undying Reputație: 24 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Pe noi nu ne intereseaza detaliile astea.Ne doare in pula de tine,de Ionut sau cine mai e bagat in povestea asta de cacat.Important e daca se fute bine Lorena si o suge frumos.In rest ce scrii tu sau ea pe aici e fix pula.Intelegi? ei... nu e chiar asa ... anumite lucruri sunt amuzante ...
undying Reputație: 24 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Îmi spunea Lorena anul trecut în septembrie : m-am măritat și sunt gavida în trei luni (venise din Germania de 2 săptămâni ) lucrez la un salon și pun unghii (se prostituate intr-o garsoniera în berceni).Apoi în noiembrie când eu eram plecat din tara m-a contactat pe facebook și după lungi discuții mi-am dat acordul sa locuiască în apartamentul meu unde mai era o camera goala celelalte doua fiind închiriate. S-a plictisit repede și după 3 săptămâni a plecat.Când m'am întors în tara am aflat ca lucrează la Cora de la fosta ei soacra.În luna ianuarie după zeci de apeluri și sms-uri am făcut prostia sa o ajut sa se mute din locația de pe strada Vlad Județul la 12 noaptea (neștiind că în aceea zi se întâlnise cu Ionuț atunci Dragos și acesta îi dăduse 1000 de lei pentru chirie)Și cu o luna în urma tot el îi plătise chiria.După ce am ajutat-o sa se mute în actuala locație Lorena a insistat sa rămân la ea.Am rămas 2 săptămâni ulterior am adus în locația ei și bagajele mele și cățelul. Bianca în aceasta perioada mi-a spus lucruri urate despre actualul iubita vorbit cu soția lui Angelica rectific actuala soție cu acte ,și spunea ca omu e steril și nu poate face copiii.Ca este curvar , ca este bețiv , ca este nebun , ca are cinci conturi aici și ff multe lucruri.Apoi când eu am văzut ca ea vb și cu el și cu Victor m-am retras.Nu vreau sa deranjez.În perioada cât am stat acolo i'am cumpărat haine , i-am dat bani am mers cu una din mașinile pe care lucrez pe la maal etc.Brusc îmi da sms ca si'a bătut joc de mine și sa mă duc sa'mi iau hainele și cățelul. Am fost sa-mi iau hainele dar o parte le-a aruncat la gunoi sa nu le vadă taranush și cealaltă parte a aruncat-o pe hol.Când am ajuns la ușă ei în urma sms -ului dat de ea , boarfa a chemat politia și a făcut scandal zicând ca o hărțuiesc. A fost sancționată de agenții secției 11 politie cu suma de 700 de lei(500 pentru prostituție și 200 pentru deranja rea liniștii publice).După câteva zile de la acest incident a început iar sa mă sune de multe ori și la ore nepotrivite.Apoi am vorbit și cu Ionut de multe și la tel și prin sms -uri unde încercăm sa-I explic ca vreau sa fiu lăsat în pace și ca nu mă interesează relația lor.Am început sa scriu aici în momentul când am văzut ca cei doi spun minciuni despre dar de fapt știau cum s-au petrecut lucrurile (Ionuț în mai mica măsură ).Au făcut multe falsuri și mizerii care nu m-au afectat chiar deloc și cine mă cunoaște știe ca eu spun adevărul. Mă deranjează faptul ca în acest circ de doi lei este implicata familia mea , copilul meu și alte persoane care nu au legătură cu discuția dintre noi.Acest film îl știe și o prietena a ei pentru ca Lorena îi povestea tot pas cu pas.Sunt multe de spus și vreau sa nu va mai plictisesc.Dacă situația nu o va impune o sa încerc sa scriu cât mai puțin aici și nu mai răspund decât cui vreau eu și când vreau eu.O zi excelenta va doresc și mult succes. de aici inteleg ca oricand iti spune bicutz "sari" tun intrebi "cat de sus" ... te cam domina emotional ... 1
undying Reputație: 24 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Nu am ras , am spus o realitate , unul din motivele rupturii dintre mine și curva a fost și acela ca nu vroiam sa-I dau limbi. motivul principal al rupturii a fost fiindca nu ai vrut s-o iei de nevasta ... punand cap la cap lucrurile
ruzckov Reputație: 187 Postat Martie 22, 2016 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 22, 2016 Frumoasa recenzie. Te rog nu mai spune lucruri neadevărate despre mine.Dacă vrei să te bagi în seama poti sa o faci altfel.Mulțumesc. Am fost un cuplu și unde mi-am băgat eu și alții pula fără balonas da fraierul de Ionuț și alții cu limba. Si unde au bagat pula altii timp de 5 ani cat ai stat cu ea ai facut exact ca fraieru de Ionut si altii cum zici tu. Esti un linge pizda Dobre 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 de aici inteleg ca oricand iti spune bicutz "sari" tun intrebi "cat de sus" ... te cam domina emotional ...Chiar deloc pentru mine este moarta și îngropată. EU am alta relație și sunt chiar bine.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Si unde au bagat pula altii timp de 5 ani cat ai stat cu ea ai facut exact ca fraieru de Ionut si altii cum zici tu. Esti un linge pizda Dobreposibil dacă zici tu .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Pe noi nu ne intereseaza detaliile astea.Ne doare in pula de tine,de Ionut sau cine mai e bagat in povestea asta de cacat.Important e daca se fute bine Lorena si o suge frumos.In rest ce scrii tu sau ea pe aici e fix pula.Intelegi?Și de ce citești? Eu daca mă uit la tv si nu îmi place ce văd , schimb programul
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 motivul principal al rupturii a fost fiindca nu ai vrut s-o iei de nevasta ... punand cap la cap lucrurileDa mi-a tot propus dar eram traumatizat după aflarea vestii ca se prostitueaza (am aflat după 2 ani )
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 22, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 22, 2016 Și de ce citești? Eu daca mă uit la tv si nu îmi place ce văd , schimb programulDaca sunt filme cu prosti ma uit 2
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 22, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 22, 2016 Dobrica,esti? 1
undying Reputație: 24 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Dobrica,esti? l-or fi gasit cei 2 baieti cu care spune ca il cauta bicutz ... dobrica sa te tii demn ... sa nu ceri indurare ...dai si tu; sa fii barbat ... 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Dobrica,esti?Sunt !
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 l-or fi gasit cei 2 baieti cu care spune ca il cauta bicutz ... dobrica sa te tii demn ... sa nu ceri indurare ...dai si tu; sa fii barbat ...Abia aștept sa-I iau pe tibie ,
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 22, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 22, 2016 Sunt !stiam eu ca esti...un mare prost....
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 stiam eu ca esti...un mare prost....prost sa-l faci pe tactu' avortatutule.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Daca sunt filme cu prosti ma uitÎnseamnă că ești esență de prost.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 22, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 22, 2016 Înseamnă că ești esență de prost.Mai prost decat tine si mai linge-pizda nu exista.Arati asta zilnic aici 2
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 22, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 22, 2016 prost sa-l faci pe tactu' avortatutule.linge .....,băutor de urina,te a facut aia albie de porci,puta mica,impotent,băutor de urina,boschetar si tu vii aici sa ne zici ca dupa toată porcaiala care ti a dat o,ai primit o in casa....pai ,bey anecdota care esti,caricatura gresita,lache flausat si peste ratat,nu ti e Rușine? 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 linge .....,băutor de urina,te a facut aia albie de porci,puta mica,impotent,băutor de urina,boschetar si tu vii aici sa ne zici ca dupa toată porcaiala care ti a dat o,ai primit o in casa....pai ,bey anecdota care esti,caricatura gresita,lache flausat si peste ratat,nu ti e Rușine?Ești prea mărunt pentru mine și te pis în cur de la un metru.Fugi repede la sorta Lorena și rupe-I pirtul.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Mai prost decat tine si mai linge-pizda nu exista.Arati asta zilnic aiciIeși afară javra ordinara !SUGETE.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 linge .....,băutor de urina,te a facut aia albie de porci,puta mica,impotent,băutor de urina,boschetar si tu vii aici sa ne zici ca dupa toată porcaiala care ti a dat o,ai primit o in casa....pai ,bey anecdota care esti,caricatura gresita,lache flausat si peste ratat,nu ti e Rușine?Ești prost ca noaptea. Întâi am primit în casa și apoi a început sa minte grav pe aici .
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Danute, ai vazut ce e la Bruxelles ? Eu zic sa-ti curati si sa-ti pregatesti M16-le si cartusele de 7.62 mm, ca incepe razbelu in curand... 1
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 22, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 22, 2016 Dobrica,ai mancat si tu ceva azi? 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Danute, ai vazut ce e la Bruxelles ? Eu zic sa-ti curati si sa-ti pregatesti M16-le si cartusele de 7.62 mm, ca incepe razbelu in curand...😂😂😂😂
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Danute, ai vazut ce e la Bruxelles ? Eu zic sa-ti curati si sa-ti pregatesti M16-le si cartusele de 7.62 mm, ca incepe razbelu in curand...Din câte știu M16 are alt calibru ☺☺
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum