dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2016 )) i-a dat bikut de l-a julit pe dobre bikut pe tura la carefourRaz de aici raiosule ca se kk Lorenna in sarmalele tale Masochist ordinar
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2016 faceai promotii? Avea o masina de belit carnati si probau toti domnii ,pardon boii
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 22, 2016 Avea o masina de belit carnati si probau toti domnii ,pardon boii este totusi un progresvadit din partea ei sa beleasca dobitoace normale, semn ca a trecut de tot peste amintirea ta
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 22, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 22, 2016 Greșit....Așa eram eu în tură la Carefour...Sunt o adevărata prințesa....Printesa pulii ,gandestete te la copilul tau ca este marcat pe viata si o sa ramana cu sechele pentru faptul ca i ai promis macar o camera unde sa locuiasca decent ,Resemneaza te si mars draku pe Vacaresti fii constienta de faptul ca timpul trece .Daca ai asa multi clienti cum spui tu ce cauti sa ti pui anunt mincinos aici ? Daca iti vin boi prin recomandari si abia faci fata la apeluri de te fugi miseleste in Germania ?Din partea mea poti sa curvaresti pana la adanci batraneti ca tot la nivelul acesta o sa ramai ,cu doua autostrazi de pula in tine si cateva kilograme de sloboz dar zero lei in buzunar si copilul tot repetent si tot la cersit .
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 23, 2016 Dobre pune si tu o poza cu tine cu 10 mici in fata si o halba de bere
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Dobre pune si tu o poza cu tine cu 10 mici in fata si o halba de bere Ai si tu un fix ,asta este topicul Lorenei si nu vreau sa i stric imaginea de curva mincinoasa
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Dobre pune si tu o poza cu tine cu 10 mici in fata si o halba de bere Asta e buna ?
experta Reputație: 18 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 23, 2016 Doooooooooooooooooooooooobre laaaaaaaaaaaaaaaasa fataaaaaaaaaaaaaaa in pace sa futaaaaaaaaaaaa ați dau un porc să Crăciun castrat
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Doooooooooooooooooooooooobre laaaaaaaaaaaaaaaasa fataaaaaaaaaaaaaaa in pace sa futaaaaaaaaaaaa ați dau un porc să Crăciun castratNuuuuuuuuuuuuuuuuuu vreauuuuuuuuuuuuuu Dispariiiiiiiiiiii
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 23, 2016 Asta e buna ?bai diaree împrăștiată, ti.au dat chiriașii chiria...Că tu nu ai bani nici să îți iei chiloți in cur. Umblai cu boxerii rupți și rontaiti de câine. Ești vai mama ta de amarat. Săracule, stai cu chiriași în casă pe capul lor. Tot în balcon dormi?, adormite.ar moartea sa te adoarmă definitiv și irevocabil.
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 23, 2016 Multumesc amice ,consider ca nu era necesara interventia ta o laudam si eu ca se descurcahai cu egalarea .....ca ne ti in suspans
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Decembrie 23, 2016 Asta e buna ?Bravo Dobrica!!Tu si cu Donald Trump ce mai umblati cu dolari😉😃 6 9
danut111 Reputație: 323 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Decembrie 23, 2016 Sărbători Fericite! ! ! ! !
juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 23, 2016 Asta e buna ?Te-ai scos! 3 zile stai numai beat! 2
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 23, 2016 Buna ziua dragilor. Va astept la mine să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii erotice. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pupic dulce.
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 23, 2016 A venit Crăciunul...Se poartă roșu...Pupici...Va aștept...Eu sunt cadoul perfect..Mă găsiți la nr de tel..0762899426. 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 A venit Crăciunul...Se poartă roșu...Pupici...Va aștept...Eu sunt cadoul perfect..Mă găsiți la nr de tel..0762899426. Mars pe Vacaresti curva expirata Petarda mincinoasa
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 A venit Crăciunul...Se poartă roșu...Pupici...Va aștept...Eu sunt cadoul perfect..Mă găsiți la nr de tel..0762899426.Da Craciun pe la doua lucrezi ? Vine un amic sa ti rupa curu dar vezi ca nu suporta balonasul
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Te-ai scos! 3 zile stai numai beat!Multumesc pentru grija ce mi o porti ! Stai relaxat
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Buna ziua dragilor. Va astept la mine să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii erotice. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii..Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. va pupic dulce.Lorena o sa vina curierul sa iti aduca un metru de caltabos .Ti am trimis si tie pentru ca stiu ca ti place
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Un domn , pardon bou in drum sore Lorenna
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Un alt bou in drum spre Lorena , vrea sa i dea partea din spate ca s delicatete
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 bai diaree împrăștiată, ti.au dat chiriașii chiria...Că tu nu ai bani nici să îți iei chiloți in cur. Umblai cu boxerii rupți și rontaiti de câine. Ești vai mama ta de amarat. Săracule, stai cu chiriași în casă pe capul lor. Tot în balcon dormi?, adormite.ar moartea sa te adoarmă definitiv și irevocabil. Retardato , eu nu mai am de mult chiriasi si oricum ei plateau in lei .tu o sa ajungi sa dormi in cort dupa sapte sau mai multi ani de curvarie Maine plec la Silviu la Rucar cu iubita Ma intorc pe 26 si pe 29 plec la Barcelona Taci si suge pocnitoare , prinzi si tu vreo doi boi pana la Craciun !
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Dobre, e in corzi 1 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 23, 2016 iar ? daca nu scoate arsenalul ...nu da valoare peisajului
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum