Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Ești prea mărunt pentru mine și te pis în cur de la un metru.Fugi repede la sorta Lorena și rupe-I pirtul.

sa vezi cand o sa il pis eu in cur pe betivu de fiu tau
  • Minus 1
  • Oras:...
Postat

De ce pe el ? Dacă te tine te aștept .Stabilește ora și locul .

Faci oral neprotejat cu finalizare?cat e halatul?

• Oras:pe forum
Postat

Doamne cât mă amuz , curva nu mai are nici trotineta și totuși trebuie sa predea permisul.În curând va prefă și buletinul, sa-I facă taranusul în comuna aia din Giurgiu.

post-194293-0-31056200-1458664832_thumb.jpg

Postat

Doamne cât mă amuz , curva nu mai are nici trotineta și totuși trebuie sa predea permisul.În curând va prefă și buletinul, sa-I facă taranusul în comuna aia din Giurgiu.

Si ce e amuzant?poate pt mintea ta bolnava

• Like 3
Postat

Si ce e amuzant?poate pt mintea ta bolnava

Dacă îți dau mintea mea nu poți sa o duci nici macar 3 metri.Când mi-o fata Îți dau pui sa-l crești.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

16 puncte de penalizare... cam mult ! :no2 :no2 :no2

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Bai Dobre eu cred ca Lorena o sa isi ia sofer ca e barosana ;)

• Like 6
  • Minus 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

unde a fost lorena astazi ?

Unde a fost si Rozica  :laugh2

Postat

te amuzi dar te-a cam facut bicutz la inceputul anului ... tu cu fluturasi in stomac, credeai ca te-ai scos ... ti-ai adus si catelul ... un fleac ... te-a ciuruit
Postat

Bai Dobre eu cred ca Lorena o sa isi ia sofer ca e barosana ;)

Pai trebuie sa-l ia cu tot cu mașina. Dar il plătește în natură , ea nu are bani sa treacă strada.
Postat

te amuzi dar te-a cam facut bicutz la inceputul anului ... tu cu fluturasi in stomac, credeai ca te-ai scos ... ti-ai adus si catelul ... un fleac ... te-a ciuruit

O ciuruie toți în cur fără balonas pe ea.Ai fost și tu probabil .
Postat

O ciuruie toți în cur fără balonas pe ea.Ai fost și tu probabil .

NU am fost ... dar tu recunoaste ca daca iti da sms bicutz sa te duci la ea in 30 minute esti acolo... cu tot cu catel... si stai in timpul zilei pe scara blocului cat timp sunt clientii la treaba si seara dai limbute sa o relaxezi dupa o zi grea ... recunoaste ...

Postat

NU am fost ... dar tu recunoaste ca daca iti da sms bicutz sa te duci la ea in 30 minute esti acolo... cu tot cu catel... si stai in timpul zilei pe scara blocului cat timp sunt clientii la treaba si seara dai limbute sa o relaxezi dupa o zi grea ... recunoaste ...

NEVER LOCK BACK
Postat

Unde e warningul pisicut pentru limbaj? Sau si dobre a început sa vina la cluj sa iti suga pula?

Răspund pe același limbaj pe care sunt întrebat. Cred ca tu i-ai supto pula pentru ca prea iti permite multe lucruri.
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare Natiune de Futaciosi,

Cred ca warningul de la pisicutz vine doar daca deranjezi vreo "bucatica" de unde I se da papaica "jos" moca !

Despre asta vb eu ieri cand nu am avut nici un limbaj jignitor ci doar citasem o alta recenzie si surpriza...m am trezit cu "penalizare" de la pisicuta care nici macar nu stie, ca anumite cuvinte le gasesti in vocabularul limbii romane si sunt cat se poate de corecte !

• Minus 2

Postat

ce pizda matii spui tu acolo nalfabetule. habar nai de nimic. catel de om trist.

În pizda matii analfabetul nu ,,nalfabetule ''Este părerea ta ca habar n-am de nimic , știu chiar multe lucruri.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...