ruzckov Reputație: 187 Postat Martie 26, 2016 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 26, 2016 Doar o autostrada ? Io zic ca 2 autostrăzi .Da o fuga pana la ea și mai pune câțiva metri. 😂😂 Problema Dobrica e urmatoarea :Toti km aia care au intrat in ia iai luat in gura si tu 😅😅😅
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Aseară am fost sunat de un prieten vizitator pe acest forum care mi-a spus ca a fost recent la curva.Omu s-a dus mai mult din curiozitate dupa ce a citit ff putin pe aici.Ajuns la locatie dupa ce 15 minute a fost tinut in fata blocului, nu a vrut sa mai ramana din cel putin trei motive.: 1.Lorena întreabă ::ești prieten cu Dobre ? Omu zice nu ( chiar dacă suntem ) 2.Lorena întreabă : ai cont pe nimfomane ? Omu zice nu (chiar dacă urmărește când are timp)de ce ? Întreabă el.Lorena răspunde :vroiam sa-mi faci o recenzie ca nu prea am clienți și eram și eu drăguță cu tine.Omu zice cum adică drăguță? Pai făceam neprotejat pentru ca vreau sa rămân gravida și iubitul meu este steril.Omu a rămas mască la cele auzite.Prietenul meu a fost obligat de la ușă sa-și lase telefon undeva pe holul de la intrare după ce boarfa s-a asigurat ca nu este înregistrată. Când omu a intrat in locatie Lorena se certa cu iubitul la telefon .Apoi a fost sunata de cineva de la televiziune și boarfa îi zice prietenului meu : răspunde tu ca nu mai scap de astia.Chiar daca omu nu a vrut sa ramana totusi a dat o muie executată slab de zdreanta fără talent a vrut sa plece.Boarfa a insistat sa rămână încă 30 de minute.Omu zice ; nu am avut decât 100 de lei dar o sa mai vin alta data , acum mă și grăbesc. Curva insista sa rămână și zice : lasă așa dar fa-ți un cont pe nimfomane și injura-l pe Dobre sau fa mișto de el .Eu am doua conturi , iubitul meu trei și alt prieten (de fapt tot iubit) Victor doua.Atunci prietenul meu a spus ca nu mai poate sa rămână și a părăsit urgent locația în care la intrare erau vreo doua perechi de Adidasi bărbătești.Probabil o sa scrie și el aici aceste lucruri chiar facă nu îi place sa intre în circul ăsta ieftin.Zici ca esti Ion Creanga,iti bese mintea numai snoave!De ce te obosesti sa scrii atat fraiere?Te stie lumea cat esti de prost si mincinos 2
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Tu te duci fraiere în genunchi cand scapi de nevasta.Voi astia care scrieți aici doar așa sa va aflați în treaba sunteți morți după pizda ei spurcata.Mie mi s-a scârbit 5 ani .Acum am alta relație cu o femeie normala Luti-o voi acasă cu schimbul câte o săptămână Femeia face de toate și nu mai dați nici bani pe prezervative.Eu am nevasta fraiere!Tu esti vai de capul tau.Plangi dupa pizda ei.Ce-ti mai placea sa-i dai limbi dupa ce-i umpleau altii pizda cu sloboz..
