Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Sa puna cineva video când îi sparge Loredana Pastrama năsucul Lorenei!

:no2 :no2 Nu stiu ce sa zic dar acolo a fost o faza penibila tare. Efectiv asa ceva nu se face. Ca s-a nevrozat Loredana, o fi, dar sa te comporti ca o nebuna de la balamuc intr-o emisiune publica, fie ea si de scandal, emisiunea, nu se face. Si intre noi fie vorba, normal ca Cristian a preferat sa fie cu Bianca, e de doua ori mai frumoasa ca Loredana, aici nu incape indoiala....

Link spre comentariu
  • Oras:giurgiu

:no2 :no2 Nu stiu ce sa zic dar acolo a fost o faza penibila tare. Efectiv asa ceva nu se face. Ca s-a nevrozat Loredana, o fi, dar sa te comporti ca o nebuna de la balamuc intr-o emisiune publica, fie ea si de scandal, emisiunea, nu se face. Si intre noi fie vorba, normal ca Cristian a preferat sa fie cu Bianca, e de doua ori mai frumoasa ca Loredana, aici nu incape indoiala....

Era singura emisiune unde nu se făcuse de râs..Și nu a vrut sa rateze

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Treaba cu Critian a fost regie ,garantez eu .Restl a fost real si nu trebuia sa se intample .Daca ai fost atent a doua seara erau bodyguarzi in platou chiar in spatele prezentatorilor si invitatilor  :snap

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

PISICULE ,OBSERV CA M AI ALBASTRIT ,,,,THANK  :snap 

Te-ai albastrit automat bre, dupa 1000 postari, e un script automat care te albastreste. Mai fa 4000 si o sa fii mov ! :laugh2 ;)

• Like 2
Link spre comentariu

Lorena,nu pui o poză cu piercing-ul din buric?Hai că nu mai am liniște de când ai anunțat acest eveniment important!Cât ceri pt anal neprotejat?Hai că sunt însurat..Poți să ai încredere!

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Ea ar vrea sa fie toti insurati ,adora sa o ia in gaoz fara balonas Sa vezi cati bani face acum dupa ce isi baga piercing in buric  :no2

Link spre comentariu

Te-ai albastrit automat bre, dupa 1000 postari, e un script automat care te albastreste. Mai fa 4000 si o sa fii mov ! :laugh2 ;)

Stiam ,dar vroiam sa l aud pe motan .Pare cam suparat cu gandul ca pleaca Lorena ,cine il mai injura pe el ,? cine mai face trafic ?Nu vreau sa ajung mov ca Picon 

Link spre comentariu

johny 23, am fc schimb de conturi,...dar ti-AM SCHIMBAT PAROLA LA JULIANO, CA SA NU MAI INTRI SA MANANCI KK...GEORGE...ADEVARATUL TAU NUME...VREI SA PUN SI O POZA CU TINE SA VADA LUMEA CE FRUMOSI SUNT TARANUSII DE LA GIURGIU? AI FC CONTUL ASTA SA MA DENIGREZI, ESTI MAI RAU CA DOBRE...O SINGURA POSTARE FALSA SI PUN POZE CU TINE...

Link spre comentariu

JOHNY 23, JULIANO 1, BAGABONTUXXX, ANDREI96, TOATE SUNT CONTURILE TALE, VREI SA PUN SI POZA CU TINE? CA AM SUTE...DOAR AM FOST IUBITI...AI FC CONTUL LORENA10 SA MA DENIGREZI DE A DRAK CE E PIELEA PE TINE, VEZI-TI DE APT TAU LUAT IN RATE, SI DE MUNCA TA, SI LASA-TE DE MANCAT KK CA TI SE APLEACA...

Link spre comentariu

domnilor, sunt eu LORENA ..DE PE CONTUL LUI JULIANO1...CA I-AM SCHIMAT PAROLA, FIIND IUBITI I-O STIAM.....NU DOBRE A SCRIS INJURATURILE  LA ADRESA MEBRILOR, SI A LUI PISICUTS, NICI EU NU LE-AM SCRIS......JULIANO 1..ADICA GEORGE, JOHNY23..A FACUT CONTUL IN NUMELE MEU, SA SE RAZBUNE CAND NE-AM DESPARTIT ACUM 2 LUNI...DE PE CONTUL ACELA AU FOST POSTATE INJURATURILE LA ADRESA MEMBRILOR SI AL LUI PISICUTS...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...