dinamodinamo Reputație: 2 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 23, 2016 Lori esti pe 3
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 23, 2016 DOBRE
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 da
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 23, 2016 Pe mine nu ma poți mintii,sunt văzător cu Duhul. 4
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 DOBRE Spune domnilor unde ai stat doua saptamani la inceputul lunii iulie 2016
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 DOBRE
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 23, 2016 Spune domnilor unde ai stat doua saptamani la inceputul lunii iulie 2016asta e forum de sex, unde se vorbeste despre supt, futut, pozitii.....nu e biserica sa ma spovedesc, duceate-ai dupa mata-mare pe lumea ailalta.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Pe mine nu ma poți mintii,sunt văzător cu Duhul. Bine guhule ,cred ca ma confunzi Suntem la fel dar la la alt nivel !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 asta e forum de sex, unde se vorbeste despre supt, futut, pozitii.....nu e biserica sa ma spovedesc, duceate-ai dupa mata-mare pe lumea ailalta.Refolmulez intrebarea Cum a ajuns tabloul din locatia Nerva Traian in casa mea ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 asta e forum de sex, unde se vorbeste despre supt, futut, pozitii.....nu e biserica sa ma spovedesc, duceate-ai dupa mata-mare pe lumea ailalta.mars pe Vacaresti curva mincinoasa
money_talks Reputație: -236 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Decembrie 23, 2016 Azi Dobrica e in forma mare,conduce detasat 7 9
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Lori esti pe 3Nu mai insista doamna ca este ocupata ,vezi ca nu suporta cauciucul
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 23, 2016 mars pe Vacaresti curva mincinoasa sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt...
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 23, 2016 DOBRE cat se zbate asta sa o faca geloasa si ea saraca nu stie cum sa mai scape de el ))Lorena nu mai vb deloc cu el sa vezi cum turbeaza si isi pierde mintiile Craciunul ma face diabolica
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Azi Dobrica e in forma mare,conduce detasat Thanks ! Trebuie sa plec cateva zile si nu stiu daca o sa am semnal .Eu ma relaxez in timp ce curva incearca sa stranga bani de doi covrigi .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt...Repet intrebarea ,unde ai stat doua saptamani la inceputul lunii iulie anul 2016 si cu a ajuns acel tablou si alte obiecte in casa mea ?.Atentie am bagat pe teava munitie de razboi
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt..Serios ? Nu stiam ! Pai si de ce pui poze cu copilul tau **spam editat** aici ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 cat se zbate asta sa o faca geloasa si ea saraca nu stie cum sa mai scape de el ))Lorena nu mai vb deloc cu el sa vezi cum turbeaza si isi pierde mintiile Craciunul ma face diabolicaDispari draku fa ,nu te mai baga in lucruri de oameni mari !
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 23, 2016 Dobre...Clovnul forumului...
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 23, 2016 Dispari draku fa ,nu te mai baga in lucruri de oameni mari ! ca altfel ce? plangi? iar iti moare definitiv penisul? sunt nebuna rau azi sa mor
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt...Arati tu pozele din telefon ? Sau vrei sa le arat eu ? Stii de care zic.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 Dobre...Clovnul forumului...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 ca altfel ce? plangi? iar iti moare definitiv penisul? sunt nebuna rau azi sa morDaca l vezi nu poti sa te abti fara sa l pupi Esti monument de prostie ,clei as zice Sa dea Dumnezeu ,,,,,,,
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 23, 2016 sa ma fut in gura ta si a lui mata de distrusi, nu am de ce sa dau explicatii despre viata privata pe un forum unde se vorbeste despre futut si supt... Unde umbli boarfa ? A venit curierul cu caltabosul ,te as ruga sa nu l belesti pe tot !
rouge kaya Reputație: 552 Postat Decembrie 23, 2016 Oras:in flames Oras:in flames Postat Decembrie 23, 2016 Daca l vezi nu poti sa te abti fara sa l pupi Esti monument de prostie ,clei as zice Sa dea Dumnezeu ,,,,,,, m-ai plictisit naspetuleplec in alta parte ca n-ai talent nici la cocalareala ta de altadatapa, pa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum