sorache Reputație: 6 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 Domnii mei, va rog nu luați în seamă minciunile schizofrenicul de Dobre. Mă urăște că de 2 ani jumate l.am părăsit și automat banii mei nu mai ajung în buzunarul lui. Cat voi mai activa eu în domeniu, Dobre nu se va opri din scris. Cu scopul de a îmi strica topicul și de a speria clienții ca să nu mai fac eu bani. Mâine, duminică mă găsiți toată ziua la birou. Vă pup și vă aștept.
sorache Reputație: 6 Postat Ianuarie 21, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 21, 2017 Liberă pt o programarein 30 min?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei, va rog nu luați în seamă minciunile schizofrenicul de Dobre. Mă urăște că de 2 ani jumate l.am părăsit și automat banii mei nu mai ajung în buzunarul lui. Cat voi mai activa eu în domeniu, Dobre nu se va opri din scris. Cu scopul de a îmi strica topicul și de a speria clienții ca să nu mai fac eu bani. Mâine, duminică mă găsiți toată ziua la birou. Vă pup și vă aștept.Nu te urăsc sugativă penală, imi este milă de tine ! Repet faptul că acum doi ani eu te-am usuit pentru că nu vroiai să renunti la sex total neprotejat .De doi ani eu sunt mult mai bine financiar , repet banii tăi au zburat pe 16 masini si alte mofturi .Niciodată nu am avut nevoie de banii tai Tu ai stat cinci ani gratis in casa mea (ultima oară astă vară , atunci cand lucrai bona ) mi -ai cerut bani de fiecare data cand ai schimbat locatia ..O sa incetez sa scriu aici cand o sa spui adevarul Topicul ti l-ai stricat singura prin atitudine , vocabular sau minciuna P S banii tai nu au ajuns niciodata in buzunarul meu , in sapte ani de curvarie nu ai nimic , esti disperata si timpul trece in defavoarea ta
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Dobre ai pierdut teren. Io zic sa-ti tii fanii aproape si dujmanii la departare. Arata la lume valoare, baga poze cu masina, cu malaiu' gros si, bineinteles, cu multa bere la pet. Daca mai ai timp si, daca (inca) mai poti, baga si cu femei.Ai revenit ??Nu te-am mai văzut de mult pe aici ! Observ că esti la fel .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Cu tot respectul stimabile, dar aici ai intrecut masura.... https://t3.ftcdn.net/jpg/00/49/05/46/500_F_49054618_VrPOh7Rl7wIz41ZqnoPJ8GfxQX4HPGYk.jpgCu ce anume stimabile ??Fii mai explicit !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei, va rog nu luați în seamă minciunile schizofrenicul de Dobre. Mă urăște că de 2 ani jumate l.am părăsit și automat banii mei nu mai ajung în buzunarul lui. Cat voi mai activa eu în domeniu, Dobre nu se va opri din scris. Cu scopul de a îmi strica topicul și de a speria clienții ca să nu mai fac eu bani. Mâine, duminică mă găsiți toată ziua la birou. Vă pup și vă aștept.Uite ,,aberatiile " mele :
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Amatorule, lu dobre i au facut sitting toti de la sectia de travei ,nu il sperie pe el un lindic urat,mai degraba il intristeaza ca nu e o pula ,preferabil cu multi floci, am auzit ca dobre e innebunit sa molfaie flociSi tie iti place să facă kk Lorena pe tine si să-o dea lu' măta !!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 Aoleu Dobre , ai pus tunul pe mine , nici nu ma cunosti si ma bravosesti ,nu mai am liniste din cauza asta !Vezi ca tu ai inceput cu hartuielile si acuzatiile la adresa Lorenei , un domn rezolva treaba amiabil si cu respect reciproc.Vorba ceea : " Nu ti se baga daca nu o bagi "Chiar imi esti simpatic...dar prea strigi in gura mare ca numai Lorena este de vina.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Aoleu Dobre , ai pus tunul pe mine , nici nu ma cunosti si ma bravosesti ,nu mai am liniste din cauza asta !Vezi ca tu ai inceput cu hartuielile si acuzatiile la adresa Lorenei , un domn rezolva treaba amiabil si cu respect reciproc.Vorba ceea : " Nu ti se baga daca nu o bagi "Chiar imi esti simpatic...dar prea strigi in gura mare ca numai Lorena este de vina.Am observat ca mi-ai dat cinci stele insa aici imi adresezi niste intrebari stupide .Cu astfel de exmplar nu am cum sa rezolv treaba decat asa .Eu am o singura vina si anume ca am luat in casa mea aceasta curva si apoi i-am acordat inca doua sanse in ideea ca renuta la prostitutie .Chiar am reusit in doua randuri pentru scurte perioade sa o fac sa inteleaga ca exista si alte alternative la viata eiPentru ca-i place pula ,pentru ca trebuie sa decarteze la baieti a revenit aici negand totul prin minciuni si mizerii Am raspuns tututror in aceeasi maniera in care am fost intrebat .Multumesc pentru atentie si mult succes Gelule
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 Bine , gata ,ai si tu dreptate , am si exagerat in ceea ce te priveste Ce este cam deplasat este ca repeti aceleasi lucruri.Adevarate sau nu , repetitiile devin suparatoare.
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 22, 2017 Buna dimineața domnii mei. Azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Vă pup și vă aștept. 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Bine , gata ,ai si tu dreptate , am si exagerat in ceea ce te privesteCe este cam deplasat este ca repeti aceleasi lucruri.Adevarate sau nu , repetitiile devin suparatoare.Devin suparatoare pentru unii care refuza adevarul ,multi confrati nu citesc in urma si trebuie sa stie cu cine au de a face !
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei, azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept. 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 22, 2017 Dobre, se vede de la o posta ca nu suporti ideea ca eu fac bani, si arat in marele fel in care arat la 39 de ani...si pt ca fizicul ma ajuta voi mai sta in domeniu inca cel putin 5 ani....hai poti sa mori de acum de oftica, betivule dement si invidios.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Buna dimineața domnii mei. Azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Vă pup și vă aștept.Sex total neprotejat !! Refuz să-mi fac analizele si fac kk pe voi de ratati .
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 22, 2017 Dobre, se vede de la o posta ca nu suporti ideea ca eu fac bani, si arat in marele fel in care arat la 39 de ani...si pt ca fizicul ma ajuta voi mai sta in domeniu inca cel putin 5 ani....hai poti sa mori de acum de oftica, betivule dement si invidios. Dobre, ce imi place sa vad cum crapa inima in tine de javra blestemata care esti...pregateste-te sa scrii pe forum inca 5 ani cel putin ...ca nu am de gand sa renunt...
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei dragi, azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept. 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Dobre, se vede de la o posta ca nu suporti ideea ca eu fac bani, si arat in marele fel in care arat la 39 de ani...si pt ca fizicul ma ajuta voi mai sta in domeniu inca cel putin 5 ani....hai poti sa mori de acum de oftica, betivule dement si invidios. Nu mai fugi in Germani ? Ai fugi dar nu poti !! Bianca ,se vede din avion ca minti cu nerusinare ! Poti sa mai sugi pula inca zece ani ca tot saraca esti sicopilul tau repetent si cersetor Nu am pe ce sa fiu invidios ,degeaba faci bani daca-i dai la manager sau pe alte lucruri..Degeaba arati in mare fel daca ai cacat in cap ,niciodata nu stii ce iti rezerva ziua de maine si parca iar te gasesc in fata blocului plangand ca asta vara ,,
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Dobre, ce imi place sa vad cum crapa inima in tine de javra blestemata care esti...pregateste-te sa scrii pe forum inca 5 ani cel putin ...ca nu am de gand sa renunt...Dar cine a zis sa renunti ? Spor la treaba ,baga mare ca timpul trece si tot prapadita esti
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei dragi azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept. 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei dragi, azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept.Tu vorbesti si apoi iti raspunzi singura !! Au inceput sa-si faca efectul kilometrii de pula intrati in tine si kilogramele de sloboz Urla sifilisul in tine si esti disperata .Muncesti nonstop la cererea pestelui
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei, azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept.Astept boi să facem sex total neprotejat Nu vreau să-mi fac analizele si v-am mintit că plec (fug)in Germania
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 auuu ce razboi...cine o fi dobre?..fostul iubit de prin 2012?
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei dragi azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept.Sex total neprotejat !Refuz sa imi fac analizele si fac kk pe voi de ratati
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 Raspuns afrirmativ la intrebarea mea???.. sunt curioasa ca sa inteleg razboiul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum