Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Administrator
Reputație: 114415
  • Oras:La butoane
Postat

dobre ai mancat si tu ceva astazi ?

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Radeti voi de Dobrica,dar l-am vazut astazi la Casa di David cu doua piese,de vorbeai singur pe strada!! :)

• Administrator
Postat

Radeti voi de Dobrica,dar l-am vazut astazi la Casa di David cu doua piese,de vorbeai singur pe strada!! :)

nu as vrea sa fiu unul din haterii de pe topic dar.. trebuia sa-i faci poza si sa o pui aici fiindca fara dovada credem ca una din femei era mama lui si a doua sora.

• Like 3

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Coane Dobre , welcome back !

Ai umor , trebuie sa recunosc

Dar ce s-a intimplat , ai speriat-o pe Lorena si a trebuit sa fuga ?

Sau care-i treaba ?

Salutari de iunie si sanatate si numai bine !

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:pe forum
Postat

Coane Dobre , welcome back !

Ai umor , trebuie sa recunosc

Dar ce s-a intimplat , ai speriat-o pe Lorena si a trebuit sa fuga ?

Sau care-i treaba ?

Salutari de iunie si sanatate si numai bine !

Salutare ,pentru ca esti simpatic iti raspund ..Lorena a fugit de frica politiei ,a unui prost de pe aici care scrie de pe cinci conturi si a pisicului.Noi nu avem nimic de impartit.Ea a irosit uriase sanse ale vietii in schimbul unor mici placeri de moment..Ne-am intalnit zilele trecute in Germania si incearca sa supravietuiasca (e greu sa platesti 170de euro pe zi chiria ),concurenta este mare si oamenii pretentiosi...))) O zi buna mister si mult succes.
  • Administrator
Postat

dobre iar te-au pacalit si prostit femeile... poate doar angela merkel plateste 5000 + lunar pe chirie :))

Postat

dobre iar te-au pacalit si prostit femeile... poate doar angela merkel plateste 5000 + lunar pe chirie :))

iar esti deosebit de prost ,uita-te in urma si vezi ca am pus aici poze cu locatia unde lucreaza aia de te-a injutat cand ai sunat-o.Acolo scrie negru pe alb toate detaliile..
  • Oras:pretutindeni
Postat

170 euro/zi, e posibil...sunt puff-uri în care fetele își plãtesc camera la zi,cu prețuri începând de la 50 euro...în funcție de condiții, calitatea serviciilor și clientela locației, prețul poate sãri chiar și de 200/zi.

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

170 euro/zi, e posibil...sunt puff-uri în care fetele își plãtesc camera la zi,cu prețuri începând de la 50 euro...în funcție de condiții, calitatea serviciilor și clientela locației, prețul poate sãri chiar și de 200/zi.

Ce bine le stii, nene!! 

Postat

Pentru prostu' satului.Motane,iti recomand o pereche de ochelari sau pensionarea ,porti o palarie prea mare pentru minisculul tau creier..

post-194293-0-21409800-1465290956_thumb.jpg

• Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Asta-nseamnã sã fii haladit pã hoccident, 'ca-mi-ar coaili mișkin =))

Cât o fi kilu' dă ulei la Marche Plus? Şti ceva?

• Like 1
  • Administrator
Postat

atunci dobre cum te simti cand bikut plateste chiria pentru o zi cat salariu tau de pe o luna de munca ?

pre_1465296094__life_is_a_bitch-483488.j

• Like 1

Postat

atunci dobre cum te simti cand bikut plateste chiria pentru o zi cat salariu tau de pe o luna de munca ?

Aceste cuvinte ne doare =))

Postat

Acum esti chiar esenta de prost ,azi am schimbat niste bani sa am de cheltuiala .Schimb zilnic aproape ,insa tu traiesti intr-o lume in care prostituatele au demnitate si barbatii sunt mai curve decat femeile..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...