Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Imi calc pe inima si o dau interogare sold la cardurile mele ,apoi pun aici sa vada anumiti pacalici si distrusi care nu poate sa doarma de grija mea .Dispun de anumite sume pe carduri ,am un job bine platit ,o iubita cu un caracter frumos si mult bun simt (1,76m 55kg ,sani nr 4 naturali ,etc).Ma doare fix in pula de voi ,ma distrez maxim.Stau in casa mea ,in wekend merg la Snagov unde am o vila si dupa un gratar ma plimb cu salupa sau invers.Aici jur ca nu mai raspund decat pisicului si Lorenei .

Ce dovezi ?ma prostovane ....ai pus o poza cu 2 carduri....si eu am zece carduri in portofel ...asta ce inseamna ?

• Like 1
  • Oras:pe forum
Postat

Ce dovezi ?ma prostovane ....ai pus o poza cu 2 carduri....si eu am zece carduri in portofel ...asta ce inseamna ?

Interogare sold javra cu data ,suma ,nume si prenume .Ma uit in jos la tine si ametesc .Pentru o perioada va las
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Interogare sold javra cu data ,suma ,nume si prenume .Ma uit in jos la tine si ametesc .Pentru o perioada va las

Danuteeeee, nu mai pune cardurile cu atatea detalii :( Atata minte ai si tu ? Pai asta e mana curata pentru copiatori ! Ce Dumnezeu, ma Dobrica maaa :( :slap2

• Like 1
Postat

Danuteeeee, nu mai pune cardurile cu atatea detalii :( Atata minte ai si tu ? Pai asta e mana curata pentru copiatori ! Ce Dumnezeu, ma Dobrica maaa :( :slap2

Le dau tot la fraieti ,chiar si copie dupa CI fara cod pin.Las aici inca odata nr meu de tel pt curiosi si urgente si adresa dw facebook:tel. 0737668399 si facebook Daniel Dobre .Oriunde ,oricand cu mare placere...Pentru civilizati ,pentru ceilalti exista ignore sau block
Postat

E prost...daca ii cer si CNP-ul ,asta il da :laugh2

Iti dau si multa muie si te pis in cur de la un metru ..Esti retard si distrus.Stie nevasta sau mata ca scrii pe aci ?
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Imi calc pe inima si o dau interogare sold la cardurile mele ,apoi pun aici sa vada anumiti pacalici si distrusi care nu poate sa doarma de grija mea .Dispun de anumite sume pe carduri ,am un job bine platit ,o iubita cu un caracter frumos si mult bun simt (1,76m 55kg ,sani nr 4 naturali ,etc).Ma doare fix in pula de voi ,ma distrez maxim.Stau in casa mea ,in wekend merg la Snagov unde am o vila si dupa un gratar ma plimb cu salupa sau invers.Aici jur ca nu mai raspund decat pisicului si Lorenei .

Ma Dobrica,asa te-am invatat eu?Pai pui aici un card cu numele de Mihaela Baicu si pe deasupra mai e si expirat in 04/2015???? :slap2 Pai ce naiba ma Dobrica ori suntem smecherasi ori nu mai suntem?? ;) :)

• Like 6
  • Minus 6
Postat

Cam asa

am si eu o intrebare dar vreau un raspuns obiectiv: voi stiti un prost mai mare decat dobrica? 

• Oras:worldwide
Postat

Ia futu-ti rasa matii 1730705470026.Multumit ?

ai di capu meu sexul anu luna ziua coincid  :slap2  :slap2

sper ca ai avut prezenta de spirit sa bagi ultimele alte 4 

ori mai vou te adapi din ceva badoaga de 10 litri in loc de 5 sau direct din galeata?

mai dobrel mai  esti prea nastrusnic

Postat

ochelarii nayban?

Ray Ban 750 lei perechea .Pe calea Dorobanti vis -a-vis de colegiul I.L.Caragiale.Mai aveau doua perechi saptamana trwcuta.
Postat

in orice caz i-ai zis-o tu la spuneadevarul. mah tu real existi? respiri si toate cele? 

@spunead nu-l mai intreba mah de astea  :laugh2  :laugh2

Postat

ai di capu meu sexul anu luna ziua coincid :slap2 :slap2

sper ca ai avut prezenta de spirit sa bagi ultimele alte 4

ori mai vou te adapi din ceva badoaga de 10 litri in loc de 5 sau direct din galeata?

mai dobrel mai esti prea nastrusnic

Proasta pulii,daca te uiti in urma ai si copie dupa C.I -ul meu .Sa fii fututa grav si apasat ..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...