Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Daca-i treceai pe toti "pacientii" tai pa peretii casei,pana acuma trebuia sa zugravesti da cateva ori Pa Picon cum l-ai trecut? Daca minti te ia mama dracu'!! II trec in telefon sau in agenda
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Nu Corect... da vreau sa trec, depinde de tine, situatia e in mana ta! Sa fii iubita!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Nu Felicitari! Esti isteata, viata e dura, respectul nu se cerceste se castiga, tu mariti respect! Esti o fericita!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Du-te bai baiatule la nebuni ca esti irecuperabil!Bai mincinoaso ,tu mai sunat la patru dimineata cred ca dupa nr personal si mai invitat la tine Cand am fost mai aveai o colega ,am vorbit si despre alunitele pe care le ai pe piept .Asta dupa ce ti-am tras-o bine..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Bai mincinoaso ,tu mai sunat la patru dimineata cred ca dupa nr personal si mai invitat la tine Cand am fost mai aveai o colega ,am vorbit si despre alunitele pe care le ai pe piept .Asta dupa ce ti-am tras-o bine..Unde ai fost tu la mine ?! Bai handicapatule eu nu mai am colege de anul trecut....du-te dracu la nebun
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2016 Bai mincinoaso ,tu mai sunat la patru dimineata cred ca dupa nr personal si mai invitat la tine Cand am fost mai aveai o colega ,am vorbit si despre alunitele pe care le ai pe piept .Asta dupa ce ti-am tras-o bine.. Aşa Dobrică, detaliază...8nchide-i gura 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Aşa Dobrică, detaliază...8nchide-i gura Cica am alunite pe piept? am doar una pe sanul stang
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Unde ai fost tu la mine ?! Bai handicapatule eu nu mai am colege de anul trecut....du-te dracu la nebunHandicapat sa-l faci pe tactu ,tu ai sunat de pe nr 0762048318 si dupa ce ma vb la cateva zile ti-am tras o vizita ,Radeam de Lorena amandoi .Acest lucru se intampla prin mai 2015 .Iesi afara de pe topicul asta taratura.Ai grija cum vorbesti cu mine ,daca ma fortam un pic aveam copil de seama ta
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Cica am alunite pe piept? am doar una pe sanul stang pai si cum o vedeam proasto prin telefon ?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Cica am alunite pe piept? am doar una pe sanul stang Ai mai multe ,cand te-am sunat ca am ajuns a rspuns o colega si apoi am vorbit cu tine ,iesi afara cu minciunile de aici ,stii ca nu suport
Administrator pisicuts Reputație: 114414 Postat Iunie 16, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 16, 2016 dobre si peste 10 ani o sa plangi dupa bikut si ea o sa te injure 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Aşa Dobrică, detaliază...8nchide-i gura Stai calm ,o sa fiu scump la vedere ..Fractu Jilli ce mai face ? Era tare simpatic
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 dobre si peste 10 ani o sa plangi dupa bikut si ea o sa te injurePe tine o sa te injure prostule ,o sa se intoarca dar nu aici.Tu si altii plangeti dupa ea ,o sa ti topicul asta deschis degeaba inca 10 ani ..ESTI DISPERAT
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Handicapat sa-l faci pe tactu ,tu ai sunat de pe nr 0762048318 si dupa ce ma vb la cateva zile ti-am tras o vizita ,Radeam de Lorena amandoi .Acest lucru se intampla prin mai 2015 .Iesi afara de pe topicul asta taratura.Ai grija cum vorbesti cu mine ,daca ma fortam un pic aveam copil de seama ta Esti bou facut gramada crezi ca imi era greu sa recunosc daca veneaii pe la mine? doar o faceai cu bani.....zattt ca ti-ai luau nasul la purtare,potaie mica 3
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Cica am alunite pe piept? am doar una pe sanul stang fA PROASTA PULII ,DACA NU MAI LUCREZI IN DOMENIU SI ESTI LA BUDAPESTA CE MA DRAKU CAUTI AICI ???inteleg ca esti un pui de admin ,te bagi ca javra peste tot si faci pe desteapta
Administrator pisicuts Reputație: 114414 Postat Iunie 16, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 16, 2016 Pe tine o sa te injure prostule ,o sa se intoarca dar nu aici.Tu si altii plangeti dupa ea ,o sa ti topicul asta deschis degeaba inca 10 ani ..ESTI DISPERAT singurul de pe topic pe care l-a injurat bikut esti tu.o sa plangi dupa ea pe topic pana la batranete ))) 2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 Esti bou facut gramada crezi ca imi era greu sa recunosc daca veneaii pe la mine? doar o faceai cu bani.....zattt ca ti-ai luau nasul la purtare,potaie mica Pai esti la fel ca Bianca ,nici aia nu recunoaste multe lucruri si minte de ingheata Dunarea .Nu recunosti ca te iau fraierii astia in bascalie .Ce draku minti ca am vorbit la telefon ? despre ce eu cu tine ? Adica vorbeam la telefon asa alte lucruri ,stai cuminte ca s-ar putea sa-mi aduc aminte despre locatie ,mobila sau alte detalii si te faci de kk..De unde stiu de alunite ?? Repet nu le puteam vedea prin telefon ..
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 singurul de pe topic pe care l-a injurat bikut esti tu.o sa plangi dupa ea pe topic pana la batranete )))Bai prostane ,tu ai recunoscut ca te-a injurat de mai multe ori cand ti-am dat nr si ai sunat-o .Apoi am pus inca de anul trecut aici niste conversatii intre mine si ea unde va injura pe toti ,chiar esti deosebit de prost ..
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2016 Esti bou facut gramada crezi ca imi era greu sa recunosc daca veneaii pe la mine? doar o faceai cu bani.....zattt ca ti-ai luau nasul la purtare,potaie mica Ți l-a scăpat, de-te naibilui
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Pai esti la fel ca Bianca ,nici aia nu recunoaste multe lucruri si minte de ingheata Dunarea .Nu recunosti ca te iau fraierii astia in bascalie .Ce draku minti ca am vorbit la telefon ? despre ce eu cu tine ? Adica vorbeam la telefon asa alte lucruri ,stai cuminte ca s-ar putea sa-mi aduc aminte despre locatie ,mobila sau alte detalii si te faci de kk..De unde stiu de alunite ?? Repet nu le puteam vedea prin telefon .. Este si greu al dracu sa te uiti la pozele cu mine ?! Am vb la telefon de 2 ori ....asta recunosc si imi aduc aminte ....repet:AI MARI PROBLEME....DU-TE LA DOCTOR PANA NU E PREA TARZIU
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Ți l-a scăpat, de-te naibilui Usss si tu .....
Administrator pisicuts Reputație: 114414 Postat Iunie 16, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Iunie 16, 2016 Bai prostane ,tu ai recunoscut ca te-a injurat de mai multe ori cand ti-am dat nr si ai sunat-o .Apoi am pus inca de anul trecut aici niste conversatii intre mine si ea unde va injura pe toti ,chiar esti deosebit de prost .. Ti-au dat lacrimile cand te-a injurat bikut pe topic , este ? )))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2016 Postat Iunie 16, 2016 Ti-au dat lacrimile cand te-a injurat bikut pe topic , este ? )))))
indestructibilul Reputație: 225 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Iunie 16, 2016 singurul de pe topic pe care l-a injurat bikut esti tu.o sa plangi dupa ea pe topic pana la batranete )))Stii ce-o sa faci javra ? Cand revine Lorena saptamana viitoare ma banezi pe mine si o rogi pe ea sa se intoarca aici si sa minta ca sa ma provoace .Numai ca nu tine treaba ,iti faci calcule degeaba ..Asa ceva nu se va intampla .Iarasi iti recomand o pereche de ochelari si multa lecitina ,uita-te putin in spate si vezi anumite lucruri ..Mai sunt si oameni corecti si inteligenti pe aici
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 16, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iunie 16, 2016 Este si greu al dracu sa te uiti la pozele cu mine ?! Am vb la telefon de 2 ori ....asta recunosc si imi aduc aminte ....repet:AI MARI PROBLEME....DU-TE LA DOCTOR PANA NU E PREA TARZIU S-o fi spârcâit pă pozele tele?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum