lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 9, 2016 Nu răspund la tel în timpul întâlnirii. Ar fii lipsa de respect si de bun simt fatza de domnul care este la mine. 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 minti de ingheata apele, ai putin obraz si posteaza 1 data pe zi macar ,ne-am saturat cu totii de fanteziile tale
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Decembrie 9, 2016 Nu răspund la tel în timpul întâlnirii. Ar fii lipsa de respect si de bun simt fatza de domnul care este la mine. Să-ţi fie de bine! Gata? Ai futut boul? Poate să se întoarcă la nasoala de nevastă-sa? Două finalizări? Sau la a doua doar l-ai ţinut de vorbă?Pup!
sexywolf Reputație: 36 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 Nu răspund la tel în timpul întâlnirii. Ar fii lipsa de respect si de bun simt fatza de domnul care este la mine.Corect, felicitari. Insa un raspuns la sms puteai da. Sau macar la intrebarea de mai sus....
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 9, 2016 Domnilor, nu îi mai dați apa la moara lui Dobre, va rog. Orice as posta eu sau ați posta dvs, Dobre va scrie peste noi si ne va jigni mereu pt ca de atât e in stare mintea lui bolnavă. E plin de ură și frustrare că nu mă întorc la el, si daca muncesc pe forum inca 5 ani de acum, 5 ani va scrie zilnic aberații si injuraturi. E bolnav mintal grav si demonstrează în fiecare zi lucrul acesta. De atâta bautura, creierul lui fiind înecat în alcool nu mai judeca. Cu ocazia acestui mesaj, Dobre....te informez că încă 5 ani de acum înainte voi continua pe forum, să vedem ce o să faci? O să mori Dobre de atâta ciuda si frustrare.... 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 9, 2016 Va astept domnii mei să ne simțim bine într.un cadru de vis. Mă găsiți la nr de tel. 0762899426. Va pup rau. 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 Va astept domnii mei să ne simțim bine într.un cadru de vis. Mă găsiți la nr de tel. 0762899426. Va pup rau.Fata draga, tine cont de faptul ca un client vine la tine pentru ceeace ii oferi. E treba lui Dorin/Dobrin sau cum il cheama ce are cu tine, cu bicicleta ta rosie sau cu tabloul cu lupu'. Tipul expune niste idei legate de comportamentul tau extraprofesional, lucruri pe care pe mine sincer nu ma intereseaza. Eu vin la tine ca sa socializez intr-un mod specific si punctual, nu simt nevoia sa fiu partas la telenovala ta cu Dorin/Dobrin. P.S. sa sti ca reactia personajului indica faptul ca inca tine la tine (in sens pozitiv sau negativ) si ca incearca sa faca parte din viata ta. E singura explicatie a faptului ca iti urmareste forumul cu asiduitate si e extrem de activ. 4 10
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 9, 2016 Fata draga, tine cont de faptul ca un client vine la tine pentru ceeace ii oferi. E treba lui Dorin/Dobrin sau cum il cheama ce are cu tine, cu bicicleta ta rosie sau cu tabloul cu lupu'. Tipul expune niste idei legate de comportamentul tau extraprofesional, lucruri pe care pe mine sincer nu ma intereseaza. Eu vin la tine ca sa socializez intr-un mod specific si punctual, nu simt nevoia sa fiu partas la telenovala ta cu Dorin/Dobrin. P.S. sa sti ca reactia personajului indica faptul ca inca tine la tine (in sens pozitiv sau negativ) si ca incearca sa faca parte din viata ta. E singura explicatie a faptului ca iti urmareste forumul cu asiduitate si e extrem de activ. Dobre e un bolnav psihic avansat care numai la balaceanca se trateaza. Pt ca altfel ar înțelege că l.am părăsit de 2 ani și nu m.as întoarce la el nici moartă. El nu suferă după mine, ci după banii care îi fac, pt ca nu mai ajung în buzunarul lui. Pt ca din iubit s.a transformat în iubit profitor, un fel de pestelica. Ajunsese să fie gelos pe copilul meu, ca il plimbam, ca ii cumpăram ce avea nevoie, ca il duceam mereu la molluri. Deci Dobre de aia e frustrat ca a pierdut banii, nu pe mine. De aia încearca să îmi strice topicul, sperând să nu îmi mai vină nimeni, si sa nu mai fac nici eu bani, dacă nu îi dau lui. Teapa Dobre, va trebui să mă suporți pe forum inca 5 ani. Du.te si plângi la Balaceanca. Acolo e locul tau, nu pe forum si printre oamenii normali. Va pup domnilor si va astept printre beculete colorate si lumânări parfumate. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 Amin! 14
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 Ai o personalitate puternica, ai reusit sa lupti cu "anumiti demoni" din trecut (stiu asta din faptul ca am fost in ceva cu externe, nu are rost sa dezvoltam mai mult decat e cazul aici. Nu te lupta cu Dobre pe forum, caci ai numai de pierdut. Lasa-l sa se joace pe forum, zambeste superior si nu te lasa antrenata in "mocirla" pe care o intretine. Eu iti recomand sa ai un set de poze pe care sa le postezi la fiecare interventie a lui. 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 9, 2016 Ai o personalitate puternica, ai reusit sa lupti cu "anumiti demoni" din trecut (stiu asta din faptul ca am fost in ceva cu externe, nu are rost sa dezvoltam mai mult decat e cazul aici.Nu te lupta cu Dobre pe forum, caci ai numai de pierdut. Lasa-l sa se joace pe forum, zambeste superior si nu te lasa antrenata in "mocirla" pe care o intretine. Eu iti recomand sa ai un set de poze pe care sa le postezi la fiecare interventie a lui. te pup rau 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 te pup raurau de bine ...spernu pot sa iti scriu in PM... nasol 1
kkmitz Reputație: 4245 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Decembrie 9, 2016 Va astept domnii mei să ne simțim bine într.un cadru de vis. Mă găsiți la nr de tel. 0762899426. Va pup rau.nu ne mai pupa atata rau lorena, pupa-ne frumos mult si dulce
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 9, 2016 esti frumoasa, numai buna de iubit 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 9, 2016 Pt 39 de ani consider că arăt destul de bine. Va pup si va astept să ne îndeplinim împreună fanteziile erotice. Nr meu de tel este..0762899426. 6
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 esti frumoasa, numai buna de iubitBulangiule daca tu ai nr de telefon cu 422 la sfarsit iti fut rasa matii ! Daca nu o sa intelegi multe lucruri in curand
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 Pt 39 de ani consider că arăt destul de bine. Va pup si va astept să ne îndeplinim împreună fanteziile erotice. Nr meu de tel este..0762899426.De ce ma suni si nu vorbesti ? De ce pui cordacii tai sa ma sune ? Pentru 39 de ani ai creier de 3 ani si noua luni
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 esti frumoasa, numai buna de iubitDe ce nu o iei acasa macar o saptamana ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 nu ne mai pupa atata rau lorena, pupa-ne frumos mult si dulce Pai acum o luna se pisa si kk pe voi ,acum va pupa rau
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 Ai o personalitate puternica, ai reusit sa lupti cu "anumiti demoni" din trecut (stiu asta din faptul ca am fost in ceva cu externe, nu are rost sa dezvoltam mai mult decat e cazul aici.Nu te lupta cu Dobre pe forum, caci ai numai de pierdut. Lasa-l sa se joace pe forum, zambeste superior si nu te lasa antrenata in "mocirla" pe care o intretine. Eu iti recomand sa ai un set de poze pe care sa le postezi la fiecare interventie a lui. Amice esti indragostit rau ! Dute zilnic la ea si decarteaza oricum te injura si prapadeste banii tai rapid si pe toate prostiile
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 9, 2016 Bolnavul psihic de Dobre visează în continuare. Eu îl am la black list. Îl sună moartea sa il ia să îl scape de suferință...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 Dobre e un bolnav psihic avansat care numai la balaceanca se trateaza. Pt ca altfel ar înțelege că l.am părăsit de 2 ani și nu m.as întoarce la el nici moartă. El nu suferă după mine, ci după banii care îi fac, pt ca nu mai ajung în buzunarul lui. Pt ca din iubit s.a transformat în iubit profitor, un fel de pestelica. Ajunsese să fie gelos pe copilul meu, ca il plimbam, ca ii cumpăram ce avea nevoie, ca il duceam mereu la molluri. Deci Dobre de aia e frustrat ca a pierdut banii, nu pe mine. De aia încearca să îmi strice topicul, sperând să nu îmi mai vină nimeni, si sa nu mai fac nici eu bani, dacă nu îi dau lui. Teapa Dobre, va trebui să mă suporți pe forum inca 5 ani. Du.te si plângi la Balaceanca. Acolo e locul tau, nu pe forum si printre oamenii normali. Va pup domnilor si va astept printre beculete colorate si lumânări parfumate. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. Teapa Lorenna ,incepem cu poze ,poti sa mai curvaresti inca zece ani tot o prapadita esti ,apropo copilul tau cerseste pe strazi si a ramas doi ani repetent .De cand nu iti mai dau tie bani am cumparat garsoniera copilului meu si masina Nu stiu daca tu mi ai facut mie buletin sau eu am stat cinci ani in casa ta ,nu cred ca in cinci ani ai platit ceva Stiu doar ca ai tocat banii produsi de tine cu aceeasi usurinta cu care i ai castigat .Nu te ai ales cu nimic Repet ,de cand am scapat de tine sunt mult mai bine si te oftici de faci plici Niciodata nu am fost intretinut de tine ,din contra eu te am ajutat Trebuia sa te las sa dormi in depozit la Kaufland sau cu fitu si fosta soacra in pat cu wc ul la comun Insist sa iti faci analizele si la cap ,in rest multa bafta cu noi clienti pe care inca nu i ai injurat
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 Bolnavul psihic de Dobre visează în continuare. Eu îl am la black list. Îl sună moartea sa il ia să îl scape de suferință...Sugativa ,am apeluri de la tine si un prost chiar azi si dupa nr personal si dupa ala de ,,serviciu ..
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 Ia vezi javra
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 9, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 9, 2016 Recunoasteti personajul de mai sus ? Am gasit o in fata blocului pentru ca nu avea unde sa stea ,asta prin luna iulie anul acesta .Am facut prostia sa o primesc in casa mea dupa ce a jurat ca nu mai suge pula .Mentionez ca atunci lucra bona .Aceste poze sunt facute pentru un job decent unde eu mi am pus obrazul si boarfa chiar a fost la interviu .Aceste poze si multe alte lucruri ale ei au ramas la mine dupa ce zdreanta a plecat intr o noapte de ciuda ca nu o iau la mare cu mine Apoi a lucrat o luna jumate la Careffour si dupa ce a injurat pe pisicut si aproape toti membrii a revenit in bransa .O sa revin si cu alte aspecte atunci cand timpul imi permite .Am multe sa va arat ,,Va salut cu deosebit respect si va rog sa o vizitati cu incredere pe Lorena ,este suficient sa ia unu ceva sa vezi apoi veselie Atentie sexul total neprotejat dauneaza grav sanatatii si familiei
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum