Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Domnii mei dragi, până la sfârșitul lui ianuarie va mai aștept. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cuuni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Cer și ofer seriozitate, discreție și igiena maxima. Va pup si va astept.

post-222046-0-93386300-1482741222_thumb.jpeg

post-222046-0-93149300-1482741257_thumb.jpeg

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Cursa de Stutgard ,de acolo iei autobuzul pana la Munchen .Te duci la acelasi club unde trebuie sa platesti 170 de euro pe zi .Nu te apuca oul rosu si te intorci cu coada intre picioare si cu bani de doi covrigi 

NU AI TU TREABA CU PIZDA MEA, SI CU VIATA MEA SI UNDE MA DUC SI CE FAC....SA ITI INTRE BINE IN CAP...NU ARE DE CE SA TE FUTA GRIJA DE VIATA MEA....SUNT O FEMEIE LIBERA, FAC CE VREAU SI NU DAU SOCOTEALA SI EXPLICATII NIMANUI...TEAPA DOBRE...HAI POTI SA MORI DE ACUM, NU PLANGE NIMENI DUPA TINE..

Postat

NU AI TU TREABA CU PIZDA MEA, SI CU VIATA MEA SI UNDE MA DUC SI CE FAC....SA ITI INTRE BINE IN CAP...NU ARE DE CE SA TE FUTA GRIJA DE VIATA MEA....SUNT O FEMEIE LIBERA, FAC CE VREAU SI NU DAU SOCOTEALA SI EXPLICATII NIMANUI...TEAPA DOBRE...HAI POTI SA MORI DE ACUM, NU PLANGE NIMENI DUPA TINE..

:laugh2 Esti cam agitata .Nu mie trebuie sa imi dai explicatii .Doar sa mi raspunzi ,domnilor trebuie sa la ceri iertare .Explicatii o sa dai la politie  Faptul ca fugi iar de frica justitiei nu ma mira ,sunt cu doi pasi inaintea ta si stiu tot ce faci .Nu prezinti interes pentru mine dar nu imi place sa las lucrurile nerezolvate ...

Postat

Nu te duci la parlament ? :laugh2 Daca vrei iti dau numele si prenumele iubitei si nr biroului .Iti faci la poarta o cerere si mergi in audienta  :laugh2

Postat

:laugh2 Esti cam agitata .Nu mie trebuie sa imi dai explicatii .Doar sa mi raspunzi ,domnilor trebuie sa la ceri iertare .Explicatii o sa dai la politie  Faptul ca fugi iar de frica justitiei nu ma mira ,sunt cu doi pasi inaintea ta si stiu tot ce faci .Nu prezinti interes pentru mine dar nu imi place sa las lucrurile nerezolvate ...

Nu fug prostule, pur si simplu plec....ce ma distreaza sa vad cum fierbi, cum te chinui, cum mori, cum scrii nonstop, cum te agiti, cum nu iti traiesti viata. Lumea petrece, mananca, se fute, numai tu mori in chinuri , pe tine singurul lucru care te fute e grija de pizda mea...

Postat

Nu fug prostule, pur si simplu plec....ce ma distreaza sa vad cum fierbi, cum te chinui, cum mori, cum scrii nonstop, cum te agiti, cum nu iti traiesti viata. Lumea petrece, mananca, se fute, numai tu mori in chinuri , pe tine singurul lucru care te fute e grija de pizda mea...

:laugh2  :laugh2 Eu ma distrez maxim ! Tu ma distrezi maxim ,petrec ,mananc ,beau cu iubita si prietenii .Tu stai si sugi pula si te futi in gaoz si te umpli cu sloboz Vreau doar sa spui unde ai stat la inceputul lunii iulie 2016 si cum a ajuns tabloul si pozele in casa mea .Apoi jur ca te las in plata Domnului  :pepsi

Postat

Domnii mei dragi, până la sfârșitul lui ianuarie va mai aștept. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cuuni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Cer și ofer seriozitate, discreție și igiena maxima. Va pup si va astept

azi sunt la birou. va astept si va pup dulce. 

Postat

domnilor, eu plec din tara la sfarsitul lui ianuarie, si am curaj sa pariez ca dobre va scrie si va scrie si va scrie si nu se va opri din scris nici la un an dupa ce am plecat. Mare scriitor....doctorii de la balaceanca isi fac cruce daca il vad si stau putin de vb cu el, nu au vz asa hal de schizofrenie avansata de cand sunt ei doctori...

Vizitator patrunjelnastratin
Reputație: 0
Postat

Cam asa .Acestea sunt poze de pe adresa mea de facebook .Daca le gasesti in inventia ta sa imi spui si mie T e rog sa privesti bine tabloul din spatele nostru si sa-mi spui cum a sjuns in casa mea . In trecut a fost in locatia ta din Nerva Traian si este fscut cadou de Ionut .Aceste poze si altele le ai in telefon

Tare Dobre ,

nu minte

Tot timpul are dovezi

Vrem mai mult Dobre,

• Oras:FALASTOACA
Postat

nu ai liniste de pizda mea? trage o laba...daca ma placi asa mult de stai non-stop pe topicul meu.

Pocnitoare expirata,niciodata n-am sa merg la o BOMBA BIOLOGICA,pentru ca nus' cretin sa-mi risc viata pentru o basitura afumata.Probabilitatea ca o prostituata care practica timp de 7-8 ani sex total neprotejat,sa se aleagă cu un HIV,hepatita B,C,sifilis.......este de 99,99%.

Toata viata am mers doar la puiet 18-25 ani,nu-mi plac babaciunile.mai ales cele ca tine cu fata de muista centurista.

Pe topicul tau intram foarte multi,pentru ca esti cea mai prosta curva de pe site,atât de retardata încât ai ajuns sa postezi poze cu mașina vecinului,spunând ca ti-ai cumpărat mașină, dar ai uitat ca pleci sa sugi pula pe alte stromeleaguri si ai bilet de avion.Intrebarea este,ti-ai cumpara masina s-o lasi pe trotuar luni sau ani,pana te întorci acasă rupta in cur???? :thinking

• Like 2
Postat

domnilor, eu plec din tara la sfarsitul lui ianuarie, si am curaj sa pariez ca dobre va scrie si va scrie si va scrie si nu se va opri din scris nici la un an dupa ce am plecat. Mare scriitor....doctorii de la balaceanca isi fac cruce daca il vad si stau putin de vb cu el, nu au vz asa hal de schizofrenie avansata de cand sunt ei doctori...

:laugh2  :laugh2 Ai mai spus ca pleci ,mare tragedie pentru unii .Multi vor plange dupa tine ,Insa eviti sa spui unde ai locuit in luna iulie si cu cine .Cum a ajuns taloul acela in casa mea si cum am mers impreuna sa ti faci poze pentru stewardesa la Emirates si chiar ai fost la interviu .Cum plangeai pe la usa mea ....asta trbuie sa spui ,Apoi ai injurat membrii si adminul si ai revenit rugandu i sa ti traga vizite  :no2

Postat

Pocnitoare expirata,niciodata n-am sa merg la o BOMBA BIOLOGICA,pentru ca nus' cretin sa-mi risc viata pentru o basitura afumata.Probabilitatea ca o prostituata care practica timp de 7-8 ani sex total neprotejat,sa se aleagă cu un HIV,hepatita B,C,sifilis.......este de 99,99%.

Toata viata am mers doar la puiet 18-25 ani,nu-mi plac babaciunile.mai ales cele ca tine cu fata de muista centurista.

Pe topicul tau intram foarte multi,pentru ca esti cea mai prosta curva de pe site,atât de retardata încât ai ajuns sa postezi poze cu mașina vecinului,spunând ca ti-ai cumpărat mașină, dar ai uitat ca pleci sa sugi pula pe alte stromeleaguri si ai bilet de avion.Intrebarea este,ti-ai cumpara masina s-o lasi pe trotuar luni sau ani,pana te întorci acasă rupta in cur???? :thinking

:laugh2  :laugh2 Acum doi ani i am facut poza langa un Lamborghini alb si apoi si a pus poza pe facebook spunanad ca este masina ei  :no2 Zdreanta a avut 16 masini intrei ani ,acum doar o bicicleta de 200 de lei .Atat a realizat petarda in sapte ani de curvarie ,urla foamea in ea si dupa ce v a injurat va roaga sa o vizitati .

Postat

Tare Dobre ,

nu minte

Tot timpul are dovezi

Vrem mai mult Dobre,

Am mai multe dar observ ca sunt niste zdrente masculine pe aici cu grave probleme de vedere si creier minuscul 

Postat

Du te la balamuc sugativa penala ,esti monument de prostie si petarda explodata .Cand iti faci analizele ? Macar la cap ca la pussy sigur ai probleme .Nu mai mintii si nu mai face sex total neprotejat ! Nu mai lua copilul **spam editat** in locatie ,si asa este traumatizat si repetent Din cauza ta acel copil cerseste la semafor si fura din magazine .

Postat

Am mai multe dar observ ca sunt niste zdrente masculine pe aici cu grave probleme de vedere si creier minuscul 

Așteptăm sa ne dai amanunte din dosarele de furt si santaj.

• Like 2
Postat

esti dobre de pe alt cont de il sustii in minciuni si aberatii...ca esti singurul care il pupa in cur, distractivilor, clovnii forumului...

Postat

A furat din locatiile de pe strada Vlad Judetu langa Maal Vitan si din locatia de pe Nerva Traian Pentru ca are buletinul facut de mine pe adrresa mea politia si proprietarii acelor locatii au venit la mine .Le am explicat ca boarfa nu mai locuieste aici si chiar am vazut acele obiecte ciordite la ea .Apoi cand am aflat adresa un de are cuib i am contactat urmand ca acestia sa o viziteze .Tot atunci le am dat si numerele ei de telefon cel de birou si cel personal.O sa mai pun aici plicurile cu citatiile in dosarele respective .

Postat

esti dobre de pe alt cont de il sustii in minciuni si aberatii...ca esti singurul care il pupa in cur, distractivilor, clovnii forumului...

Futut ti rasa matii de falsitate ,tu si imbecilul de Victor proxenetul tau aveti mai multe conturi .Petarda forumului ,mincinoasa draku stai ca iti dau la temelie sa te potolesc 

Postat

A furat din locatiile de pe strada Vlad Judetu langa Maal Vitan si din locatia de pe Nerva Traian Pentru ca are buletinul facut de mine pe adrresa mea politia si proprietarii acelor locatii au venit la mine .Le am explicat ca boarfa nu mai locuieste aici si chiar am vazut acele obiecte ciordite la ea .Apoi cand am aflat adresa un de are cuib i am contactat urmand ca acestia sa o viziteze .Tot atunci le am dat si numerele ei de telefon cel de birou si cel personal.O sa mai pun aici plicurile cu citatiile in dosarele respective .

jigodia matii, am doar un singur nr de telefon...nu mai incerca sa imi strici munca ca oricum incerci in zadar...politie, cacat, pisat, dovezi, balamuc...numai asta ai in cap, logic de la atata bautura ai creierul inecat in alcool si nu mai judeci. Vezi  ca am vb la balaceanca pt tine, te primeste, la cheie te interneaza , in camasa de forta...saracule

Postat

Caricatura spurcata tu ai mai multe conturi si iti scrii singura recenzii mincinoase .Esti o curva expirata fara scrupule ,imorala si inconstienta .

Postat

jigodia matii, am doar un singur nr de telefon...nu mai incerca sa imi strici munca ca oricum incerci in zadar...politie, cacat, pisat, dovezi, balamuc...numai asta ai in cap, logic de la atata bautura ai creierul inecat in alcool si nu mai judeci. Vezi  ca am vb la balaceanca pt tine, te primeste, la cheie te interneaza , in camasa de forta...saracule

Urla foame n tine secatura ,nr cu 575 la sfarsit pe care l ai avut de ,,munca ,, este acum personal .De pe acel nr m a sunat Victor proxenetul tau ,Eu nu consum alcool decat ocazional si putin am si un program si un job care nu imi permite sa beau Nu pot sa merg la sala si sa consum alcool ,faptul ca un prieten mi a facut o poza acum cinci ani cand beam dintr un bidon niste vin nu inseamna nimic .Te agati cu disperare de lucrul acesta in speranata cea vei distrage atentia ,rezultatul va fi zero Hai la mult sloboz sa fii grav rupta n cur fara balonas ca asa iti place 

Postat

Nu poti sa pleci .Trebuie sa mergi la procese Pun aici doar doua din motive Vezi ca te cauta Raul si Iulian sa le dai banii

post-222046-0-90594600-1482748540_thumb.jpeg

Postat

Domnii mei dragi, până la sfârșitul lui ianuarie va mai aștept. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. Ca servicii...100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...Cuuni, 69, fk, annilingus din partea domnilor, facesitting. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Cer și ofer seriozitate, discreție și igiena maxima. Va pup si va astept.

Cum au ajuns aceste obiecte ale take in casa mea ?

post-222046-0-47049400-1482748965_thumb.jpeg

post-222046-0-81324700-1482749004_thumb.jpeg

Postat

Nu poti sa pleci .Trebuie sa mergi la procese Pun aici doar doua din motive Vezi ca te cauta Raul si Iulian sa le dai banii

nici in cur nu ma doare de parerea ta si de kk care il mananci. Logic ca plec la sf lui ianuarie dar tu poti sa ramai pe forum si sa scrii in continuare ca asta e viata ta, alta nu ai...betivule, impotentule, nespalatule, schizofrenicule, etc...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...