Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

:))) i-a dat bikut de l-a julit pe dobre

bikut pe tura la carefour

Raz de aici raiosule ca se kk Lorenna in sarmalele tale  :laugh2  :laugh2 Masochist ordinar 

• Oras:in flames
  • Oras:in flames
Postat

Avea o masina de belit carnati si probau toti domnii ,pardon boii  :laugh2

este totusi un progresvadit din partea ei sa beleasca dobitoace normale, semn ca a trecut de tot peste amintirea ta

Postat

Greșit....Așa eram eu în tură la Carefour...Sunt o adevărata prințesa....

Printesa pulii ,gandestete te la copilul tau ca este marcat pe viata si o sa ramana cu sechele pentru faptul ca i ai promis macar o camera unde sa locuiasca decent ,Resemneaza te si mars draku pe Vacaresti  :laugh2 fii constienta de faptul ca timpul trece .Daca ai asa multi clienti cum spui tu ce cauti sa ti pui anunt mincinos aici ? Daca iti vin boi prin recomandari si abia faci fata la apeluri de te fugi miseleste in Germania ?Din partea mea poti sa curvaresti pana la adanci batraneti ca tot la nivelul acesta o sa ramai ,cu doua autostrazi de pula in tine si cateva kilograme de sloboz dar zero lei in buzunar si copilul tot repetent si tot la cersit . :pepsi

Postat

Dobre pune si tu o poza cu tine cu 10 mici in fata si o halba de bere

:laugh2  :laugh2 Ai si tu un fix ,asta este topicul Lorenei si nu vreau sa i stric imaginea de curva mincinoasa 

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Doooooooooooooooooooooooobre laaaaaaaaaaaaaaaasa fataaaaaaaaaaaaaaa in pace sa futaaaaaaaaaaaa ați dau un porc să Crăciun castrat

Postat

Doooooooooooooooooooooooobre laaaaaaaaaaaaaaaasa fataaaaaaaaaaaaaaa in pace sa futaaaaaaaaaaaa ați dau un porc să Crăciun castrat

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu vreauuuuuuuuuuuuuu Dispariiiiiiiiiiii
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Asta e buna ?

bai diaree împrăștiată, ti.au dat chiriașii chiria...Că tu nu ai bani nici să îți iei chiloți in cur. Umblai cu boxerii rupți și rontaiti de câine. Ești vai mama ta de amarat. Săracule, stai cu chiriași în casă pe capul lor. Tot în balcon dormi?, adormite.ar moartea sa te adoarmă definitiv și irevocabil.
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Multumesc amice ,consider ca nu era necesara interventia ta  :no2

o laudam si eu ca se descurca

hai cu egalarea .....ca ne ti in suspans  :)

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Asta e buna ?

Bravo Dobrica!!Tu si cu Donald Trump ce mai umblati cu dolari😉😃

• Like 6
  • Minus 9
Postat

Buna ziua dragilor. Va astept la mine să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii erotice. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pupic dulce.

Postat

A venit Crăciunul...Se poartă roșu...Pupici...Va aștept...Eu sunt cadoul perfect..Mă găsiți la nr de tel..0762899426.

post-223415-0-43787600-1482494611_thumb.jpg

post-223415-0-75746900-1482494621_thumb.jpg

• Like 2
Postat

A venit Crăciunul...Se poartă roșu...Pupici...Va aștept...Eu sunt cadoul perfect..Mă găsiți la nr de tel..0762899426.

Mars pe Vacaresti curva expirata Petarda mincinoasa

post-222046-0-75762400-1482496043_thumb.jpeg

post-222046-0-43220200-1482496063_thumb.jpeg

Postat

Da Craciun pe la doua lucrezi ? Vine un amic sa ti rupa curu dar vezi ca  nu suporta balonasul  :laugh2

Postat

Buna ziua dragilor. Va astept la mine să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii erotice. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pupic dulce.

Lorena o sa  vina curierul sa iti aduca un metru de caltabos .Ti am trimis si tie pentru ca stiu ca ti place  :laugh2

Postat

bai diaree împrăștiată, ti.au dat chiriașii chiria...Că tu nu ai bani nici să îți iei chiloți in cur. Umblai cu boxerii rupți și rontaiti de câine. Ești vai mama ta de amarat. Săracule, stai cu chiriași în casă pe capul lor. Tot în balcon dormi?, adormite.ar moartea sa te adoarmă definitiv și irevocabil.

Retardato , eu nu mai am de mult chiriasi si oricum ei plateau in lei .tu o sa ajungi sa dormi in cort dupa sapte sau mai multi ani de curvarie Maine plec la Silviu la Rucar cu iubita Ma intorc pe 26 si pe 29 plec la Barcelona Taci si suge pocnitoare , prinzi si tu vreo doi boi pana la Craciun !

Postat

iar ?  =))

daca nu scoate arsenalul ...nu da valoare  peisajului  :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...