Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Ce-a zis dobrica, bicutz? Mai intra aici, pe forum, sa ne spuna parerea ei despre tine? Poate s-a schimbat. Iti reamintesc ca data trecuta isi trecuse in descrierea profilului "ma cac pe dobre"

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Bravo Dobrica.schimba doar valiza aia da euroi :) .......alelalte doua da dolari si lire sa nu umbli la ele ca mai creste cursu' :)

Postat

Jigodie, asuma.ti urâțenia, impotenta si sărăcia si pune.ti pe facebook pozele tale reale. Lumea are dreptul sa il vadă pe adevăratul Daniel Dobre,un burtos, nasos, fara dinti in gura, picioare butucanoase si scurte, ochii bulbucati. Ti.e rusine cu tine de folosesti poze false?.mincinosule, parsivule, ipocritule, uratule, impotentule, jegaritule.

De exemplu ...

Asta ti-a spus si in germania?

Postat

Cam atat cheltui eu in doua zile prostane

Iar s-au dat pensiile si-ai pacalit-o pe mama ta ca iti trebuie bani pt licenta de taximetrist?

Cum sunt noptiile in balcon cu laba din belsug?

• Oras:pe forum
Postat

Ce-a zis dobrica, bicutz? Mai intra aici, pe forum, sa ne spuna parerea ei despre tine? Poate s-a schimbat. Iti reamintesc ca data trecuta isi trecuse in descrierea profilului "ma cac pe dobre"

Cu un excrement la colt de gard nu prea am ce sa mai vorbesc .. stabilot cu Bicutz sa fac doar doua -trei ,,recenzii,,pe zi .Sa nu mai raspund la niste limitati si retardati ca tine.Mama mea primeste pensia in lei nu in euro dobitocule si eu o ajut cu bani scarba ordinara care esti.O sa pun aici toate chitantele cand schimb euro sa mori de necaz si poti sa verifici jigodie nume ,prenume ,data,si serie. /nr buletin.
Postat

Bravo Dobrica.schimba doar valiza aia da euroi :) .......alelalte doua da dolari si lire sa nu umbli la ele ca mai creste cursu' :)

Mersi ,vaz ce pricepi.O sa te iau consilierul meu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

O sa pun aici toate chitantele cand schimb euro sa mori de necaz si poti sa verifici jigodie nume ,prenume ,data,si serie. /nr buletin.

Asta e, dã-le la cap :)

Postat

Cu un excrement la colt de gard nu prea am ce sa mai vorbesc .. stabilot cu Bicutz sa fac doar doua -trei ,,recenzii,,pe zi .Sa nu mai raspund la niste limitati si retardati ca tine.Mama mea primeste pensia in lei nu in euro dobitocule si eu o ajut cu bani scarba ordinara care esti.O sa pun aici toate chitantele cand schimb euro sa mori de necaz si poti sa verifici jigodie nume ,prenume ,data,si serie. /nr buletin.

Sa intelegem ca nu mai esti somer, mincinosule? Asta ar fi o veste buna... poate scapi asa si de statutul de balconist ... ca de laba nu scapi prea curand ... in loc sa apreciezi cand esti sfatuit de bine, tu vorbesti ca o mizerie si ca un somer ratat....
Postat

Mersi ,vaz ce pricepi.O sa te iau consilierul meu

M-am scos :)

Daca vrei te invat sa faci niste bani si la bursa ;)

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Sa intelegem ca nu mai esti somer, mincinosule? Asta ar fi o veste buna... poate scapi asa si de statutul de balconist ... ca de laba nu scapi prea curand ... in loc sa apreciezi cand esti sfatuit de bine, tu vorbesti ca o mizerie si ca un somer ratat....

Nu am fost niciodata javra orfinara ,acum ceva timp ti-am aratay si contractul meu de inchiriere cu adresa din Nerva Traian.Repeti zilnic ca un prost aceleasi lucrurui
  • Oras:...
Postat

M-am scos :)

Daca vrei te invat sa faci niste bani si la bursa ;)

Poti sa-l iei ca angajat al tau.Nu vrea bani,vrea doar un loc unde sa doarma,100 de grame cel mai ieftin parizer,o paine uscata si apa de la robinet.Iti faci treaba cu el,are potential!Sa nu-i zici nimic de Bicut ca ia foc!
Postat

Poti sa-l iei ca angajat al tau.Nu vrea bani,vrea doar un loc unde sa doarma,100 de grame cel mai ieftin parizer,o paine uscata si apa de la robinet.Iti faci treaba cu el,are potential!Sa nu-i zici nimic de Bicut ca ia foc!

Chiar ma gandeam cand o sa scri de pe celalalt cont jegosule .Esti penibil Ionut ,fututi gatu matii
Postat

Nu vezi ca esti singurul prost care plangi dupa curva ?? Esti disperat Ionut boschet ,s-a terminat cu papa bun si pizda gratis.In cur iti placea tie
Postat

Chiar ma gandeam cand o sa scri de pe celalalt cont jegosule .Esti penibil Ionut ,fututi gatu matii

Dobre,daca te suna Bicut te impaci cu ea?

P.S. Vorbeste frumos ca-mi bag pula in ma-ta aia curva si betiva,care a avortat un cacat ca tine!

Postat

Nu vezi ca esti singurul prost care plangi dupa curva ?? Esti disperat Ionut boschet ,s-a terminat cu papa bun si pizda gratis.In cur iti placea tie

post-199889-0-15750600-1465333226_thumb.jpeg
  • Administrator
Reputație: 114415
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

pre_1465339332__tumblr_me5zgpydr71qd18wq

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Dobre,daca te suna Bicut te impaci cu ea?

P.S. Vorbeste frumos ca-mi bag pula in ma-ta aia curva si betiva,care a avortat un cacat ca tine!

Ieri am vorbit ultima oara zdreanta masculina ,zicea ca se pisa pe tine..Esti disperat cu foamea in gat ..Ai grija de nevasta si mata bolnava de cancer .
Postat

Pt tine toti sunt ionut? Jigaritule... poate acum l-ai nimerit. Esti terminat ca te-a lasat bicutz cu ochii in soare si in foamete... pune mana pe munca coaie ...

Postat

Pt tine toti sunt ionut? Jigaritule... poate acum l-ai nimerit. Esti terminat ca te-a lasat bicutz cu ochii in soare si in foamete... pune mana pe munca coaie ...

Se vede de pe luna ca tu esti ,ai mai multe conturi de pe care scri .Sa-ti spun un secret :fosta ta iubire Bicutz mi-a spus ca tu ai aceste conturi .Nu sunt toti disperati ca tine ,rezultatul tau aici va fi zero ,esti prea neinsemnat pentru mine.Minti degeaba ca boul ,ai un scop dar repet rezultattul va fi zero.Nu iti mai irosi timpul si nervi esti un cacacios distrus si iti urla stomacul in tine de cand ti-a dat cu flit curvaAi o nevasta si o mama ,ai grija de ele sclavule.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...