Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ce se mai aude de Omar Hayssam ?  :)

• Like 2
  • Minus 17
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

La multi ani, Lorena! Un an nou cu sanatate si bucurii.

Sper (totusi) ca cearta de aici sa inceteze si lumea sa revina la recenzii. Sincer, de cand ai revenit, nu a postat nimeni (sau poate n-am fost eu atent) o recenzie. Nu te supara ca zic asta..

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

La multi ani, Lorena! Un an nou cu sanatate si bucurii.

Sper (totusi) ca cearta de aici sa inceteze si lumea sa revina la recenzii. Sincer, de cand ai revenit, nu a postat nimeni (sau poate n-am fost eu atent) o recenzie. Nu te supara ca zic asta..

la multi ani. Cearta de aici o provoaca Dobre, minte nonstop cu scopul de a speria membrii sa nu imi mai vina la programare. Dar nu realizeaza ca sunt atatea situri si alte forumuri de unde suna si vin clienti plus cei vechi plus prin recomandari, pt ca toti barbatii care au fost la mine au plecat satisfacuti si fericiti si au revenit. Si asta spune multe despre aspectul, igiena, respectul, bunul simt, discretia si prestatia mea. Oricum voi pleca la sf lui ianuarie, si sunt mai mult decat sigura ca Dobre va scrie si atunci si inca 10 ani de acum inainte, va scrie pana va muri. 

• Oras:pretutindeni
Postat

Ce pretenții să ai de la dejecția asta umană?

Eu nu înțeleg cum o astfel de rapandulă rapciugoasa poate să aibă clienți? Doar un aurolac poate fute asemenea jeg.

Pipilica ,eu sa dispar vreo trei zile de aci .Boarfa o sa prinda curaj si o sa incerce sa distraga atentia .Te rog sa te ocupi tu de funeraliile raposatei asa cum stii cel mai bine.Multumesc ,sa ne auzim sanatosi la anul .,nu stiu inca daca o sa am internet acolo unde ma duc sa petrec revelionul cu iubita .. :snap

Postat

la multi ani. Cearta de aici o provoaca Dobre, minte nonstop cu scopul de a speria membrii sa nu imi mai vina la programare. Dar nu realizeaza ca sunt atatea situri si alte forumuri de unde suna si vin clienti plus cei vechi plus prin recomandari, pt ca toti barbatii care au fost la mine au plecat satisfacuti si fericiti si au revenit. Si asta spune multe despre aspectul, igiena, respectul, bunul simt, discretia si prestatia mea. Oricum voi pleca la sf lui ianuarie, si sunt mai mult decat sigura ca Dobre va scrie si atunci si inca 10 ani de acum inainte, va scrie pana va muri. 

Nu asta i problema  ca au plecat satisfacuti domnii care te au vizitat !!!!! Faci treaba asta pentru un scop asa cum ai afirmat la tv ..Rezultatul este zero dupa sapte ani ,repet zero Asa vei fii si peste zece ani saraca ,perversa si mincinoasa .Copilul tau la fel Se vede din elicopter cine minte ,cu exceptia la vreo trei retardati Fir intins ,baga mare pula n tre picioare .Cu pula vei ramane si satisfactia domnilor O sa ramai in istoria forumului cu cele mai multe pagini scrise dar cea mai saraca La sfarsit de an iti spun atat  ce imi doresti tu mie sa ti se intample tie .Asa sa ti ajute Dumnezeu  :slap2

Postat

Nu asta i problema  ca au plecat satisfacuti domnii care te au vizitat !!!!! Faci treaba asta pentru un scop asa cum ai afirmat la tv ..Rezultatul este zero dupa sapte ani ,repet zero Asa vei fii si peste zece ani saraca ,perversa si mincinoasa .Copilul tau la fel Se vede din elicopter cine minte ,cu exceptia la vreo trei retardati Fir intins ,baga mare pula n tre picioare .Cu pula vei ramane si satisfactia domnilor O sa ramai in istoria forumului cu cele mai multe pagini scrise dar cea mai saraca La sfarsit de an iti spun atat  ce imi doresti tu mie sa ti se intample tie .Asa sa ti ajute Dumnezeu  :slap2

bla bla bla... Aceleași frustrări 24 de ore din 24...
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Doar un aurolac poate fute asemenea jeg.

Ai futut tu si mai nasoale in Gara de Nord  , aurolacule  :laugh2

• Oras:Acolo
Postat

Remember Lorena : Acum aproximativ patru ani când prestai in locatia de la capatul tramvaiului 23 et 1 ap 4 ai ciordit 400 de lei unui client care intrase la dus Acesta a contatat furtul dupa ce coborat S a intors in locatie si a vrut sa iti ia gatul cu un cutit . Mi ai dat sms ca unu vrea sa te omoare , am ajuns , l am caftit bine apoi am fost nevoit sa mi dau demisia dupa 17 de sistem . De aci zic :

Aveti grija astia care il suparti pe Dobrica ca vine mascat si va rupe oasele (ti-ar fi placut si tie dobre sa fii ca astia din poze).Bafta la neamuri sanatate la vecini Dobre
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Remember Lorena : Acum aproximativ patru ani când prestai in locatia de la capatul tramvaiului 23 et 1 ap 4 ai ciordit 400 de lei unui client care intrase la dus Acesta a contatat furtul dupa ce coborat S a intors in locatie si a vrut sa iti ia gatul cu un cutit . Mi ai dat sms ca unu vrea sa te omoare , am ajuns , l am caftit bine apoi am fost nevoit sa mi dau demisia dupa 17 de sistem . De aci zic :

pre_1483087129__goodfellas-ray-liotta-la

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Aveti grija astia care il suparti pe Dobrica ca vine mascat si va rupe oasele (ti-ar fi placut si tie dobre sa fii ca astia din poze).Bafta la neamuri sanatate la vecini Dobre

O să pun pentru tine si cateva fara cagula
Postat

bla bla bla... Aceleași frustrări 24 de ore din 24...

Stiu ca esti frustata si disperata Inconstienta , saraca si naiva
Postat

Acum scoate capul si boul sef ! Esti in avantaj pana luni Ma gandesc cine te mai injura din februarie incolo

• Oras:Acolo unde se da ora exacta
  • Oras:Acolo unde se da ora exacta
Postat

Ce se mai aude de Omar Hayssam ? :)

Era pân Dubai amarâtu' asta dã Hayssam,lua masa cu Sebastian Ghita😃😃

• Like 8
  • Minus 9
Postat

O să pun pentru tine si cateva fara cagula

Poti sa pui Dobrica ca oricum nu te crede nimeni
Postat

Săraco , iar am luat chiria cum minti ti pe aici (o data la trei zile ) , si la bani la baiatul meu sa aibe de revelion !

post-222046-0-45500200-1483090572_thumb.jpeg

Postat

Stiu , mai sunt vreo doi nimeni ca tine !

Noroc de tine Dobrica ca esti aici si amuzi galeria ca de nu ar fi mare plictiseala .O sa fiu baiat bun cu tine si iti promit ca votez pt tine la "prostu anului 2016".E un topic deschis la discutii generale pe aceasta tema. Daca te mai chinui un pic o sa reusesti sa ei locul1 vad ca esti bine clasat pt moment.
Postat

Dobre - prost, alcoolic, agramat si obsedat, o combinatie care l-a propulsat in topul cretinilor de pe nimfomane; Descrierea ta pt a ajuta oamenii sa votez e. Nu e de mine scrisa doar stii ca eu te respect

Postat

Dobre - prost, alcoolic, agramat si obsedat, o combinatie care l-a propulsat in topul cretinilor de pe nimfomane; Descrierea ta pt a ajuta oamenii sa votez e. Nu e de mine scrisa doar stii ca eu te respect

Proxenetule sa nu mai deranjezi la telefon Iti promit ca ma tin de capul tau si s-ar putea sa faci o plimbare la subsol
Postat

Proxenetule sa nu mai deranjezi la telefon Iti promit ca ma tin de capul tau si s-ar putea sa faci o plimbare la subsol

Dobrica nu fi nervos ca iti pocneste vreo vena la cerebel si nu ai sa mai gandesti limpede. Tu vad ca traiesti in lumea ta,oricine te ataca ii dai aceassi replica. Daca imi dai nr tau de tel poate mas risca sa te deranjez dar nici as pt ca eu te respect cum am mai zis pa ca furi curent
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ce se mai aude de Omar Hayssam ?   :)

https://media.giphy.com/media/l0HlB1thcT5rbvVJu/giphy.gif

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Săraco , iar am luat chiria cum minti ti pe aici (o data la trei zile ) , si la bani la baiatul meu sa aibe de revelion !

mi se pare mie sau are multe hartii de 1 leu? 

Postat

Pentru colindatori, nu altceva! :)

• Like 2
  • Minus 1

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu de un leu, de 5 lei are mai multe :) Sa stii totusi ca sunt si astea bune, daca te duci la Penny sa iei o sticla de Dorna, o paine si un Tiramisu nu cred ca te duci cu hartia de 50 de lei, ca te injura casierita in gand de te baga si te scoate, ca tii clientii in loc, pana da rest, pana numara... :) Spune si tu, ca doar ai lucrat, la Carrefour, am inteles. Asa ca sunt bune si hartiile astea de 5 lei, un leu ! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...