat

Ai surprize pt ca am facebook liber nu privat lăsat de azi dimineață intenționat Înțelegi ? Știam ca umbli cu mizerii și intenționat l'am lăsat așa sa'mi vezi prietenii și sa plângi iar ca proasta.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

nu a fost un film xxx ci o tentativă complet esuată pt ca la impotentul de Dobre nu i s.a sculat prapadita aia de putzica.

=))) poze ceva cu ipotentu ?

Postat

Ai surprize pt ca am facebook liber nu privat lăsat de azi dimineață intenționat Înțelegi ? Știam ca umbli cu mizerii și intenționat l'am lăsat așa sa'mi vezi prietenii și sa plângi iar ca proasta.

Jigodie, asuma.ti urâțenia, impotenta si sărăcia si pune.ti pe facebook pozele tale reale. Lumea are dreptul sa il vadă pe adevăratul Daniel Dobre,un burtos, nasos, fara dinti in gura, picioare butucanoase si scurte, ochii bulbucati. Ti.e rusine cu tine de folosesti poze false?.mincinosule, parsivule, ipocritule, uratule, impotentule, jegaritule.
Postat

parca aveati un film xxx impreuna mai exista pe undeva?

ala e bun doar in filmele de groaza la ce fatza are.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...