dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 Dobre face crăciunul și revelionul la cabana ..Plapumioara...Cu ..Manuela..si sora ei geamănă, pe muzica lui Maria Tănase. Tocmai acest schizofrenic nefericit vorbește de dovezi....Să pună dovada cu biletul pt munte și biletul pt Barcelona, de avion și de hotel de acolo...Dacă ar fii adevărat ce le.ar mai pune... Mincinosul pământului...
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 21, 2016 Domnilor, va astept la mine să ne îndeplinim împreună cele mai fierbinți fantezii erotice. 100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..Cunni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. Va pup dulce.
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 21, 2016 Domnilor, va astept la mine să ne îndeplinim împreună cele mai fierbinți fantezii erotice. 100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..Cunni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. Va pup dulce.Mai pune poze noi cu piercingul din pIzdica,Lore!
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 Lorena de Ce Nu vrei tu sa Vii in Dubai sa-ti rezolvi problemele financiare, Mai simplu, eficient si foarte rapid
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 21, 2016 Lorena de Ce Nu vrei tu sa Vii in Dubai sa-ti rezolvi problemele financiare, Mai simplu, eficient si foarte rapidE departe pt Dobre 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 21, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 21, 2016 Lorena de Ce Nu vrei tu sa Vii in Dubai sa-ti rezolvi problemele financiare, Mai simplu, eficient si foarte rapid In Dubai nu se caută femeile tunate !!! Dacă ai fi in Dubai ai STI acest aspect !!
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 21, 2016 eu in locul lorenei te invitam la cina sa discutam si te otraveam. )cum sa nu poti domne dupa atatia ani sa scapi de un fost? cand o relatie se termina fiecare vede de viata lui. daca dadeai de cineva cu mai putina rabdare cand e vorba de hartuiala ca mine as fi asteptat sa te imbeti te-as fi batut la nivel de ala grav si te-as fi dat afara. sa te racoresti. si daca trimiteai militia la mine le ziceam ca mi-ai dat o palma si am fost nevoita sa ma atac sa rada si aia de tine ca esti de rasul curcilor
daniel2012 Reputație: 591 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 21, 2016 Mai pune poze noi cu piercingul din pIzdica,Lore!Te rugam frumos...
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 In Dubai nu se caută femeile tunate !!! Dacă ai fi in Dubai ai STI acest aspect !!..... Si tot si-ar îndeplini scopurile financiare mai usor si mai rapid , Sau si ea il Iubeste pe Dobre
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 21, 2016 ..... Si tot si-ar îndeplini scopurile financiare mai usor si mai rapid , Sau si ea il Iubeste pe Dobrevedeal-as mort si ingropat pe Dobre... 1
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 21, 2016 Te rugam frumos... Era aroganta!Poti sa o rogi tu frumos,mie nu.mi sta in caracter!
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 21, 2016 Dobre,hai cu pozele cu doamna senator,sa le inchizi gura !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 eu in locul lorenei te invitam la cina sa discutam si te otraveam. )cum sa nu poti domne dupa atatia ani sa scapi de un fost? cand o relatie se termina fiecare vede de viata lui. daca dadeai de cineva cu mai putina rabdare cand e vorba de hartuiala ca mine as fi asteptat sa te imbeti te-as fi batut la nivel de ala grav si te-as fi dat afara. sa te racoresti. si daca trimiteai militia la mine le ziceam ca mi-ai dat o palma si am fost nevoita sa ma atac sa rada si aia de tine ca esti de rasul curcilorExact asa a procedat Florin de la Craiova ,o batea zilnic ,boarfa cica degeaba si atunci nu era curva .Eu in cinci ani nu i am dat o palma
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 vedeal-as mort si ingropat pe Dobre...Asa imi doreai si anul trecut tot inainte de sarbatori ,apoi in Ianuarie plangeai pe la usa mea
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 21, 2016 Exact asa a procedat Florin de la Craiova ,o batea zilnic ,boarfa cica degeaba si atunci nu era curva .Eu in cinci ani nu i am dat o palma pai ea tb sa te cafteasca dobrica ca nu stii a fi cuminte si sa iti vezi de ale tale. esti mai catza decat o precupeatain ritmu asta o sa ramai fata batrana ca nu te ia nici dracu )
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 ..... Si tot si-ar îndeplini scopurile financiare mai usor si mai rapid , Sau si ea il Iubeste pe DobreEa a facut aici bani sa si cumpere acel apartament ,chiar doua insa a preferat masinile ,vreo 16 la numar si majoritatea cabrio .O sa doarma in cort langa bicicleta rosie in curand
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 pai ea tb sa te cafteasca dobrica ca nu stii a fi cuminte si sa iti vezi de ale tale. esti mai catza decat o precupeatain ritmu asta o sa ramai fata batrana ca nu te ia nici dracu ) Mars de aci prospatura pe forum si vezi de treaba ta
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 Dobre,hai cu pozele cu doamna senator,sa le inchizi gura !Dupa ce la pui tu pe alea cu Mihaela Radulescu
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 21, 2016 Mars de aci prospatura pe forum si vezi de treaba ta nu te obraznicii cu mine ca eu stiu a carpi barbatii, ma rog barbati nu am plesnit vreodata dar daca e vb de un pres sau o carpa pot carpi la ea.tu sa zici numa saru mana ca iti iau pistolu si te violez cu el in dos. vezi vezi
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 Am fost contactat de un membru in privat ,spunea ca m a vazut la RAR Era si el cu o masina aceeasi marca cu a mea dar alt model .Poate sa confirme aici daca vrea .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 nu te obraznicii cu mine ca eu stiu a carpi barbatii, ma rog barbati nu am plesnit vreodata dar daca e vb de un pres sau o carpa pot carpi la ea.tu sa zici numa saru mana ca iti iau pistolu si te violez cu el in dos. vezi veziPericulose ,sa inteleg ca tu nu ai fost injurat de Lorena ,deci esti femeie .Taci in pula noastra si nu te mai baga ca supozitorul
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Decembrie 21, 2016 Postat Decembrie 21, 2016 Asa, agitati putin spiritele ca ma plictiseam
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 In Dubai nu se caută femeile tunate !!! Dacă ai fi in Dubai ai STI acest aspect !!Ea n are bani sa treaca strada si tu o chemi in Dubai ,acolo nu accepta cu tatuaje sau alte imbunatatiri
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 Asa, agitati putin spiritele ca ma plictiseam
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 21, 2016 E departe pt DobreCum sa l lase pe Victoras singur ? Este foame si lui ardala r frigideru
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum