Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

SUNO TU PE .....SI SPUNE-I CE aM ZIS .DACĂ NU O SUN EU ȘI PE EA ȘI PE FRASU ȘI PE IONUT.AM NUMERELE LA TOȚI. ȘI AȘA NU TE SUPORTA .ESTE PRIETENA TA DIN MILA .Ale ei sunt hainele de pe tine , ea Îți dă să mănânci , la ea în locație sunt făcute poze la chiar de ea cu telefonul.

numai gura e de tine

Postat

SUNO TU PE .....SI SPUNE-I CE aM ZIS .DACĂ NU O SUN EU ȘI PE EA ȘI PE FRASU ȘI PE IONUT.AM NUMERELE LA TOȚI. ȘI AȘA NU TE SUPORTA .ESTE PRIETENA TA DIN MILA .Ale ei sunt hainele de pe tine , ea Îți dă să mănânci , la ea în locație sunt făcute poze la chiar de ea cu telefonul.

pui mesajele acelea de 100 de ori,vino cu ceva nou

• Oras:pe forum
Postat

pui mesajele acelea de 100 de ori,vino cu ceva nou

Am și altele dar le pun sa vadă orbi ca tine.Ți -am spus sunt în discuții cu 2 posturi tv și nu pot deocamdată sa pun totul aici
Postat

eu cred ca astia 2 sunt mana in mana , uneori reclama negativa produce mai multa valva si interes :)))

😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Postat

Această femeie de doi lei mă amenință peste tot cu televiziunea.Dar este lasă. De ce credeți ca nu vrea sa discutam 10 minute fata în fata ca doua persoane mature? Calm și civilizat.Pentru ca stie unde stau , pentru ca știe unde lucrez ( cu excepția numelui),pentru ca unele înregistrări le-a auzit.O parte din mesaje a reușit ss le șteargă plus adresa mea de Facebook unde vorbisem multe lucruri despre voi.De ce a șters pozele cu cățelul și mașinile de pe fb -ul ei ? Nu mai ca proasta nu știe ca eu am recuperat o parte din ele. I- am arătat când a fost la mine toate hârtiile cu datoriile ei plus cele de la tribunal .O parte le-a dat foc însă au mai rămas. Chiar ea mi-a spus ca unul din actualii ei iubiți respectiv Victor are o fetiță de 5 ani. Multe lucruri pe care le-am scris aici le știu chiar de la ea.O sa se termine subiectul Liviu și Israela la Capatos și apoi cred ca eu urmez indiferent dacă vine sau nu boarfa în platou.Retine alianță Radu , cu tine sau fără se va face emisiunea.De fapt ăsta ti-a scris și producătoarea Gabriela. .....După ce ai blocat-o pe trei numere de telefon.De când ai primit mesajul ești foarte tăcută și îngândurata

, ști ce urmează.

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Te lasă sotia sa scri pe nimfomane ?

Sincer, aceeasi nedumerire cred ca o au multi, fata de tine. Lasam deoparte episodul 1 al scandalului, de anul trecut, insa doar cu username-ul actual, in 2 luni si-un pic ai aproape 1500 de postari (al caror continut poate fi, in mare, rezumat in 2-3 randuri: a avut 16 masini, are 2 iubiti care fac cu schimbul, unu e steril si celalalt are fetita de 5 ani, niciunul n-o iubeste, 2 saptamani ai stat cu ea in ianuarie, catelul si purcelul si ceva lucruri de-ale tale au fost la ea, ati fost cu audi a6 la "maal" si i-ai luat haine, face neprotejat, are datorii... si poate inca vreo 2-3 idei, n-am urmarit foarte atent).

In fine... iese o medie de aproape 20 de postari pe zi, timp in care (teoretic) mai si dormi, mananci etc. Iubita aceea frumoasa alaturi de care esti asa implinit si fericit, nu devine geloasa...? :)

eu cred ca astia 2 sunt mana in mana  , uneori reclama negativa produce mai multa valva si interes :))) 

Nu esti singurul care s-a gandit la varianta asta, recunosc si eu ca altfel e greu sa crezi ceea ce se-ntampla...

• Like 7
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Adio Dobre,momentan(sigur o sa isi faca alt cont) ! 

• Like 2
Postat

Domnilor, va rog nu luati in seama aberațiile si minciunile lui dobre frustratul. Nu exista nici un paparazzi, e o inventie de a lui sa sperie clientii. Ca sa nu mai imi vina nimeni de ciuda sa nu mai fac eu bani. Singurul numar valabil este primul din titlu...0724.838.617....celalalt nr din titlu e inchis de mult, sunați sa va convingeri ca e cartela închisă mai mult de o lună. Răspund la orice număr, indiferent ca e orange vodafone sau tekekom. Ca program ma găsiți de L-V..12-20. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora , oral nep, normalul protejat. Ca fantezii..cu ni, 69, annilingus din partea domnilor. Va astept.

lorena nu ii mai raspunde la mesaje lu laba trista de dobre,ignoral nu trebuie sa te cobori la mintea lui de cacat

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

In sfarsit mizeria de Dobre a fost banat dar la cata ura si frustrare are In el sigur isi va face alt cont. Moare de ciuda ca nu ma intorc la el. Si ma calomniaza. Sunt perfect sănătoasă, nu am probleme cu legea, nu exista paparazzi la bloc, nu fac neprotejat decat cu iubitul meu, singurul iubit care il am, iar de copilul meu am grija ca de ochii din cap. Dobre trebuie internat la nebuni, si o spun fara gluma, trebuie internat la paranoici. Nu se mai face bine. Boala lui psihică a ajuns in ultimul stadiu. Nici cel mai tare psihiatru nu il mai vindeca. Cel mai bun lucru care dobre ar putea sa il faca pt el si pt societate ar fi sa se sinucida. Traieste si consuma aerul degeaba. ......domnilor, azi sunt disponibila. Ca servicii ..100 lei fin, 200 lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. ..va astept. Este valabil doar primul tel din titlu.

post-67071-0-96925500-1459057797_thumb.jpg

post-67071-0-12743100-1459057821_thumb.jpg

post-67071-0-46626100-1459057833_thumb.jpg

post-67071-0-73704400-1459057846_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:On-line
  • Oras:On-line
Postat

dobre e un caz pierdut...oare are drept de vot acest individ :)) ?

• Like 1
  • Minus 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

In sfarsit mizeria de Dobre a fost banat dar la cata ura si frustrare are In el sigur isi va face alt cont. 

dobre a fost banat de la pozele private pe care le-a postat, si dupa ce a ignorat 2 warn-uri, tu lorena ai 1 warn tot pentru publicarea de poze private.

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Lorenna a raspuns la provocari,nu cred ca merita sa fie sanctionata,cel putin nu asa sadic,pune si tu o manea.Te pup Lorenna,fut-u-ti pizda ta!

Postat

Cim?

fin pe corp sau in prezervativ. Nu orală, nu facială.
Postat

Buna Lorena ..... fk accepti ???

sarutarile pe gura țin de dragoste, de sentimente. In.. jobul.. asta nu exista asa ceva, deci nu accept sărutări.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

sarutarile pe gura țin de dragoste, de sentimente. In.. jobul.. asta nu exista asa ceva, deci nu accept sărutări.

cu dobre a existat nu ? :))))))))

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

normal ca a existat, are dreptate lorenna, cand avea tzatzele unei babe de 70 de ani, exista multa dragoste intre ea si Dobrica

post-68541-0-54943200-1458915064.jpg

Si aici l-a iubit mult pe "impresar"

http://xhamster.com/movies/3903406/casting_mature_brunette_takes_anal_in_casting.html?embed=title&from=player_title&prs=439ab79897d0ce479062a46b654ce397:nimfomane.com:56f81b42:e10

• Like 1
  • Minus 5
Postat

Dobre era iubitul meu atunci,nu devenise proxenet si pt film..scena de fapt,am primit 250€ si asta acum cativa ani.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dobre era iubitul meu atunci,nu devenise proxenet si pt film..scena de fapt,am primit 250€ si asta acum cativa ani.

nu aveai silicoane pe atunci

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...