dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 johny 23, te mananca in cur?JONNY 23 TE A FUTUT IN CUR PANA S A PLICTISIT ,ACUM BAIATUL E SMECHER LA CASA LUI Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Sa puna cineva video când îi sparge Loredana Pastrama năsucul Lorenei! :no2 Nu stiu ce sa zic dar acolo a fost o faza penibila tare. Efectiv asa ceva nu se face. Ca s-a nevrozat Loredana, o fi, dar sa te comporti ca o nebuna de la balamuc intr-o emisiune publica, fie ea si de scandal, emisiunea, nu se face. Si intre noi fie vorba, normal ca Cristian a preferat sa fie cu Bianca, e de doua ori mai frumoasa ca Loredana, aici nu incape indoiala.... Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 johny 23, te mananca in cur?Anal neprotejat se poate?Fără pizda,numai cur..Că așa.mi place mie! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 johny 23, te mananca in cur?NU I FACEAI TU CIORBA DE SUB BURTA SI POSTAI AICI ? SARACIA FORUMULI ,MINCINOASA PAMANTULUI Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Anal neprotejat se poate?Fără pizda,numai cur..Că așa.mi place mie! Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Am fost cu ea a doua zi la IML si CNA ,vroia despagubiri de 5000 de euro pentru ca a fost lovita in direct Visa să.si mai ia o Masina! Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 :no2 Nu stiu ce sa zic dar acolo a fost o faza penibila tare. Efectiv asa ceva nu se face. Ca s-a nevrozat Loredana, o fi, dar sa te comporti ca o nebuna de la balamuc intr-o emisiune publica, fie ea si de scandal, emisiunea, nu se face. Si intre noi fie vorba, normal ca Cristian a preferat sa fie cu Bianca, e de doua ori mai frumoasa ca Loredana, aici nu incape indoiala....Era singura emisiune unde nu se făcuse de râs..Și nu a vrut sa rateze Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 :no2 Nu stiu ce sa zic dar acolo a fost o faza penibila tare. Efectiv asa ceva nu se face. Ca s-a nevrozat Loredana, o fi, dar sa te comporti ca o nebuna de la balamuc intr-o emisiune publica, fie ea si de scandal, emisiunea, nu se face. Si intre noi fie vorba, normal ca Cristian a preferat sa fie cu Bianca, e de doua ori mai frumoasa ca Loredana, aici nu incape indoiala....Treaba cu Critian a fost regie ,garantez eu .Restl a fost real si nu trebuia sa se intample .Daca ai fost atent a doua seara erau bodyguarzi in platou chiar in spatele prezentatorilor si invitatilor Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Visa să.si mai ia o Masina!Exact Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 PISICULE ,OBSERV CA M AI ALBASTRIT ,,,,THANK Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 PISICULE ,OBSERV CA M AI ALBASTRIT ,,,,THANK Te-ai albastrit automat bre, dupa 1000 postari, e un script automat care te albastreste. Mai fa 4000 si o sa fii mov ! 2 Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Lorena,nu pui o poză cu piercing-ul din buric?Hai că nu mai am liniște de când ai anunțat acest eveniment important!Cât ceri pt anal neprotejat?Hai că sunt însurat..Poți să ai încredere! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Lorena,nu pui o poză cu piercing-ul din buric?Hai că nu mai am liniște de când ai anunțat acest eveniment important!Cât ceri pt anal neprotejat?Hai că sunt însurat..Poți să ai încredere! Ea ar vrea sa fie toti insurati ,adora sa o ia in gaoz fara balonas Sa vezi cati bani face acum dupa ce isi baga piercing in buric Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Te-ai albastrit automat bre, dupa 1000 postari, e un script automat care te albastreste. Mai fa 4000 si o sa fii mov ! Stiam ,dar vroiam sa l aud pe motan .Pare cam suparat cu gandul ca pleaca Lorena ,cine il mai injura pe el ,? cine mai face trafic ?Nu vreau sa ajung mov ca Picon Link spre comentariu
lorena10 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:brancoveanu Oras:brancoveanu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Ea ar vrea sa fie toti insurati ,adora sa o ia in gaoz fara balonas Sa vezi cati bani face acum dupa ce isi baga piercing in buric Sa ma kk pe tine Dobre Link spre comentariu
lorena10 Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:brancoveanu Oras:brancoveanu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Da și ce dacă fac neprotejat?E pizda mea și fac ce vreau.Te fute grija pe tine ce fac cu pizda mea! Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 johny 23, am fc schimb de conturi,...dar ti-AM SCHIMBAT PAROLA LA JULIANO, CA SA NU MAI INTRI SA MANANCI KK...GEORGE...ADEVARATUL TAU NUME...VREI SA PUN SI O POZA CU TINE SA VADA LUMEA CE FRUMOSI SUNT TARANUSII DE LA GIURGIU? AI FC CONTUL ASTA SA MA DENIGREZI, ESTI MAI RAU CA DOBRE...O SINGURA POSTARE FALSA SI PUN POZE CU TINE... Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 JOHNY 23, JULIANO 1, BAGABONTUXXX, ANDREI96, TOATE SUNT CONTURILE TALE, VREI SA PUN SI POZA CU TINE? CA AM SUTE...DOAR AM FOST IUBITI...AI FC CONTUL LORENA10 SA MA DENIGREZI DE A DRAK CE E PIELEA PE TINE, VEZI-TI DE APT TAU LUAT IN RATE, SI DE MUNCA TA, SI LASA-TE DE MANCAT KK CA TI SE APLEACA... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Hai că se poate 1 14 Link spre comentariu
juliano1 Reputație: 212 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:giurgiu Oras:giurgiu Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 domnilor, sunt eu LORENA ..DE PE CONTUL LUI JULIANO1...CA I-AM SCHIMAT PAROLA, FIIND IUBITI I-O STIAM.....NU DOBRE A SCRIS INJURATURILE LA ADRESA MEBRILOR, SI A LUI PISICUTS, NICI EU NU LE-AM SCRIS......JULIANO 1..ADICA GEORGE, JOHNY23..A FACUT CONTUL IN NUMELE MEU, SA SE RAZBUNE CAND NE-AM DESPARTIT ACUM 2 LUNI...DE PE CONTUL ACELA AU FOST POSTATE INJURATURILE LA ADRESA MEMBRILOR SI AL LUI PISICUTS... Link spre comentariu
ramses969 Reputație: 1 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 AM UNUL SINGUR ZDREANTA ,TU SI PROXENETUL TAU AVETI MAI MULTE ..IONUT AVEA VREO PATRU ,TU MI AI SPUS .LA UNUL DINTRE ELE AI SCHIMBAT PAROLA ASTA VARA CHIAR DE LANGA MINEpoate faci referire la mine, dar habar nu ai ca sunt proxenetul lui ma-ta Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Sa ma kk pe tine DobreMARS SARACIE ,IAR AI APARUT ,,ai alta masca bagabonto Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Da și ce dacă fac neprotejat?E pizda mea și fac ce vreau.Te fute grija pe tine ce fac cu pizda mea!BINE CA RECUNOSTI ,IO ZIC SA TI ANALIZELE CURVA EXPIRATA Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 4, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Hai că se poate Pa topicul asta chiar se poate orice ,isi freaca pisicul labele de bucurie ,Este disperat dupa trafic sau rating Link spre comentariu
ramses969 Reputație: 1 Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 JONNY 23 TE A FUTUT IN CUR PANA S A PLICTISIT ,ACUM BAIATUL E SMECHER LA CASA LUI doar tu ai ramas cu dormitoarele inchiriate .. hahaha , boul baltii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum