ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 face și acum neprotejat , tocmai pus trei poze și dacă ai citit tot vezi și alte hârtii și mesaje.Daca face neprotejat luni la prima ora sunt la ea.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 26, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Va rog sa nu ma sunați pt intrebari inutile cum ar fi anal sau sex neprotejat pt ca nu fac. Discretie si igiena maxima
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Taranusu dement este și căsătorit, prapaditule nici de sămânță nu e bun.Îmi spunea Lorena în ianuarie ca a vorbit cu soția lui Angelica și ia spus ca prostanu e steril.Ea îl iubește de moare și retard nu da doi lei pe ea (vezi mesajele)Este un fost pește tot după spusele Lorenei și el investește 1000 de lei în câte o proasta apoi scoate de zeci de ori mai mult ( vezi mesajele)Se potrivesc perfect curvarul la curva trage și dementul la dementa.Însă boarfa e inconștiență ca va rămâne singura și săracă toată viața. El cel puțin are o cocioaba intr-o comuna din Giurgiu și un cazan de logat , ea nimic.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Multumesc fraiere!I sa ma gandesc la tine cand ii rup pizdica!Gandeste-te la nevasta acasă ca poate te pricopsesti cu ceva .Fi tu care ia primul fraiere.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Nuuu.Asta vrei tu sa creda lumea.Dar sa nu crezi ca toti sun prosti si tu destept.Reiese clar din pistarile ei pe care le-a pus pe forum,cu toata discutia voastra de pe wattsapp,plus pozele.Prietenul tau iti scria pe wattsapp si iti zicea ca esti fraier si ai pula mica?Asa era in postarea cu pozele.Nu iti place când îți pun poza aia cu fata .Așa? Fi atent la nr de telefon de pe WatsApp, nu cred ca este al Lorenei și la convorbirea mea cu persoana respectiva .Dacă a șters Pisicu o mai pun odată pentru tine
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Gandeste-te la nevasta acasă ca poate te pricopsesti cu ceva .Fi tu care ia primul fraiere.N-ai inteles ceva.Eu luni tot o fut.Succesuri!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 image-839abc86ae4767119c483b3bd1a9d7977a510c3f752db6107bcce832a41de8cc-V.jpgFai sugativa penala , chiar nu poate Ionut sau Victor sau Edy sau un client sa-ți facă trei poze la tine în locație ? Și hai sa spun de ce :pentru ca eu odată am dat multe detalii din garsoniera ta .Deci fost acolo și chiar am stat 2 săptămâni la cererea ta.Dacă pui poze din locație înseamnă ca lumea deșteaptă își da seama ca eu nu mint.Tu ești o mare proasta dar te învață dobitocule ăla cum sa procedezi.Așa ai făcut și cu mesajele falsificate.Dacă nu iti spuneam eu și azi mă zăpăcesc cu mesaje și apeluri.Pentru ca te'am prins cu minciuna ai sistat treaba cu mesajele și apelurile.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Fai sugativa penala , chiar nu poate Ionut sau Victor sau Edy sau un client sa-ți facă trei poze la tine în locație ? Și hai sa spun de ce :pentru ca eu odată am dat multe detalii din garsoniera ta .Deci fost acolo și chiar am stat 2 săptămâni la cererea ta.Dacă pui poze din locație înseamnă ca lumea deșteaptă își da seama ca eu nu mint.Tu ești o mare proasta dar te învață dobitocule ăla cum sa procedezi.Așa ai făcut și cu mesajele falsificate.Dacă nu iti spuneam eu și azi mă zăpăcesc cu mesaje și apeluri.Pentru ca te'am prins cu minciuna ai sistat treaba cu mesajele și apelurile.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 N-ai inteles ceva.Eu luni tot o fut.Succesuri!Poți sa te duci și acu , e moarta de foame și Ionut e la munca .Dar poate dai peste Victor.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 Poți sa te duci și acu , e moarta de foame și Ionut e la munca .Dar poate dai peste Victor.Trebuie sa apara nevasta-mea acasa.Ma duc luni.Ma doare-n pula de aia care zici tu sau de ceea ce zici tu.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 26, 2016 Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Va rog sa nu ma sunați pt intrebari inutile cum ar fi anal sau sex neprotejat pt ca nu fac. Discretie si igiena maxima
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Trebuie sa apara nevasta-mea acasa.Ma duc luni.Ma doare-n pula de aia care zici tu sau de ceea ce zici tu.succes , ti'sm spus eu ca o iubești mult pe curva de Lorena.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 image-839abc86ae4767119c483b3bd1a9d7977a510c3f752db6107bcce832a41de8cc-V.jpgMars pe centura curva expirata.Sugativa penala și perversa.Te fute toți în cur neprotejat si tot săracă ești tot prăpădita pula sa fie ca restul nu mai contează Când o sa te pensioneze cu cu pula o sa ramai.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 26, 2016 Domnilor, imi pun si eu repede anunt pana nu se conectează Dobre si începe el sa scrie aberațiile lui. Ma găsiți la primul nr de tel din titlu...0724.838.617. Ca servicii..100lei fin, 200lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii..cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Va pup si va astept.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 image-839abc86ae4767119c483b3bd1a9d7977a510c3f752db6107bcce832a41de8cc-V.jpgFai parașuta de când lucrezi tu sâmbătă la ora ăsta ? Ești moarta de foame sărăcie penala.Sa fi tu a draku dacă vrei sa recunoști. Zilele tale sunt umarate pe aci zdreanta ordinara.Nu mai mintii.Nu mai fura .Nu mai face neprotejat .Da pensia alimentara la copil Da banii la oamenii care te caută .Nu mai lua copilul **spam editat** undele futi cu toți aurolacîi. Nu mă mai urmării. Vezi ca de mâine schimb fosa cu tine pentru ca ești proasta și încăpățânat. O sa dau numele colegei care văd ca nu vrea sa intervină sa spună adevărul O sa am grija sa spun eu undeva ce face ea de 6 ani adică unde lucrează .ea știe tot adevărul dar văd ca te acoperă , mă doare în pula ce o sa zică iubitul ei .Nu îmi este frica de nimeni și nimic.Dacă mă supăra scriu direct pe topicul ei și se termina prosteala ăsta.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Martie 26, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Martie 26, 2016 Multumesc domnilor care m-au vizitat azi.E posibil sa lucrez si maine.Va pup si va doresc un weekend minunat!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 SUNO TU PE .....SI SPUNE-I CE aM ZIS .DACĂ NU O SUN EU ȘI PE EA ȘI PE FRASU ȘI PE IONUT.AM NUMERELE LA TOȚI. ȘI AȘA NU TE SUPORTA .ESTE PRIETENA TA DIN MILA .Ale ei sunt hainele de pe tine , ea Îți dă să mănânci , la ea în locație sunt făcute poze la chiar de ea cu telefonul.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Multumesc domnilor care m-au vizitat azi.E posibil sa lucrez si maine.Va pup si va doresc un weekend minunat! image-839abc86ae4767119c483b3bd1a9d7977a510c3f752db6107bcce832a41de8cc-V.jpgAzi nu ai avut nici un client , am vb cu colega ta acum jumătate de ora și tu și spus ca nu a venit nimeni azi.Jonny pila bleaga parcă nu era de acord caz iubita lui sa fie curva.Nu iese cu tine pe strada , Acum văd ca te obliga sa muncești și în week-end. A draku dar tot săracă o sa fi .Plina de pule și sperma dar săracă. Sa vedem atunci cine te mai culege de pe strada handicapato
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Multumesc domnilor care m-au vizitat azi.E posibil sa lucrez si maine.Va pup si va doresc un weekend minunat! E taranusu la tara pune ceapa și Victoras de noapte de aia lucrezi tu și în week-end. Esti disperata și săracă .O sa-ti mai pun niște poze cu mașinile pe care le-ai avut.Ieri am pus 5 sau 6 pana la 16 mai sunt o gramada.Vezi ca am salvat și înregistrările alea pe care le-am pus când ai fost la mine.Mă rugam sa le șterg dar nu sunt așa prost cum ms crezi.Ai auzit vreo patru și tu erai în rolul principal. Am mai găsit și altele proaspete ediție 2016.Știu ca astia de pe aici nu dau doi lei .Dar vor fi puse în alta parte acolo se uita sau citesc oameni normali și înțeleg repede.
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Martie 26, 2016 Oras:... Oras:... Postat Martie 26, 2016 SUNO TU PE .....SI SPUNE-I CE aM ZIS .DACĂ NU O SUN EU ȘI PE EA ȘI PE FRASU ȘI PE IONUT.AM NUMERELE LA TOȚI. ȘI AȘA NU TE SUPORTA .ESTE PRIETENA TA DIN MILA .Ale ei sunt hainele de pe tine , ea Îți dă să mănânci , la ea în locație sunt făcute poze la chiar de ea cu telefonul.Numai gura e de tine!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Numai gura e de tine!Pentru ca nu am timp și scriu de pe tel din trafic .O sa pun totul csp la cap și o sa vezi ca iese deranj mare .
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 Numai gura e de tine!Te lasă sotia sa scri pe nimfomane ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 26, 2016 Postat Martie 26, 2016 eu cred ca astia 2 sunt mana in mana , uneori reclama negativa produce mai multa valva si interes ))
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 ☺☺😈😈😈
indestructibilul Reputație: 225 Postat Martie 26, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Martie 26, 2016 😈😈😈
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum