biatlonist Reputație: 929 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Dragi confrati si orice altceva sinteti,nu inteleg aceste polemici,dobreee nedobre si oricare altcineva,dar,cind ma uit la Lorena nu pot decit sa constatttt ca ii super buna de pula. 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2017 Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Dobre , te scoli cu Lorena in gura , maninci cu ea , te gindesti la ea , te culci cu ea in gura.Esti ceva de speriat.Daca Lorena era bolnava , nu se mai tinea pe picioarele ei si ar fi imbolnavit oe multi.Ce sa fie , ce sa fie , tu nu ai viata ta ? 4 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Dragi confrati si orice altceva sinteti,nu inteleg aceste polemici,dobreee nedobre si oricare altcineva,dar,cind ma uit la Lorena nu pot decit sa constatttt ca ii super buna de pula.Dar cine a zis că nu ii ?? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am și mașină și motocicletă...Să moară Dobre de necaz...hihihi 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am și mașină și motocicletă...Să moară Dobre de necaz...hihihi Să o stăpânesti sănătoasă frumoaso !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am și mașină și motocicletă...Să moară Dobre de necaz...hihihiIncăltămintea pe care o ai in picioare este fix acum un an cumpărată de mine ,dacă nu mă insel si blugii ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am și mașină și motocicletă...Să moară Dobre de necaz...hihihi Ai avut 50 de bani prin buzunar si te-ai zgÂltâit putin .Mâine iti fac parastas de doi ani .... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Ai avut 50 de bani prin buzunar si te-ai zgÂltâit putin .Mâine iti fac parastas de doi ani .... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ryE6RogFUPY Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ryE6RogFUPY Sssssst Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Buna dimineața domnilor. Azi mă găsiți până la orele 21. Pupici. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Buna dimineața domnilor. Azi mă găsiți până la orele 21. Pupici.Sex total neprotejat !! Refuz să fac analizele si fac kk pe voi de ratati ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Domnii mei dragi, azi mă găsiți pana la orele 21. Va pup si va astept. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 In esenta mister Dobre , povestea cu sexul ne. era de acum de mai bine de doi ani.Acum sintem in prezent.Nema recenzii cu sex ne.Ai stat tu la kurul ( frumos si sexos kur) Lorenei sa vezi ce si cum ?Toti care au fost pe la Lorena au fost multumiti. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Domnii mei dragi, azi mă găsiți pana la orele 21. Va pup si va astept.Sex total neprotejat !!! Refuz să fac analizele si kk pe voi de ratati Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 In esenta mister Dobre , povestea cu sexul ne. era de acum de mai bine de doi ani.Acum sintem in prezent.Nema recenzii cu sex ne.Ai stat tu la kurul ( frumos si sexos kur) Lorenei sa vezi ce si cum ?Toti care au fost pe la Lorena au fost multumiti. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Domnii mei, azi mă găsiți până la orele 21. Vă pup și vă aștept. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Am și mașină și motocicletă...Să moară Dobre de necaz...hihihice minte de copil mai ai la varsta ta :laugh2 deci nu ma mira faptul , ca te-ai urcat pe motocileta aceea 15 8 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Viața trebuie trăită.... Link spre comentariu
constantin44 Reputație: 122 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 te am vazut in sun Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 te am vazut in sun Link spre comentariu
magic blue Reputație: -409 Postat Ianuarie 21, 2017 Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Viața trebuie trăită....Pe cai mari, nu? Link spre comentariu
constantin44 Reputație: 122 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 poze cu colega?? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Viața trebuie trăită....Singură si cu multi kilometrii de pulă in cur si tone de sloboz inghitite !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 21, 2017 Pe cai mari, nu?Infiptă in pule de cai mari Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum