dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pentru 2017 îmi doresc atât pt mine cât și pt dvs domnilor împliniri sufletești, sănătate, apreciere, înțelegere, speranță, iubire și drumul luminat pt realizarea visurilor. Sa fiți fericiți...acolo unde sunteți!!! Fie ca Anul Nou sa vă găsească frumoși și sănătoși, cu gânduri bune și înconjurați de toți oamenii pe care îi iubiți. Un An Nou cât mai bun și plin de bucurii. La Multi Ani!!!Disperato ,lumea se distreaza .Pui Omu sa ti faca poze la ora aia ? Urla foame n voi Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Buna dimi domnii mei dragi. Incepand de azi ma gasiti la birou, L-S 12-20. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii...cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Cer si ofer seriozitate, discretie si igiena maxima. Ma gasiti la nr de tel..0762899426. Va pup si va astept. Va astept domnii mei. Ma gasiti la singurul nr de tel care il am..0762899426. LA sf lui ianuarie plec din tara, pana atunci programul meu este..l-s 12-20. Va pup. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 La multi ani, ai grija de tineEa are grija de altii in loc sa vada de copilul ei . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Va astept domnii mei. Ma gasiti la singurul nr de tel care il am..0762899426. LA sf lui ianuarie plec din tara, pana atunci programul meu este..l-s 12-20. Va pup.Stai nitel sa lamurim niste treburi ,observ ca ti ai facut de cap pe aci ordinaro Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Your the best Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dovada ca are semnal dar se abține să nu scrie să credem noi minciunile lui că e la balamuc in Barcelona...El care e cu probele și dovezile, unde e poza cu iubita, cu biletul de avion, poze din hotel de acolo, etc? Minte Dobre și când respira..Sa pui si data si ora cand am vizionat acel mesaj ,am si altele unde m am uitat .Am ce sa vad Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pupici Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Buna ziua dragii mei. La multi ani, fericire, noroc, sănătate, implinire sufletească și tot ce vă doriți pt noul an. Trebuie să privim mereu pozitiv spre viitor, trecutul rămâne în urmă. Va aștept și azi pana la ora 7, să petrecem clipe minunate împreună. Mă găsiți la nr de tel...0762899426. Pupici dulcici.Poze de acum patru ani in locatia de unde ai ciordit cate ceva Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pupici Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dobre e chiar prost daca crede că noi înghițim galusca că el e in Barcelona la balamuc sa il ia de schizofrenic.Hello ,sa mi spui si mi cand mam deconectat ? Sunt conectat aici dar mai vizitez si alte profile inainte ca tu sa iti faci acest cont Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 dobre e conectat aproape nonstop si ne minte ca a plecat la drak sa il ia si acolo nu are semnal 3 zile....vreau sa dovedesc ca minte intr-unaCorect ,sunt conectat nonstopde pe pc ,pe tel intru mai rar Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Loreno,este ca te innebuneste gandul ca el ar putea fi la Barcelona si tu stai aici asteptand clienti si in seara de revelion?PS:Dobrica spaniolu'.....roger,roger???Chiar o inebuneste ,a sunat si de pe nr personal si de ,,munca ,, de cateva ori cand eram plecat .Teapa am avut celalalt telefon la mine ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 pe Dobre doar moartea il iubeste, lual-ar sa il ia sa il duca departe ...Multumesc pentru gandurile bune la inceput de an Asa sa ti ajute dumnezeu Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dobre e chiar prost daca crede că noi înghițim galusca că el e in Barcelona la balamuc sa il ia de schizofrenic.Sa iti deschizi P M ul sa pot sa raspund 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pupici 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dovada ca are semnal dar se abține să nu scrie să credem noi minciunile lui că e la balamuc in Barcelona...El care e cu probele și dovezile, unde e poza cu iubita, cu biletul de avion, poze din hotel de acolo, etc? Minte Dobre și când respira.. De ce ai sunat iar ? Ce ti -am zis sa nu ma nai deranjezi ! Nici in concediu nu ma lasi prapadito Intelege ca totul s a terminat . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 PupiciPoza veche din locatia de unde ai ciordit Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Ea are grija de altii in loc sa vada de copilul ei .La Multi Ani Dobrica ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 PupiciACUM DOUA LUNI NU I PUPAI Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 La Multi Ani Dobrica !La multi ani ! ce mama draku a facut saracia asta pe aici ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum