dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept.Mars de aici curvă expirată si mincinoasă Mamă denaturată si bombă ecologică Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 nici nu te.am iubit nici nu te urăsc prostule. Îmi ești absolut indiferent. Adevărul întotdeauna doare. Stiu că te doare , de aceea nu vrei să-l spui !! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept. Mă găsiți la singurul nr de tel care îl am..0762899426. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre , foarte serios , tu cind ne arati analizele de BTS , nu erai impreuna cu Lorena cind facea sex fara caciulita ?Sau tu esti supraom ?Ceva logica in gindirea ta cind vedem ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Frau Lorena , daca nu mai pleci im fernen Ausland in februarie , vin si te vizitez.Sper sa nu fie Dobre prin preajma , vad ca este cam gelos.Daca arati cel putin la fel de bine ca in ultima poza , jos palaria ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre , foarte serios , tu cind ne arati analizele de BTS , nu erai impreuna cu Lorena cind facea sex fara caciulita ?Sau tu esti supraom ?Ceva logica in gindirea ta cind vedem ?Eram , am făcut protejat si dacă am băzut că boarfa continuă i-am dat cu flit Apoi a luat-o Jony 23 vreo patru luni si după ce a rupt pârtu' in ea si el a abandonat curva !! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pt RATATUL de DOBRE... 1 Link spre comentariu
daniel2012 Reputație: 576 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Din pacate..de luni si luni de zile, nu exista o recenzie cu o vizita la Lorena.Zilele astea un foarte bun prieten de-al meu, a ajuns la Lorena la recomandarea expresa a mea. Din pacate (si imi pare rau sa zic asta) a fost dezamagit. Mi-a povestit cum i s-a promis oral neprotejat cu finalizare si totul de la inceput a fost protejat...a platit o ora si dupa 25 de minute a decis sa plece. Pacat! Asta e..si viata merge mai departe. Exista si parti bune: mi-a spus ca Lorena arata impecabil si se vede clar ca investeste mult in ea. Acum poate ca nici el nu a facut..click cu ea. Restul e can-can... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pt RATATUL de DOBRE...Lorena , ai caucicuri de iarnă la bicicletă?? Stiu că mergi fără Itp si asigurare din lipsă de fonduri Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pt RATATUL de DOBRE...De asta zic !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept. Mă găsiți la singurul nr de tel care îl am..0762899426.Refuz să fac analize , fac neprotejat si mă kk pe voi Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept.Nu mai pune vechi si fotoshopate !!Fă-ti o recenzie sau pune proxenetu ' să-ti facă !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept.Ce realizări impresionante ai după sapte ani de curvărie si sex total neprotejat !! Nu pot să cred in ce fel ai fost si in ce hal ai ajuns Dar iti place pula fără bslonaș !! In curând iti expiră si buletinul făcut de mine , se strică si silicoanele pentru care eu ti -am dat bani , trec anii si cu amintirea pulelor o să rămâi !! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Off, Dobre, mata trebuia sa te avorteze, dar din păcate te.a căcat. De aia ești așa prost, că ești făcut la bautura... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Off, Dobre IAR UMBLI CU LUCRURI VECHI ,ASTA ESTE UNA DIN ALEA 18 NU UMBLA CU MINCIUNI ESTI PENIBILA Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Off, Dobre, mata trebuia sa te avorteze, dar din păcate te.a căcat. De aia ești așa prost, că ești făcut la bautura...ESTE POZA DE ACUM PATRU ANI SA MORI INFIPTA IN PUL LU HECTOR .TOCMAI CU MINE TI-AI GASIT SA PUI ACESTE POZE .PUNE UNARECENTA CU TALONUL LA BICICLETA DACA AI CURAJ !! Link spre comentariu
florinc20 Reputație: 149 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Am vizitat-o pe Lorena in urma cu 2 ani si urmeaza sa o revizitez.Nu inteleg de unde aceste aberatii cu BTS cand nimeni nu vine cu o recenzie negativa... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Off, Dobre, mata trebuia sa te avorteze, dar din păcate te.a căcat. De aia ești așa prost, că ești făcut la bautura...Proasta puleleor ,este fordul KA albastru cu nr de valcea .L-ai cumparat pe 3200 de euro si apoi l -ai vandut cu 900 ,In spate este fosta ta soacra Elena .Aceea masina nu o mai ai de doi ani Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 ESTE POZA DE ACUM PATRU ANI SA MORI INFIPTA IN PUL LU HECTOR .TOCMAI CU MINE TI-AI GASIT SA PUI ACESTE POZE .PUNE UNARECENTA CU TALONUL LA BICICLETA DACA AI CURAJ !! bai prostu matii, in spate e prietena mea Larisa pe care o cunosc de 3 luni, ce mortii tai sa zici cand e clar ca crapa fierea in tine de invidie? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Am vizitat-o pe Lorena in urma cu 2 ani si urmeaza sa o revizitez.Nu inteleg de unde aceste aberatii cu BTS cand nimeni nu vine cu o recenzie negativa...SUCCES ,vezi ca si tu faci parte din categoria ratati si pe tine a facut kk Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Proasta puleleor ,este fordul KA albastru cu nr de valcea .L-ai cumparat pe 3200 de euro si apoi l -ai vandut cu 900 ,In spate este fosta ta soacra Elena .Aceea masina nu o mai ai de doi ani kakatule, fordul street ka are 2 locuri, prostule, tu nu vezi ca in spate e Larisa? deci asta e masina noua cu locuri in fatza si bancheta in spate..prost mai esti.... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 bai prostu matii, in spate e prietena mea Larisa pe care o cunosc de 3 luni, ce mortii tai sa zici cand e clar ca crapa fierea in tine de invidie?Stiam cum o cheama ,tocmai le-am spus domnilor saptamana trecuta ..Inseamna ca este loganul proxenetului sau a lui Georgica de Giurgiu ,totusi pentru boii tai pune o poza cu talonul Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Off, Dobre, mata trebuia sa te avorteze, dar din păcate te.a căcat. De aia ești așa prost, că ești făcut la bautura...Te- a abandonat pe tine si pe cealalta ai bagat o in pamant de tanara ,esti proasta si saraca forumului si mai tii si coada sus .Nu mai fugi in Germania cum minteai acum doua saptamani ?? Este ca ai interdictie pentru a esti invinuita in doua dosare pentru furt ? Dece faci neprotejat si refuzi sa-ti faci analizele?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum