ramses969 Reputație: 1 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Vorbeste frumos ciucinghezule .eu n am de ce sa fiu disperat .Voi ati muncit si in noaptea de revelion ,apropo de poze Pai nu ai de ce sa fi disperat, dar esti. Cine a muncit de revelion ? Eu ? Bai saracie, eu nu sunt fost jandarm actual sofer .... Stiu ca tu ai fost in Barcelona sau Vaslui, cine stie de unde te tragi Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dobre,nu-i lasa ca ti se urca in cap zdreanța cu pestele ei opărit. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pupici Link spre comentariu
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Cam asa:PupiciPai ea zice ca ala e nr vechi, care e la tine de cand erai Peștele ei Nu te suni tu singur sa-ti faci reclama Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pai ea zice ca ala e nr vechi, care e la tine de cand erai Peștele ei Nu te suni tu singur sa-ti faci reclamanr din titlu era cartela mea si e rupta demult, singurul nr care il am e...0762899426. Sunati pe nr din titlu sa vedeti ca e inchis demult. l-am si rugat pe pisicut sa modifice nr de tel din titlu si zona. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Pai ea zice ca ala e nr vechi, care e la tine de cand erai Peștele ei Nu te suni tu singur sa-ti faci reclamaeste numarul actual ,asta de munca .Sambata am fost suna ,fix acum doua zile .Celalalt cu 575 la sfarsit sau 277 sunt personale .Pricepi ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 nr din titlu era cartela mea si e rupta demult, singurul nr care il am e...0762899426. Sunati pe nr din titlu sa vedeti ca e inchis demult. l-am si rugat pe pisicut sa modifice nr de tel din titlu si zona. este inchis pentru apelurile de sosire ,dupa nr cu 575 mai sunat insistent de multe ori ,apoi ai pus managerul de pe cel cu 422 la sfarsit sa ma sune sa mi spuna sa te las sa faci bani ,Apoi tot el mi a amenintat copilul ,am inregistarea audio si o sa o folosesc in instanta Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 nr din titlu era cartela mea si e rupta demult, singurul nr care il am e...0762899426. Sunati pe nr din titlu sa vedeti ca e inchis demult. l-am si rugat pe pisicut sa modifice nr de tel din titlu si zona. de ce mai sunat sambata de pe ambele numere ? De ce vi la usa mea ? Ce cauti in aeroport ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 nr din titlu era cartela mea si e rupta demult, singurul nr care il am e...0762899426. Sunati pe nr din titlu sa vedeti ca e inchis demult. l-am si rugat pe pisicut sa modifice nr de tel din titlu si zona. Cand ai rupt cartela ? pe pisic l ai injurat si te ai kkt in sarmalele lui Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 nr din titlu era cartela mea si e rupta demult, singurul nr care il am e...0762899426. Sunati pe nr din titlu sa vedeti ca e inchis demult. l-am si rugat pe pisicut sa modifice nr de tel din titlu si zona. Boarfa iar te prind cu minciuna ,am putina treaba acum si dupa ce vin din oras o sa pun iar dovada ca minti Link spre comentariu
Vizitator patrunjelnastratin Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 de ce mai sunat sambata de pe ambele numere ? De ce vi la usa mea ? Ce cauti in aeroport ?In aeroport Dobre ? Asta e chiar romantic , Nu a căzut si in genunchi , de fata cu lumea si sa vezi aplauze ce lua si video-uri pe mobil Poate data viitoare , i-am dat o idee Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dobre, distrusule, nu am lucrat în noaptea de revelion. Nici măcar pe 1 ianuarie nu am lucrat. Am și anunatca începând cu data de 2 ianuarie sunt la birou. Dar tu care ești un distrus nefericit și bătut de soartă, nu știi să te bucuri de viață, nu te distrezi, stai toată ziua pe forum și scrii aberații și minciuni cu dorința de a.mi strica topicul...Dar teapa...Dobre, schizofrenicule, nu se uită nimeni în gura ta, înghițite.ar mormântul. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Frau Lorena , ce codita jucausa si sexy ai , mai ca imi vine sa te sun si sa vin imediat pe la tine prin iatac....hmmm , miam ! 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Te as ruga sa suni tu la nr ala de telefon si sa intrebi omu de ce i pasa ca nu face Lorena bani .De ce imi ameninta copilul ,ce interes ar avea un client sa faca asta ?Repet acele poze pentru ca nu a raspuns .Crezi ca ar fi normal sa faca analizele acum ? Lorenna sambata trecuta la ora 13 ,57 m a sunat insistent de pe doua numere ! De ce oare ? Lorenna ieri a venit la usa mea .De ce ?Hai ma nea Dobre , raspunzi cam pe linga.Ori raspunzi punctual ori nu.Recunoaste ca tu ai inceput sa torni gaz pe foc pe aici....Ce ne intereseaza pe noi problemele voastre trecute , prezente si viitoare ?Fara scandal nu se poate ?Adica fara rautati ?Va doresc iertare si iubire ... 3 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dobre, distrusule, nu am lucrat în noaptea de revelion. Nici măcar pe 1 ianuarie nu am lucrat. Am și anunatca începând cu data de 2 ianuarie sunt la birou. Dar tu care ești un distrus nefericit și bătut de soartă, nu știi să te bucuri de viață, nu te distrezi, stai toată ziua pe forum și scrii aberații și minciuni cu dorința de a.mi strica topicul...Dar teapa...Dobre, schizofrenicule, nu se uită nimeni în gura ta, înghițite.ar mormântul.Eu ziceam doar ca ti a facut managerul poze la ora 21 ,45 parca ,daca ai lucrat sau nu ma doare fix in siretul de la bascheti Cine stie sa citeasca si nu are interes vede cam despre ce e vorba Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Hai ma nea Dobre , raspunzi cam pe linga.Ori raspunzi punctual ori nu.Recunoaste ca tu ai inceput sa torni gaz pe foc pe aici....Ce ne intereseaza pe noi problemele voastre trecute , prezente si viitoare ?Fara scandal nu se poate ?Adica fara rautati ?Va doresc iertare si iubire ...Nea gele fara minciuni se poate ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Cine si unde minte ?Treaba cu cinsteala ramine gueltig und aktuell , 1 l de vin rosu ( comert ) + 1/2 spirtoasa , sa iti treaca amarul. Friptura o pui tu...what you say ? 3 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Cine si unde minte ?Treaba cu cinsteala ramine gueltig und aktuell , 1 l de vin rosu ( comert ) + 1/2 spirtoasa , sa iti treaca amarul. Friptura o pui tu...what you say ?Inseamna ca citesti doar ce vrei matale .Te rog sa fii mai atent Pofta buna Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Eu ziceam doar ca ti a facut managerul poze la ora 21 ,45 parca ,daca ai lucrat sau nu ma doare fix in siretul de la bascheti Cine stie sa citeasca si nu are interes vede cam despre ce e vorba pozele mi le-a fc prietena mea de show, cu care am si iesit ieri in parc sa ne distram, dar esti prea distrus psihic sa intelegi ceva, ai creierul inecat in alcool si nu mai judeci. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 In aeroport Dobre ? Asta e chiar romantic , Nu a căzut si in genunchi , de fata cu lumea si sa vezi aplauze ce lua si video-uri pe mobil Poate data viitoare , i-am dat o ideeSi daca ar fi sa cada in genunchi ca asta vara de data asta pas ,sa o ia cine vrea ca eu sunt scarbit Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 pozele mi le-a fc prietena mea de show, cu care am si iesit ieri in parc sa ne distram, dar esti prea distrus psihic sa intelegi ceva, ai creierul inecat in alcool si nu mai judeci. La ce ora ti le a facut ? Prietena ta de show are o voce forte groasa si nume de barbat ? Alta minciuna specifica Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Dobre, distrusule, nu am lucrat în noaptea de revelion. Nici măcar pe 1 ianuarie nu am lucrat. Am și anunatca începând cu data de 2 ianuarie sunt la birou. Dar tu care ești un distrus nefericit și bătut de soartă, nu știi să te bucuri de viață, nu te distrezi, stai toată ziua pe forum și scrii aberații și minciuni cu dorința de a.mi strica topicul...Dar teapa...Dobre, schizofrenicule, nu se uită nimeni în gura ta, înghițite.ar mormântul.Te-a recunoscut băieți dă la McDonald's ? 3 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Te-a recunoscut băieți dă la McDonald's ? Tocmai pe ea ? si scimbare de sex da isi face si tot o recunoaste o tara intreaga pe curva vedeta si mincinoasa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2017 Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 Bianca a fost adoptată, iar tatăl ei ar fi vrut un băiat şi de aceea s-a purtat rece cu ea. Mama adoptivă, în schimb, a fost foarte bună prietenă şi s-au înţeles foarte bine. Avea 12 ani jumatre când a plecat în Mexic, unde a stat trei ani.„Sunt traducător de limbă spaniolă cu atestat şi după ce am terminat studiile am plecat în Venezuela. Am făcut Psihologie în Venezuela, în Caracas”, a povestit Bianca. S-a căsătorit cu iubitul din ţară, cel cu care a şi făcut copilul. A divorţat, iar tatăl ei, când a aflat ce face pentru a câştiga bani, a făcut infarct. Mama a făcut cancer la colon şi a murit în urmă cu ceva timp. 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 2, 2017 PupiciREMEMBER ,observ ca iti plac pozele facute de mine acum patru ani si atunci faceai sex total neprotejat ,si atunci injurai clientii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum