mihai_mihaita Reputație: -15 Postat Martie 22, 2016 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 22, 2016 Ești prea mărunt pentru mine și te pis în cur de la un metru.Fugi repede la sorta Lorena și rupe-I pirtul.sa vezi cand o sa il pis eu in cur pe betivu de fiu tau 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Dobrica,ai mancat si tu ceva azi?Nu , țin post negru 😂😂
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 sa vezi cand o sa il pis eu in cur pe betivu de fiu tauDe ce pe el ? Dacă te tine te aștept .Stabilește ora și locul .
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 22, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 22, 2016 De ce pe el ? Dacă te tine te aștept .Stabilește ora și locul .Faci oral neprotejat cu finalizare?cat e halatul?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Faci oral neprotejat cu finalizare?cat e halatul?Da te slobozozesc pe fata gratis
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Doamne cât mă amuz , curva nu mai are nici trotineta și totuși trebuie sa predea permisul.În curând va prefă și buletinul, sa-I facă taranusul în comuna aia din Giurgiu.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 22, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 22, 2016 Doamne cât mă amuz , curva nu mai are nici trotineta și totuși trebuie sa predea permisul.În curând va prefă și buletinul, sa-I facă taranusul în comuna aia din Giurgiu.Si ce e amuzant?poate pt mintea ta bolnava 3
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 22, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 22, 2016 Si ce e amuzant?poate pt mintea ta bolnavaDacă îți dau mintea mea nu poți sa o duci nici macar 3 metri.Când mi-o fata Îți dau pui sa-l crești.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 16 puncte de penalizare... cam mult ! :no2
money_talks Reputație: -236 Postat Martie 22, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Martie 22, 2016 Bai Dobre eu cred ca Lorena o sa isi ia sofer ca e barosana 6 5
Administrator pisicuts Reputație: 114595 Postat Martie 22, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 22, 2016 unde a fost lorena astazi ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 unde a fost lorena astazi ?Unde a fost si Rozica
undying Reputație: 24 Postat Martie 22, 2016 Postat Martie 22, 2016 Doamne cât mă amuz , curva nu mai are nici trotineta și totuși trebuie sa predea permisul.În curând va prefă și buletinul, sa-I facă taranusul în comuna aia din Giurgiu. te amuzi dar te-a cam facut bicutz la inceputul anului ... tu cu fluturasi in stomac, credeai ca te-ai scos ... ti-ai adus si catelul ... un fleac ... te-a ciuruit
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 Bai Dobre eu cred ca Lorena o sa isi ia sofer ca e barosana Pai trebuie sa-l ia cu tot cu mașina. Dar il plătește în natură , ea nu are bani sa treacă strada.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 unde a fost lorena astazi ?La politie sau pe centura .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 Unde a fost si Rozica Cine e Rozica ?😆😆
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 te amuzi dar te-a cam facut bicutz la inceputul anului ... tu cu fluturasi in stomac, credeai ca te-ai scos ... ti-ai adus si catelul ... un fleac ... te-a ciuruitO ciuruie toți în cur fără balonas pe ea.Ai fost și tu probabil .
undying Reputație: 24 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 O ciuruie toți în cur fără balonas pe ea.Ai fost și tu probabil . NU am fost ... dar tu recunoaste ca daca iti da sms bicutz sa te duci la ea in 30 minute esti acolo... cu tot cu catel... si stai in timpul zilei pe scara blocului cat timp sunt clientii la treaba si seara dai limbute sa o relaxezi dupa o zi grea ... recunoaste ...
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Martie 23, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Martie 23, 2016 prost sa-l faci pe tactu' avortatutule.Unde e warningul pisicut pentru limbaj? Sau si dobre a început sa vina la cluj sa iti suga pula? 5
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 NU am fost ... dar tu recunoaste ca daca iti da sms bicutz sa te duci la ea in 30 minute esti acolo... cu tot cu catel... si stai in timpul zilei pe scara blocului cat timp sunt clientii la treaba si seara dai limbute sa o relaxezi dupa o zi grea ... recunoaste ...NEVER LOCK BACK
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 Unde e warningul pisicut pentru limbaj? Sau si dobre a început sa vina la cluj sa iti suga pula?Răspund pe același limbaj pe care sunt întrebat. Cred ca tu i-ai supto pula pentru ca prea iti permite multe lucruri.
leanasicostel Reputație: -122 Postat Martie 23, 2016 Postat Martie 23, 2016 NEVER LOCK BACKce pizda matii spui tu acolo nalfabetule. habar nai de nimic. catel de om trist.
alex stomatologul Reputație: -300 Postat Martie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 23, 2016 Salutare Natiune de Futaciosi,Cred ca warningul de la pisicutz vine doar daca deranjezi vreo "bucatica" de unde I se da papaica "jos" moca !Despre asta vb eu ieri cand nu am avut nici un limbaj jignitor ci doar citasem o alta recenzie si surpriza...m am trezit cu "penalizare" de la pisicuta care nici macar nu stie, ca anumite cuvinte le gasesti in vocabularul limbii romane si sunt cat se poate de corecte ! 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 ce pizda matii spui tu acolo nalfabetule. habar nai de nimic. catel de om trist.Ce pizda matii mă Ionut ai uitat limba engleza ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 23, 2016 ce pizda matii spui tu acolo nalfabetule. habar nai de nimic. catel de om trist.În pizda matii analfabetul nu ,,nalfabetule ''Este părerea ta ca habar n-am de nimic , știu chiar multe lucruri.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum