Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

SUCCES ,vezi ca si tu faci parte din categoria ratati si pe tine a facut kk

:)) nu stiu ce inseamna kk. Am mult prea multe clase, si aici ma refer la studii, pentru a-mi pune mintea cu tine.

Nu ma intereseaza atitudinea de dupa , ci momentul petrecut cu ea.

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

bai prostu matii, in spate e prietena mea Larisa pe care o cunosc de 3 luni, ce mortii tai sa zici cand e clar ca crapa fierea in tine de invidie?

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Chiar nu pos sa dorm noaptea de grija ta si de invidie !! Cum sa fiu invidios pe o saraca ,o distrusa de soarta si o bolnava mental si in alte locuri !! ACUM TREI LUNI ERAI CU MINE SI NU IMI AMINTESC SA FII CUNOSCUT NICI O LARISA ///acum cateva zile am vb cu ea la tel atunci cand m ai sunat disperata sa-ti dau bani !!!

Link spre comentariu

:)) nu stiu ce inseamna kk. Am mult prea multe clase, si aici ma refer la studii, pentru a-mi pune mintea cu tine.

Nu ma intereseaza atitudinea de dupa , ci momentul petrecut cu ea.

Ai clase de iti da pe afara si sta mintea lejer ! :slap2 Inseamna ca faci parte din categoria insurati si ai facut total neprotejat ,,,nu-i timpul trecut poti sa faci o recenzie si dupa doi ani doar ai mult creier .Erai ingrijorat de faptul ca nu sunt recenzii ,spor la scris ! :slap2

Link spre comentariu

Dobre, o sa pun si talonul prostule ca acum o sapt mi-am luat masina..daca imi permit....se vede de la o posta ca esti mort de invidie, vedeate-as mort

:laugh2  :laugh2  :laugh2n-ai tupeu ,dar sa fie pe numele tau .Sa nu faci vreo copie de la alea 16 avute ca eu le stiu .Inseaman ca din acest motiv nu mai fugi in Germania !! Ai masina ,il doare la penis pe manager  :no2

Link spre comentariu

Dobre, o sa pun si talonul prostule ca acum o sapt mi-am luat masina..daca imi permit....se vede de la o posta ca esti mort de invidie, vedeate-as mort

AI LUAT COMISIONUL DE LA PISIC ?? Sau managerul constient a rupt din munca ta si s a indurat sa-ti dea niste frimituri ? :laugh2

Link spre comentariu

Vezi ca intr o ora sunt cu sefa in Cora de la piata sudului la cumparaturi !! Sa nu mai vi iar sa ceri bani .. :slap2 

Link spre comentariu
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Ia Dobre, prostule, citește...Pe 16 ianuarie 2017 am fost la Ploiești și mi.am luat mașina....Dacă îmi permit....Hai crapi, fă comoție cerebrala de ciudă. Ador sa vad cum mori de ciudă.

post-223415-0-57623700-1484845041_thumb.jpg

post-223415-0-64286700-1484845055_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov

Ia Dobre, prostule, citește...Pe 16 ianuarie 2017 am fost la Ploiești și mi.am luat mașina....Dacă îmi permit....Hai crapi, fă comoție cerebrala de ciudă. Ador sa vad cum mori de ciudă.

Acum,spune si ce  masina ai cumparat. Daca e sa moara de ciuda dublu:))

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Sa o stapanesti sanatoasa ! ;) La cat mai multi km fara evenimente ! :)

Link spre comentariu
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan

Vezi ca intr o ora sunt cu sefa in Cora de la piata sudului la cumparaturi !! Sa nu mai vi iar sa ceri bani .. :slap2

Păi n-ai zis mă tâmpitule din porumb, că eşti mare patron, cu secretară şi contabilă? Acum eşti slugoiul care împinge căruţul?

Luaţi-aş fesu'-n- pulă de pamblicar!

• Like 1
Link spre comentariu

Dacă tucrezi ca toti suntem naivi ca pamfil si arati o amenda n loc de talon esti chiar esenta
Link spre comentariu

Păi n-ai zis mă tâmpitule din porumb, că eşti mare patron, cu secretară şi contabilă? Acum eşti slugoiul care împinge căruţul?

Luaţi-aş fesu'-n- pulă de pamblicar!

Am si firma si job , si vorbeste frumos ca te pis in cur de la un metru Cand spuneai ca m ai vazut zilele trecute trebuia sa faci o poza unde si cu cine eram
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...