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 26, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Va rog sa nu ma sunați pt intrebari inutile cum ar fi anal sau sex neprotejat pt ca nu fac. Discretie si igiena maxima
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Eu am nevasta fraiere!Tu esti vai de capul tau.Plangi dupa pizda ei.Ce-ti mai placea sa-i dai limbi dupa ce-i umpleau altii pizda cu sloboz..Voi sunteți morți după ea dacă scrieți aici .Altfel nu văd scopul .Puteai fi oricând în situația mea adică sa afli ca iubita ta se prostituează .Atunci sigur ai fi procedat la fel , adică o dădeai draku.Sunt mulți bărbați care nu știu ce fac femeile lor la ,, serviciu "Te întreb dacă un producător de filme xxx ti'ar propune pentru o suma de bani sa faci o scena unde trebuie sa dai și limbi ce răspuns i'ai da.Însă voi stați pe aici pentru trafic , sa-I faceți pula mare pisicului.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Va rog sa nu ma sunați pt intrebari inutile cum ar fi anal sau sex neprotejat pt ca nu fac. Discretie si igiena maximaHey minciunica , sugativa penala , curva expirata , mama denaturata, sifilitico marș la pula pe centura.Parașuta fără prezent și viitor , javra ordinara și penala nu mai face neprotejat , nu mai mințiI.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Voi sunteți morți după ea dacă scrieți aici .Altfel nu văd scopul .Puteai fi oricând în situația mea adică sa afli ca iubita ta se prostituează .Atunci sigur ai fi procedat la fel , adică o dădeai draku.Sunt mulți bărbați care nu știu ce fac femeile lor la ,, serviciu "Te întreb dacă un producător de filme xxx ti'ar propune pentru o suma de bani sa faci o scena unde trebuie sa dai și limbi ce răspuns i'ai da.Însă voi stați pe aici pentru trafic , sa-I faceți pula mare pisicului.Sa-ti raspund la intrebare!Cand faci asta pentru o suma de bani,esti un ratat,cu atat mai mult cand accepti sa faci filme xxx cu iubita,nevasta,prietena..De fapt,atunci sunteti doi ratati!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Lorena mă numesc și fac sex total neprotejat dar va zic aici nu mai întrebați la telefon pentru ca îmi este frica sa nua înregistrați. Mint de îngheață apele și mai fur din când în când. Îmi place pula Multă și mare. Ajutati-masa-mi iau o trotineta.Am avut 16 mașini dar nu mi-au plăcut. Aveți grija la intrare stau paparazzi acolo.Sa nu urcați pe scări pana la etajul 3 ca dați ochii cu Ionut sau fiul meu **spam editat**.
ruzckov Reputație: 187 Postat Martie 26, 2016 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Martie 26, 2016 Voi sunteți morți după ea dacă scrieți aici .Altfel nu văd scopul .Puteai fi oricând în situația mea adică sa afli ca iubita ta se prostituează .Atunci sigur ai fi procedat la fel , adică o dădeai draku.Sunt mulți bărbați care nu știu ce fac femeile lor la ,, serviciu "Te întreb dacă un producător de filme xxx ti'ar propune pentru o suma de bani sa faci o scena unde trebuie sa dai și limbi ce răspuns i'ai da.Însă voi stați pe aici pentru trafic , sa-I faceți pula mare pisicului.Dobrica mie mi se rupe de Lorena si de tine daca stam aici sa scriem nu inseamna ca ne intereseaza viata ta si a ei,in schimb ne amuza tot circu asta care tu il faci pt nimic.De cand ai început sa scrii te-ai facut de caca.Daca aveai un pic de DEMNITATE nu te duceai in ianuarie la ea.Daca erai baiat destept o gaseai sii ziceai in fata ce aveai de zis nu aici sa vada toata lumea ca de fapt esti un MARE LINGE PIZDA
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Sa-ti raspund la intrebare!Cand faci asta pentru o suma de bani,esti un ratat,cu atat mai mult cand accepti sa faci filme xxx cu iubita,nevasta,prietena..De fapt,atunci sunteti doi ratati!Sa mori tu ca nu ai face ? Dar tot nu mi-ai răspuns care este scopul și durata șederii tale pe acest topic.
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 26, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 26, 2016 Lorena mă numesc și fac sex total neprotejat dar va zic aici nu mai întrebați la telefon pentru ca îmi este frica sa nua înregistrați. Mint de îngheață apele și mai fur din când în când. Îmi place pula Multă și mare. Ajutati-masa-mi iau o trotineta.Am avut 16 mașini dar nu mi-au plăcut. Aveți grija la intrare stau paparazzi acolo.Sa nu urcați pe scări pana la etajul 3 ca dați ochii cu Ionut sau fiul meu **spam editat**.Disperatule,nu ne intereseaza ca fura,ca minte,ca isi tine copilul sau cordacii la etajul 3,ca are dosare penale si ce cacat mai mananci tu de o luna....noi vrem s o futem ,protejat,neprotejat ,in cur,in gura,sa ne slobozim pe fata ei,etc.te oftici,asa i?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Dobrica mie mi se rupe de Lorena si de tine daca stam aici sa scriem nu inseamna ca ne intereseaza viata ta si a ei,in schimb ne amuza tot circu asta care tu il faci pt nimic.De cand ai început sa scrii te-ai facut de caca.Daca aveai un pic de DEMNITATE nu te duceai in ianuarie la ea.Daca erai baiat destept o gaseai sii ziceai in fata ce aveai de zis nu aici sa vada toata lumea ca de fapt esti un MARE LINGE PIZDAFaci trafic pisicului , eu dacă nu mai scriu sigur se găsește una ca tine sau alții sa scrie prostii .Poți sa te uiți la circul ăsta fără sa scrii ? Ai vreo legătură cu problema mea ? Ești purtătorul de cuvânt al Lorenei ? Repet sunt mulți care citesc acest topic dar se abține sa scrie.Dacă scrie ori este pus de pisic , ori de boarfa ori e prost.Eu dacă văd doua persoane case cearta nu mă bag în seama ca prostu .Las persoanele implicate sa-și rezolve problemele cum considera ei.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Sa mori tu ca nu ai face ? Dar tot nu mi-ai răspuns care este scopul și durata șederii tale pe acest topic.Vezi tu,Dobrica,aici parerile difera!Cred ca e greu de inteles pentru tine.Eu nu m-as lasa filmat in timp ce fac sex si mai ales intr-un film xxx,nici daca mor de foame,dar e o chestie de principiu,mandrie,demnitate,ceea ce tu nu ai.
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 26, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 26, 2016 Faci trafic pisicului , eu dacă nu mai scriu sigur se găsește una ca tine sau alții sa scrie prostii .Poți sa te uiți la circul ăsta fără sa scrii ? Ai vreo legătură cu problema mea ? Ești purtătorul de cuvânt al Lorenei ? Repet sunt mulți care citesc acest topic dar se abține sa scrie.Dacă scrie ori este pus de pisic , ori de boarfa ori e prost.Eu dacă văd doua persoane case cearta nu mă bag în seama ca prostu .Las persoanele implicate sa-și rezolve problemele cum considera ei.Auzi,analfabetule si agramatule ce esti.mi am fracturat ochii citind elucubratiile tale......învață in pl lui Marean sa te exprimi corect literar si gramatical
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Disperatule,nu ne intereseaza ca fura,ca minte,ca isi tine copilul sau cordacii la etajul 3,ca are dosare penale si ce cacat mai mananci tu de o luna....noi vrem s o futem ,protejat,neprotejat ,in cur,in gura,sa ne slobozim pe fata ei,etc.te oftici,asa i?Și cine nu te lasă? Chiar va rog sa va duceți mie îmi este scârbă de aceasta femeie și nu mă interesează ca și curva .Eu vreau sa arat calitățile Omului Bianca Radu.Curva Lorena nu mă mai interesează de mult .Repet mergeți dar vedeți poate luați și ceva la pachet.Luati-o acasă cu schimbul .Dute tare și așteptăm prima recenzie pe anul ăsta chiar de la tine.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Faci trafic pisicului , eu dacă nu mai scriu sigur se găsește una ca tine sau alții sa scrie prostii .Poți sa te uiți la circul ăsta fără sa scrii ? Ai vreo legătură cu problema mea ? Ești purtătorul de cuvânt al Lorenei ? Repet sunt mulți care citesc acest topic dar se abține sa scrie.Dacă scrie ori este pus de pisic , ori de boarfa ori e prost.Eu dacă văd doua persoane case cearta nu mă bag în seama ca prostu .Las persoanele implicate sa-și rezolve problemele cum considera ei.Noi ne batem joc de tine si-ti futem pizda dupa care plangi.Ce nu intelegi?
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 26, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 26, 2016 Și cine nu te lasă? Chiar va rog sa va duceți mie îmi este scârbă de aceasta femeie și nu mă interesează ca și curva .Eu vreau sa arat calitățile Omului Bianca Radu.Curva Lorena nu mă mai interesează de mult .Repet mergeți dar vedeți poate luați și ceva la pachet.Luati-o acasă cu schimbul .Dute tare și așteptăm prima recenzie pe anul ăsta chiar de la tine.Tu nu ai inteles ca aici e forum de futut,nu site de matrimoniale...nu ne intereseaza omul Bianca sau cum o cheama,ci curva Lorena ,Tâmpițel ce esti...tu iubesti o curva,noi doar o futem
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Auzi,analfabetule si agramatule ce esti.mi am fracturat ochii citind elucubratiile tale......învață in pl lui Marean sa te exprimi corect literar si gramaticalProstane cu tine am mai avut discuții și în vara anului trecut .Văd ca la fel de retardat ai rămas. Spune-mi și mie scopul tău aici ? Nu știam ca ești vreun profesor de lb.română. Nu are mare importanta cum scrii și doar ce anume vrei sa spui.Ieși afară javra ordinara , misca-ti hoitul în alta parte.V-ați strâns aici ca muștele la cacat o mana de demenți fără viitor.Niște ratați și derbedei .Ce folos ai prostane ca scrii aici ? Fix pula mea , nu câștigi nimic.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Tu nu ai inteles ca aici e forum de futut,nu site de matrimoniale...nu ne intereseaza omul Bianca sau cum o cheama,ci curva Lorena ,Tâmpițel ce esti...tu iubesti o curva,noi doar o futemProstane nu vrei sa futi , vrei sa faci doar trafic sau esti prost de bubui.Eu nu mai iubesc de mult acest exemplar .Voi o iubiți și săriți ca prostii în ajutorul ei dar fără nici un rezultat.Sa veniți și la tribunal sau sa va duceți și la pușcărie cu pachet dacă o iubiți așa de tare.Dacă nu dute fute și taci
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 26, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 26, 2016 Nu câștig nimic...doar imi bat pula de un prost ca tine...si ii fut iubita...si tu esti ofticos ca dupa ce mi o suge ,nu ti iei si tu partea...am facut un rezumat....ca sa intelegi...
siam Reputație: 45 Postat Martie 26, 2016 Oras:craiova Oras:craiova Postat Martie 26, 2016 Nu câștig nimic...doar imi bat pula de un prost ca tine...si ii fut iubita...si tu esti ofticos ca dupa ce mi o suge ,nu ti iei si tu partea...am facut un rezumat....ca sa intelegi...Ai dreptate alex891.Asa i-am spus si eu.
alex891 Reputație: 77 Postat Martie 26, 2016 Oras:Constantaa Oras:Constantaa Postat Martie 26, 2016 Prostane nu vrei sa futi , vrei sa faci doar trafic sau esti prost de bubui.Eu nu mai iubesc de mult acest exemplar .Voi o iubiți și săriți ca prostii în ajutorul ei dar fără nici un rezultat.Sa veniți și la tribunal sau sa va duceți și la pușcărie cu pachet dacă o iubiți așa de tare.Dacă nu dute fute și taciNu o mai iubesti de mult?asa i?si ce pl lui Marean ai cautat la ea in Ianuarie?sa mai iei o mie de puli in gura,dupa ce ii dădeai limbi?cu parbrizolul cum stai?ai rezerve?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Problema Dobrica e urmatoarea :Toti km aia care au intrat in ia iai luat in gura si tu 😅😅😅Te oftici, ai vrea și tu .Așa ? Dacă dispui de o suma de bani dute și dai limbi în cur , îi place la nebunie.Scrie și în anunt acest lucru.Succes
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Prostane nu vrei sa futi , vrei sa faci doar trafic sau esti prost de bubui.Eu nu mai iubesc de mult acest exemplar .Voi o iubiți și săriți ca prostii în ajutorul ei dar fără nici un rezultat.Sa veniți și la tribunal sau sa va duceți și la pușcărie cu pachet dacă o iubiți așa de tare.Dacă nu dute fute și taciDobrica,eu am futut-o pe Lorena si i-am umplut pizdica cu sloboz,acum doi ani,in Tineretului si tu ii dadeai limbute ca nebunul.Ia zi ma derbedeule,ce gust are sperma mea?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 Nu prea ma bag in seama asa aiurea pe forum aici ...decat cand fac cate o recenzie la o domnisoara , da nu ma pot abtine vizavi de dobre asta , in primul rand vad ca jigneste in ultimu hal pe aici .....un moderator nu poate sa-i inchida gura ?? am mai spus odata si ma mai repet Lorena draga tu nu ai vazut ce specimen de om e asta ?? cum ai putut sta cu el ?? si aici nu vorbesc de limbaj sau de educatie ....VORBESC DE ASPECT FIZIC , deci primu lucru cand intalnesti o persoana trebui cat de cat sa te atraga fizic ...si dupa aia vezi daca il duce capu , ce gandire are ...etc , deci Lorena draga cred ca ori esti oarba ori iti plac barbatii urati ....urati e putin zis dobre asta e chiar "HIDOS" ....... stiu ca acum o sa ma injure si o sa ma blesteme dobre asta dar nu m-am putut abtine ....dar ma doare fix in cot de el .........si vad ca inca o iubeste pe Lorena asa ca in cel mai scurt timp o sa-mi fac si eu timp sa vin sa io trag :D
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum