Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

Poze cu tine mai primim si noi ?

Posibil , este topicul curvei expirate .Ea ar trebui sa-și pună poze cu hainele ei și în locația ei.Dar cine sa-I facă și cu ce ?
Postat

Bai Dobrica,tu te uiți în oglinda?dacă da,ce vezi?

Bai Ionuț,când mă uit la pozele făcute de paparazzi cu tine mă amuz maxim.De ce ai parcat loganul așa departe când ai fost cu boarfa la Snagov ?
Postat

Bai Ionuț,când mă uit la pozele făcute de paparazzi cu tine mă amuz maxim.De ce ai parcat loganul așa departe când ai fost cu boarfa la Snagov ?

ce poze? Pune-le aici sa la vedem. Nu prea-ti convine ca bicutz il intretine pe baietasul asa ca s-o satisfaca ... iar pe tine dupa ce ai instalat-o in garsoniera te-a executat.
Postat

ce poze? Pune-le aici sa la vedem. Nu prea-ti convine ca bicutz il intretine pe baietasul asa ca s-o satisfaca ... iar pe tine dupa ce ai instalat-o in garsoniera te-a executat.

După ce am ajutato sa se mute și am rămas acolo doua săptămâni am plecat eu.Apoi mă tot suna sa mă întorc , dar unde am scuipat eu ling altii.O satisface poate însă eu altceva vreau să demonstrez aici.
Postat

Pozele o sa le pun în alta parte , stai relaxat. Esti încordat și te cred , vor fi din păcate și victime colaterale și vor deveni vedete
  • Oras:...
Postat

După ce am ajutato sa se mute și am rămas acolo doua săptămâni am plecat eu.Apoi mă tot suna sa mă întorc , dar unde am scuipat eu ling altii.O satisface poate însă eu altceva vreau să demonstrez aici.

Ai demonstrat,ca esti linge-pizda.Nu suporti realitatea.Daca te suna Lorena acum,in 5 min esti la ea la usa si uiti ca si-a batut joc de tine.Cat mai continui sa te umilesti?

Postat

Ai demonstrat,ca esti linge-pizda.Nu suporti realitatea.Daca te suna Lorena acum,in 5 min esti la ea la usa si uiti ca si-a batut joc de tine.Cat mai continui sa te umilesti?

Ea mă suna , ea mă caută dar pe mine nu mă interesează. Mie scârbă și milă de ea.Eu am o iubita și îmi trăiesc viața la maxim.Boarfa mă deranjează și umblă cu minciuni și prostii.
Postat

Ea mă suna , ea mă caută dar pe mine nu mă interesează. Mie scârbă și milă de ea.Eu am o iubita și îmi trăiesc viața la maxim.Boarfa mă deranjează și umblă cu minciuni și prostii.

Din ce am vazut in zecile de pagini de pe topicul acesta tu nu suporti realitatea,ca femeia e cu altcineva si mai ales ca nu mai te sponsorizeaza.Daca era asa cum zici tu,sa ai iubita si o viata frumoasa,nu mai scriai aici toata ziua si nu mai plangeai dupa pizda ei care produce bani.

• Like 2
Postat

Din ce am vazut in zecile de pagini de pe topicul acesta tu nu suporti realitatea,ca femeia e cu altcineva si mai ales ca nu mai te sponsorizeaza.Daca era asa cum zici tu,sa ai iubita si o viata frumoasa,nu mai scriai aici toata ziua si nu mai plangeai dupa pizda ei care produce bani.

Înseamnă ca ai inteles ca cucu în gură. Am început sa scriu în momentul când a început sa mintă. Și vreau sa recunoasca o perioadă recentă din viata ei , respectiv 10-25 ianuarie 2016 .Sa spună de ce face sex total neprotejat , de ce fură, de ce își ia copilul **spam editat** în atelier și de îmi deranjează familia. Pentru toate aceste lucruri va plați.
Postat

Hey Universul Rece, Byanca Bycu , Laura Zamfirescu ,Bebe blue ,observ ca ti-ai mai făcut doua conturi de Facebook .unul ai la poza de profil un câine și celălalt o pisică. De cine te ascunzi ? Stai linistita ca ca nu Îți dau accept .Am șters cererile tale de prietenie pe facebook.Te lăudai luni seară când ai fost la Snagov însoțită de taranush ca te duci la televiziuni.Sa mă anunți și pe mine cand .Ești atare proasta încât râgâi. Mama a fost la mine recent și eu am fost cu sefa pe acolo de doua ori.O știe și pe iubita mea pentru ca mergem săptămânal la Snagov.Odată la Therme am mers împreună. Altă metodă a ta eșuată din start.

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Înseamnă ca ai inteles ca cucu în gură. Am început sa scriu în momentul când a început sa mintă. Și vreau sa recunoasca o perioadă recentă din viata ei , respectiv 10-25 ianuarie 2016 .Sa spună de ce face sex total neprotejat , de ce fură, de ce își ia copilul **spam editat** în atelier și de îmi deranjează familia. Pentru toate aceste lucruri va plați.

Dobre si daca recunoaste toate astea ce se schimba in viata ta?
  • Like 2
Postat

Esti prost sau te prefaci?Ai inceput sa faci topicul asta praf de cand nu mai te sponsorizeaza.Asta e scopul tau si vede oricine acest lucru.Femeia vrea sa-si vada de treaba ei si tu nu o lasi.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Dobre=retardat😂,are o iubita pe nume"Manuela",care merge cu ea la therme,și în mintea lui(bolnava) este foarte mândru, parcă cine știe ce ar face.Mare este gradina.....😅Cu Psihopati.am uitat,o mai are și pe SEFA,dar totusi..Eu cred ca încă o mai iubește pe titulara,recunoaște retard.

Postat

Esti prost sau te prefaci?Ai inceput sa faci topicul asta praf de cand nu mai te sponsorizeaza.Asta e scopul tau si vede oricine acest lucru.Femeia vrea sa-si vada de treaba ei si tu nu o lasi.

Nu m-a sponsorizat niciodată. Dacă te iei după ea înseamnă ca ești limitat sau prost.Mă deranjează minciunile ei atât. Acum de un an jumate de când nu mă mai ,,,sponsorizeaza" cum spui tu a strâns și ea vreun euro ? Este mai rau ca atunci când era cu mine.Astăzi pentru tine și alți dobitoc o sa mai pun vreo câteva poze sa vezi unde sunt banii ei
Postat

Dobre=retardat😂,are o iubita pe nume"Manuela",care merge cu ea la therme,și în mintea lui(bolnava) este foarte mândru, parcă cine știe ce ar face.Mare este gradina.....😅Cu Psihopati.am uitat,o mai are și pe SEFA,dar totusi..Eu cred ca încă o mai iubește pe titulara,recunoaște retard.

Vai de capul tau de zdreanta masculina ești un cacacios care încerci din răsputeri sa ajuti boarfa cu niște ,, recenzii" de doi lei pe aici.
Postat

Dobre si daca recunoaste toate astea ce se schimba in viata ta?

O las în pace , dar se schimba ceva în viata ei .Multe lucruri se schimba și din acest motiv nu vrea sa recuoasca
Postat

Mai prostane , sa-ti iei ochelarii la tine când mai citești. Eu am vrut sa renunte la ,, meseria " ăsta încă de acum un an.I -am oferit chiar apartamentul meu de trei camere.Am zis sa nu se mai chinuie sa strângă bani cum mintea pe la tv.Reușisem sa o fac sa se lase de prostituție dar a convins taranush ca e mai bine așa .Sa treci de la untura pe pâine la caracatiță e ceva.Dar copilul ei to mort de foame este , și acum cerșește , sta în condiții mizere și a abandonat școală. Eu i-am dus bani și mâncare sifiliticule.
Postat

dobre minte de incgheata apele, ia zi ma ce masina ii iei lu fiitu?datu ce masina personala ai? nu zi audi a6 sau x5 ca nu te crede nimeni. si nu mai pune poze cu cumparaturile altora, stii ce vorbesc. sunt mai apropape de tine decat crezi si te ard. sofer coclit,

Postat

Pisicule , Ionuț , Victor sau Lorena câte conturi poate sa aibă? Acum nu mai verifici Ip-ul ? Știu o sa spui ca vrei trafic și ca nu te interesează. Fi echidistant și corect dacă tot ești Team .

Postat

nu mai abera atata, sa verifice sa vada. sa iti dam muieeu vreau sa spun ca esti mincinos si te crezi print agresat de lorena, dar in realitate tu nu o lasi in pace, tu latri ca un bou prost aici datias la muie sa te fut in gura sa ma slobozesc pe tine

Postat

dobre minte de incgheata apele, ia zi ma ce masina ii iei lu fiitu?datu ce masina personala ai? nu zi audi a6 sau x5 ca nu te crede nimeni. si nu mai pune poze cu cumparaturile altora, stii ce vorbesc. sunt mai apropape de tine decat crezi si te ard. sofer coclit,

Stie Lorena și ai vazut'o și tu în curte la Snagov chiar acu vreo trei zile taranush basit

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...