Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Adica recunoști indirect ca ai luat ceva scarabeti de la madam,sau ai băgat o fumigena?

Chiar .... suntem curiosi  :thinking a dat sau a luat? sau a fost upgrade la versiune?

• Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

Adica recunoști indirect ca ai luat ceva scarabeti de la madam,sau ai băgat o fumigena?

Nu am luat nimic pentru ca m am protejat  :no2 Cum sa bag fumigene la o asemene a petarda ? :laugh2

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Dobre o tine langa si langa si langa si scrie si scrie si scrie...aceleasi lucruri zi si noapte si iar si iar si iar si din nou si inca o data si repeta si repeta...cand eu spun ca e schizofrenic? un om care are obsesii si fixuri pe o idee este schizofrenic, ca zdravan mental e clar ca nu e...

Postat

Dobre o tine langa si langa si langa si scrie si scrie si scrie...aceleasi lucruri zi si noapte si iar si iar si iar si din nou si inca o data si repeta si repeta...cand eu spun ca e schizofrenic? un om care are obsesii si fixuri pe o idee este schizofrenic, ca zdravan mental e clar ca nu e...

O sa incetez cu scrisul cand o sa raspunzi la ce te am intrebat curva mincinoasa .Pana atunci o sa ti repet ca la prosti .Unde ai locuit la inceputul lunii iulie anul acesta ? cum au ajuns tabloul si alte lucruri ale tale in casa mea ? De ce faci neprotejat ? de ce aduci copilul **spam editat** in atelier ? de ce refuzi sa iti faci analizele ?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O sa incetez cu scrisul cand o sa raspunzi la ce te am intrebat curva mincinoasa .Pana atunci o sa ti repet ca la prosti .Unde ai locuit la inceputul lunii iulie anul acesta ? cum au ajuns tabloul si alte lucruri ale tale in casa mea ? De ce faci neprotejat ? de ce aduci copilul **spam editat** in atelier ? de ce refuzi sa iti faci analizele ?

Danute, te-ai scos, cica o propune pe Doamna ta Senator pentru postul de Prim-Ministru ! :138x :138x :hihat :laugh2

• Like 1
Postat

iti raspunde mata....

Postat

De ce ai injurat membrii ? De ce faci sex total neprotejat ? De ce minti ? De ce refuzi sa faci analizele ? De ce fugi din tara ?  :pepsi

Postat

Danute, te-ai scos, cica o propune pe Doamna ta Senator pentru postul de Prim-Ministru ! :138x :138x :hihat :laugh2

Romania are deja prim  ministru .Nu ma asteptam la tine sa nu stii :slap2

Postat

iti raspunde mata....

Mama a facut de doua ori preinfarct din cauza ta spurcato .Tu trebuie sa raspunzi .Pana joi cand plec la Barcelona o sa spun eu niste detalii si apoi argumentez 

Vizitator
Postat

Romania are deja prim  ministru .Nu ma asteptam la tine sa nu stii :slap2

Nu are, Klaus a respins propunerea astazi ;)

• Like 1
Vizitator
Postat

Ba Dobre,boarfa astea spunea acum 3 ani la Capatos ca strange bani pentru copil si ca are mii de euro in banca,cati bani a strans pana acum??

Poate o fi strangand in Bitcoins sau Etherum/Litecoins :) :laugh2 :laugh2

• Like 1
Postat

Poate o fi strangand in Bitcoins sau Etherum/Litecoins :) :laugh2 :laugh2

:no2 Ea n are de analize .Restul miilor de euro au fost investiti in 16 masini ,ACUM ARE DOAR O BICICLETA ROSIE NECAPOTABILA  :laugh2

• Like 1
Postat

Ba Dobre,boarfa astea spunea acum 3 ani la Capatos ca strange bani pentru copil si ca are mii de euro in banca,cati bani a strans pana acum??

Ce sa aibe prapadita asta rupta n cur ? A mintit si la Capatos ca si aici ,acolo pentru rating aici pentru boi asa cum alinta ea clientii :no2

Postat

Are Zero lei dar se mandreste cu doua autostrazi de pula intrate in ea si cateva kilograme de sloboz  :no2

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

:no2 Ea n are de analize .Restul miilor de euro au fost investiti in 16 masini ,ACUM ARE DOAR O BICICLETA ROSIE NECAPOTABILA  :laugh2

Cum , bre , sa tot invarti atatea troace si sa te trezesti pa bicicleta sau in parcare pozandu-te cu masina vecinului (Volvo acela)? :laugh2

• Like 18
  • Minus 14
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Te pomenești ca se crede Mita biciclista? :thinking

• Like 2

Postat

off dobre dobre...nu stii ce surpriza iti pregateste ZEITA XXX...dar vei afla in curand..oricum nu e de bine pt tine...hahaha

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...