juliano1 Reputație: 212 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Postat Decembrie 27, 2016 Plictisitor esti Dobre!Si prost 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2016 Adica recunoști indirect ca ai luat ceva scarabeti de la madam,sau ai băgat o fumigena?Chiar .... suntem curiosi a dat sau a luat? sau a fost upgrade la versiune? 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Plictisitor esti Dobre!Pentru tine da ,insist doar sa mi raspunda .Apoi o las in pace
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Adica recunoști indirect ca ai luat ceva scarabeti de la madam,sau ai băgat o fumigena?Nu am luat nimic pentru ca m am protejat Cum sa bag fumigene la o asemene a petarda ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 va astept domnii mei. L-S 12-20. pupici dulcici
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 27, 2016 Dobre o tine langa si langa si langa si scrie si scrie si scrie...aceleasi lucruri zi si noapte si iar si iar si iar si din nou si inca o data si repeta si repeta...cand eu spun ca e schizofrenic? un om care are obsesii si fixuri pe o idee este schizofrenic, ca zdravan mental e clar ca nu e...
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Dobre o tine langa si langa si langa si scrie si scrie si scrie...aceleasi lucruri zi si noapte si iar si iar si iar si din nou si inca o data si repeta si repeta...cand eu spun ca e schizofrenic? un om care are obsesii si fixuri pe o idee este schizofrenic, ca zdravan mental e clar ca nu e...O sa incetez cu scrisul cand o sa raspunzi la ce te am intrebat curva mincinoasa .Pana atunci o sa ti repet ca la prosti .Unde ai locuit la inceputul lunii iulie anul acesta ? cum au ajuns tabloul si alte lucruri ale tale in casa mea ? De ce faci neprotejat ? de ce aduci copilul **spam editat** in atelier ? de ce refuzi sa iti faci analizele ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2016 Postat Decembrie 27, 2016 O sa incetez cu scrisul cand o sa raspunzi la ce te am intrebat curva mincinoasa .Pana atunci o sa ti repet ca la prosti .Unde ai locuit la inceputul lunii iulie anul acesta ? cum au ajuns tabloul si alte lucruri ale tale in casa mea ? De ce faci neprotejat ? de ce aduci copilul **spam editat** in atelier ? de ce refuzi sa iti faci analizele ?Danute, te-ai scos, cica o propune pe Doamna ta Senator pentru postul de Prim-Ministru ! :138x 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 27, 2016 O sa incetez cu scrisul cand o sa raspunzi la ce te am intrebat curva mincinoasa .Pana atunci o sa ti repet ca la prosti .Unde ai locuit la inceputul lunii iulie anul acesta ? cum au ajuns tabloul si alte lucruri ale tale in casa mea ? De ce faci neprotejat ? de ce aduci copilul **spam editat** in atelier ? de ce refuzi sa iti faci analizele ?iti raspunde mata....
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Dobre o tine langa si langa si langa si scrie si scrie si scrie...aceleasi lucruri zi si noapte si iar si iar si iar si din nou si inca o data si repeta si repeta...cand eu spun ca e schizofrenic? un om care are obsesii si fixuri pe o idee este schizofrenic, ca zdravan mental e clar ca nu e...De ce ai injurat membrii ? De ce faci sex total neprotejat ? De ce minti ? De ce refuzi sa faci analizele ? De ce fugi din tara ?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Danute, te-ai scos, cica o propune pe Doamna ta Senator pentru postul de Prim-Ministru ! :138x Romania are deja prim ministru .Nu ma asteptam la tine sa nu stii
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 iti raspunde mata....Mama a facut de doua ori preinfarct din cauza ta spurcato .Tu trebuie sa raspunzi .Pana joi cand plec la Barcelona o sa spun eu niste detalii si apoi argumentez
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2016 Postat Decembrie 27, 2016 Romania are deja prim ministru .Nu ma asteptam la tine sa nu stii Nu are, Klaus a respins propunerea astazi 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2016 Romania are deja prim ministru .Nu ma asteptam la tine sa nu stii Iaca ca n-are... musulmanca e poveste 4 10
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Nu are, Klaus a respins propunerea astazi Thanks
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Iaca ca n-are... musulmanca e povesteSorry
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 27, 2016 Ba Dobre,boarfa astea spunea acum 3 ani la Capatos ca strange bani pentru copil si ca are mii de euro in banca,cati bani a strans pana acum??
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2016 Postat Decembrie 27, 2016 Ba Dobre,boarfa astea spunea acum 3 ani la Capatos ca strange bani pentru copil si ca are mii de euro in banca,cati bani a strans pana acum??Poate o fi strangand in Bitcoins sau Etherum/Litecoins :laugh2 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Poate o fi strangand in Bitcoins sau Etherum/Litecoins :laugh2 Ea n are de analize .Restul miilor de euro au fost investiti in 16 masini ,ACUM ARE DOAR O BICICLETA ROSIE NECAPOTABILA 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Ba Dobre,boarfa astea spunea acum 3 ani la Capatos ca strange bani pentru copil si ca are mii de euro in banca,cati bani a strans pana acum??Ce sa aibe prapadita asta rupta n cur ? A mintit si la Capatos ca si aici ,acolo pentru rating aici pentru boi asa cum alinta ea clientii
dobre daniel Reputație: -426 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 27, 2016 Ba Dobre,boarfa astea spunea acum 3 ani la Capatos ca strange bani pentru copil si ca are mii de euro in banca,cati bani a strans pana acum??Are Zero lei dar se mandreste cu doua autostrazi de pula intrate in ea si cateva kilograme de sloboz
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Decembrie 27, 2016 Ea n are de analize .Restul miilor de euro au fost investiti in 16 masini ,ACUM ARE DOAR O BICICLETA ROSIE NECAPOTABILA Cum , bre , sa tot invarti atatea troace si sa te trezesti pa bicicleta sau in parcare pozandu-te cu masina vecinului (Volvo acela)? 18 14
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Decembrie 27, 2016 Ea n are de analize .Restul miilor de euro au fost investiti in 16 masini ,ACUM ARE DOAR O BICICLETA ROSIE NECAPOTABILA Te pomenești ca se crede Mita biciclista? 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 27, 2016 Te pomenești ca se crede Mita biciclista? in versiune moderna 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 27, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Decembrie 27, 2016 off dobre dobre...nu stii ce surpriza iti pregateste ZEITA XXX...dar vei afla in curand..oricum nu e de bine pt tine...hahaha
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum