florinc20 Reputație: 149 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 SUCCES ,vezi ca si tu faci parte din categoria ratati si pe tine a facut kk) nu stiu ce inseamna kk. Am mult prea multe clase, si aici ma refer la studii, pentru a-mi pune mintea cu tine.Nu ma intereseaza atitudinea de dupa , ci momentul petrecut cu ea. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 bai prostu matii, in spate e prietena mea Larisa pe care o cunosc de 3 luni, ce mortii tai sa zici cand e clar ca crapa fierea in tine de invidie? Chiar nu pos sa dorm noaptea de grija ta si de invidie !! Cum sa fiu invidios pe o saraca ,o distrusa de soarta si o bolnava mental si in alte locuri !! ACUM TREI LUNI ERAI CU MINE SI NU IMI AMINTESC SA FII CUNOSCUT NICI O LARISA ///acum cateva zile am vb cu ea la tel atunci cand m ai sunat disperata sa-ti dau bani !!! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 ) nu stiu ce inseamna kk. Am mult prea multe clase, si aici ma refer la studii, pentru a-mi pune mintea cu tine.Nu ma intereseaza atitudinea de dupa , ci momentul petrecut cu ea.Uite ce inseamnă foamnă !!Atentie la dată si detalii !! Link spre comentariu
florinc20 Reputație: 149 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Nu ma intereseaza. Fata poate a zis-o la nervi. Cu totii facem asta Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre, o sa pun si talonul prostule ca acum o sapt mi-am luat masina..daca imi permit....se vede de la o posta ca esti mort de invidie, vedeate-as mort Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 ) nu stiu ce inseamna kk. Am mult prea multe clase, si aici ma refer la studii, pentru a-mi pune mintea cu tine.Nu ma intereseaza atitudinea de dupa , ci momentul petrecut cu ea.Ai clase de iti da pe afara si sta mintea lejer ! Inseamna ca faci parte din categoria insurati si ai facut total neprotejat ,,,nu-i timpul trecut poti sa faci o recenzie si dupa doi ani doar ai mult creier .Erai ingrijorat de faptul ca nu sunt recenzii ,spor la scris ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre, o sa pun si talonul prostule ca acum o sapt mi-am luat masina..daca imi permit....se vede de la o posta ca esti mort de invidie, vedeate-as mort :laugh2n-ai tupeu ,dar sa fie pe numele tau .Sa nu faci vreo copie de la alea 16 avute ca eu le stiu .Inseaman ca din acest motiv nu mai fugi in Germania !! Ai masina ,il doare la penis pe manager Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Nu ma intereseaza. Fata poate a zis-o la nervi. Cu totii facem asta :laugh2DE SAPTE ANI ARE NERVI SI CU TOTI !! RELAX ,NICI TU NU AI SCAPAT ,STIU CUM VA INJURA INAINTE SI DUPA CE DECARTATI SI LUATI BANII DE LA GURA COPIILOR Link spre comentariu
florinc20 Reputație: 149 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 I-am facut recenzie la momentul respectiv. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre, o sa pun si talonul prostule ca acum o sapt mi-am luat masina..daca imi permit....se vede de la o posta ca esti mort de invidie, vedeate-as mortAI LUAT COMISIONUL DE LA PISIC ?? Sau managerul constient a rupt din munca ta si s a indurat sa-ti dea niste frimituri ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 I-am facut recenzie la momentul respectiv.Poti sa-i faci una si acum .Saracuta nu mai poate sa-si scrie singura si cu George s a certat !! Nu toti sunt asa naivi sa mai puna botu la vrajeala ei ieftina . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre, o sa pun si talonul prostule ca acum o sapt mi-am luat masina..daca imi permit....se vede de la o posta ca esti mort de invidie, vedeate-as mortAi cauciucuri de iarna la bicicleta aia rosie ?? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre, o sa pun si talonul prostule ca acum o sapt mi-am luat masina..daca imi permit....se vede de la o posta ca esti mort de invidie, vedeate-as mortVezi ca intr o ora sunt cu sefa in Cora de la piata sudului la cumparaturi !! Sa nu mai vi iar sa ceri bani .. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Nu ma intereseaza. Fata poate a zis-o la nervi. Cu totii facem asta Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Nu ma intereseaza. Fata poate a zis-o la nervi. Cu totii facem asta Lucra bona atunci ! Apoi la Careffour ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Ia Dobre, prostule, citește...Pe 16 ianuarie 2017 am fost la Ploiești și mi.am luat mașina....Dacă îmi permit....Hai crapi, fă comoție cerebrala de ciudă. Ador sa vad cum mori de ciudă. 1 Link spre comentariu
zaza90 Reputație: 615 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Ia Dobre, prostule, citește...Pe 16 ianuarie 2017 am fost la Ploiești și mi.am luat mașina....Dacă îmi permit....Hai crapi, fă comoție cerebrala de ciudă. Ador sa vad cum mori de ciudă.Acum,spune si ce masina ai cumparat. Daca e sa moara de ciuda dublu:)) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Ia Dobre, prostule, citește...Pe 16 ianuarie 2017 am fost la Ploiești și mi.am luat mașina....Dacă îmi permit....Hai crapi, fă comoție cerebrala de ciudă. Ador sa vad cum mori de ciudă.Sa o stapanesti sanatoasa ! La cat mai multi km fara evenimente ! Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Vezi ca intr o ora sunt cu sefa in Cora de la piata sudului la cumparaturi !! Sa nu mai vi iar sa ceri bani .. Păi n-ai zis mă tâmpitule din porumb, că eşti mare patron, cu secretară şi contabilă? Acum eşti slugoiul care împinge căruţul? Luaţi-aş fesu'-n- pulă de pamblicar! 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Sa o stapanesti sanatoasa ! La cat mai multi km fara evenimente ! mulțumesc mult Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Vezi ca intr o ora sunt cu sefa in Cora de la piata sudului la cumparaturi !! Sa nu mai vi iar sa ceri bani .. vii...Se scrie cu 2 de i...analfabetule 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Ia Dobre, prostule, citește...Pe 16 ianuarie 2017 am fost la Ploiești și mi.am luat mașina....Dacă îmi permit....Hai crapi, fă comoție cerebrala de ciudă. Ador sa vad cum mori de ciudă.Dacă tucrezi ca toti suntem naivi ca pamfil si arati o amenda n loc de talon esti chiar esenta Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Păi n-ai zis mă tâmpitule din porumb, că eşti mare patron, cu secretară şi contabilă? Acum eşti slugoiul care împinge căruţul? Luaţi-aş fesu'-n- pulă de pamblicar!Am si firma si job , si vorbeste frumos ca te pis in cur de la un metru Cand spuneai ca m ai vazut zilele trecute trebuia sa faci o poza unde si cu cine eram Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 vii...Se scrie cu 2 de i...analfabetuleVii cu vii mortii cu mortii !! Tu esti in moarte clinica de mult sifilitico !! Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Am si firma si job , si vorbeste frumos ca te pis in cur de la un metru Cand spuneai ca m ai vazut zilele trecute trebuia sa faci o poza unde si cu cine eram n-ai reusit s-o futi pe sefa? 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum