Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Spune domnilor unde ai stat doua saptamani la inceputul lunii iulie 2016

asta e forum de sex, unde se vorbeste despre supt, futut, pozitii.....nu e biserica sa ma spovedesc, duceate-ai dupa mata-mare pe lumea ailalta.

• Oras:pretutindeni
Postat

:gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos  :gifs_ojos Pe mine nu ma poți mintii,sunt văzător cu Duhul. :pope

Bine guhule ,cred ca ma confunzi Suntem la fel dar la la alt nivel ! :laugh2  :laugh2

Postat

asta e forum de sex, unde se vorbeste despre supt, futut, pozitii.....nu e biserica sa ma spovedesc, duceate-ai dupa mata-mare pe lumea ailalta.

Refolmulez intrebarea  Cum a ajuns tabloul din locatia Nerva Traian in casa mea ? :thinking

Postat

mars pe Vacaresti  curva mincinoasa  :pepsi

Postat

mars pe Vacaresti  curva mincinoasa  :pepsi

sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt...

• Oras:in flames
Postat

DOBRE

cat se zbate asta sa o faca geloasa si ea saraca nu stie cum sa mai scape de el :)))

Lorena nu mai vb deloc cu el sa vezi cum turbeaza si isi pierde mintiile :laugh2  :laugh2  Craciunul ma face diabolica

Postat

Azi Dobrica e in forma mare,conduce detasat :)

Thanks ! :snap Trebuie sa plec cateva zile si nu stiu daca o sa am semnal .Eu ma relaxez in timp ce curva incearca sa stranga bani de doi covrigi .

Postat

sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt...

Repet intrebarea ,unde ai stat doua saptamani la inceputul lunii iulie anul 2016 si cu a ajuns acel tablou si alte obiecte in casa mea ?.Atentie am bagat pe teava munitie de razboi 

Postat

sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt..Serios ? Nu stiam ! Pai si de ce pui poze cu copilul tau **spam editat** aici ?

Postat

cat se zbate asta sa o faca geloasa si ea saraca nu stie cum sa mai scape de el :)))

Lorena nu mai vb deloc cu el sa vezi cum turbeaza si isi pierde mintiile :laugh2  :laugh2  Craciunul ma face diabolica

Dispari draku fa ,nu te mai baga in lucruri de oameni mari ! :no2

Postat

Dispari draku fa ,nu te mai baga in lucruri de oameni mari ! :no2

ca altfel ce? plangi? iar iti moare definitiv penisul?  :laugh2  :laugh2

sunt nebuna rau azi sa mor

Postat

Arati tu pozele din telefon ? Sau vrei sa le arat eu ? Stii de care zic. :slap2

Postat

ca altfel ce? plangi? iar iti moare definitiv penisul?  :laugh2  :laugh2

sunt nebuna rau azi sa mor

Daca l vezi nu poti sa te abti fara sa l pupi Esti monument de prostie ,clei as zice Sa dea Dumnezeu ,,,,,,, :slap2

Postat

Unde umbli boarfa  ? A venit curierul cu caltabosul ,te as ruga sa nu l belesti pe tot ! :laugh2

Postat

Daca l vezi nu poti sa te abti fara sa l pupi Esti monument de prostie ,clei as zice Sa dea Dumnezeu ,,,,,,, :slap2

m-ai plictisit naspetule

plec in alta parte ca n-ai talent nici la cocalareala ta de altadata

pa, pa :pope

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...