lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Băăăă, iar n-are, Dobre, semnal două-trei zile? Aşa i s-a întâmplat şi de Crăciun pai Dobre face revelionul unde a facut si Craciunul...in ...BALCON...cu cainele, ..ca iubita de unde?...logic ca nu are semnal, ca balconul lui da in spatele blocului, si acolo nu e semnal.. 1 Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Decembrie 30, 2016 http://nimfomane.com/forum/topic/79517-cel-mai-mare-prost-editia-de-craciun-2016/Cum pula mea picon a câștigat în fața lui Dobre?Este clar, undeva în evoluția unor membri de pe acest forum, evoluția s-a pișat pe ei, și a zis: "Știi ce? Poți arăta a homo sapiens, cât de cât, dar cu creier de Neanderthal".. adică pula mea, unu nu e în stare să își anuleze abonamentul Vodafone, sunt vreo 5 lingăi ale andreei număr de telefon deepthroat care mor după grija mea, cred că îmi pasă de atacurile lor și să nu uităm de miskin, rozeta, dobre daniel, bianca radu... etc... Toți ratații planetei au ajuns aici, eu ce caut aici? 1 Link spre comentariu
ramses969 Reputație: 1 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 pariem ca Dobre ne-a mintit si nu pleaca la Barcelona? nu tu bilet de avion, nu tu poze.cu iubita in avion ...nici o dovada....off Dobre mincinos mai esti..cum dracu sa plece saracia aia la Baecelona.. hai sa fim seriosi, nu ajung toti onanistii acolo Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 30, 2016 cum dracu sa plece saracia aia la Baecelona.. hai sa fim seriosi, nu ajung toti onanistii acolo cu ce dracu sa plece cand el are doar cateva hartii de 1 leu...cu alea de abia ii ajunge de o Timisoreana Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Ia taceti, ca s-a conectat Dobre, direct din Barcelona, din hotelul de pe raul soimului nr4, bloc 47, sc5, et3, apt 72...berceni.....si acu ne face in ciuda ce haleste ...ce-a mai ramas de pe aripioarele si copanelele de la chiriasi, mamaliga veche si o ciorba la plic...viata e scumpa in Barcelona... Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Iar ne.a mințit Dobre...A zis că nu are semnal și uite are...Mai nou în balcoanele care dau in spatele blocurilor din Barcelona..Adică Berceni...Se prinde semnalul?..Minciuna e un păcat mare de la Dumnezeu...Dobre o să ajungă în iad direct in cazanul cu parbrizol... Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 30, 2016 E clar...Dobre prinde semnal pe balcon in Barcelona...hahaha Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 E clar...Dobre prinde semnal pe balcon in Barcelona...hahaha pe cine intereaza de dobre si de tine.numai gargara de doi lei intre voi doi, recenzii nu-ti face nimeni, sa ne zica daca-ti mai place microfonul 1 1 Link spre comentariu
sorsor7 Reputație: 155 Postat Decembrie 31, 2016 Partajează Postat Decembrie 31, 2016 A intrat in concediu ? Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Până ieri boarfa urla ca o isterică că n-o lasă Dobre în pace,acum când tace Dobre spumegă boarfa. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 ce greu ii e lui Dobre sa nu scrie, cred ca isi mananca unghiile...dar na..trebuie sa duca minciuna mai departe ca cica e plecat la drak sa il ia la barcelona. Nici in 1000 de vieti nu avem cum sa credem asa ceva.....ca daca ar fi fost adevarat, la cat e de exchibitionist mama mama cate poze ar fi pus aici...E in fundul berceniului, si se abtine greu sa nu scrie...si peste 3 zile apare....eu am fost la barcelona si am mancat, si am futut, si am dres bla bla bla.....fara poze, fara dovezi, fara bilet de avion, fara nimic....il crede drak sa il ia... Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Până ieri boarfa urla ca o isterică că n-o lasă Dobre în pace,acum când tace Dobre spumegă boarfa.zi ca nu ai da un bot .....dar e cu bani 17 14 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Dovada ca are semnal dar se abține să nu scrie să credem noi minciunile lui că e la balamuc in Barcelona...El care e cu probele și dovezile, unde e poza cu iubita, cu biletul de avion, poze din hotel de acolo, etc? Minte Dobre și când respira.. Link spre comentariu
13cunilingus Reputație: 2325 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Putem reveni la ceva mult mai plăcut... :clapp :clapp :clapp Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Buna ziua dragii mei. La multi ani, fericire, noroc, sănătate, implinire sufletească și tot ce vă doriți pt noul an. Trebuie să privim mereu pozitiv spre viitor, trecutul rămâne în urmă. Va aștept și azi pana la ora 7, să petrecem clipe minunate împreună. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. Pupici dulcici. 1 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Decembrie 31, 2016 zi ca nu ai da un bot .....dar e cu bani La astea care fac neprotejat mergi tu,ca nu ai ce boala sa mai iei,le ai deja pe toate. 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 31, 2016 La astea care fac neprotejat mergi tu,ca nu ai ce boala sa mai iei,le ai deja pe toate.ai uitat deja cand dadeai si luai la Gara de Nord ...de acolo ti se trage zvapaiala 17 14 Link spre comentariu
dragoss_andrei Reputație: -6 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Bună. Lucrezi azi? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Jigodia de Dobre apelează la orice tertip ...La orice măgărie sa se bage cu mine in seama. Ce vrăjeala ..Își lăsa tel la fisu...Numai un prost ar putea crede că Dobre a plecat la Barcelona...vai de capul lui...Schizofrenic fara vindecare.. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Ia uitați domnilor cum este conectat...Cică la drak sa il ia unde se duce nu are semnal...Săracu bolnav mintal...Provoacă mila și scârbă în același timp Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Dobre e chiar prost daca crede că noi înghițim galusca că el e in Barcelona la balamuc sa il ia de schizofrenic. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Mare scârbă mincinoasă e Dobre. .Sta conectat și zice că e la balamuc plecat...Și că nu are semnal...Și peste 3 zile apare...Am fost, am mâncat, am futut ...Săracul nebun de internat Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Acum s.a desconectat...Jigodia...Toată viața lui e o minciună. Link spre comentariu
neiberr Reputație: 877 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Lorena cind incepi programul in 2017....? reusite poze.....arati super in ele...sunt actuale...?Daca da.... cam esti pe primul loc in 2016 la ce se gaseste acum pe piata....cum te prezinti si raport calitate ,,cadou,,nu stiu cum te incadrezi la servicii...deoarece nu te-am vizitat....esti greu de prins la telefon....Dar incerc la anul poate ai prind obositi pe admiratorii tai si prind o ora.... Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 31, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Decembrie 31, 2016 Acum s.a desconectat...Jigodia...Toată viața lui e o minciună.nu am nici o treaba cu voi, pana acum chiar credeam ca Dobre e disperat sa te urmareasca, dar observ ca si tie iti place sa il urmaresti .... ok, postezi o data de Dobre, dar nu toata ziua hai La multi ani! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum