Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem

:snap BINE CA RECUNOSTI ,TRAGIC ESTE FAPTUL CA O SA RAMAI CU PULA ..SPUNE TOT CE AI PE SUFLET ,TE ASCULTAM CU MAXIM INTERES  :pepsi 

pai logic ca imi place pula, doar nu mi-o place pizda ca nu sunt lesbiana.  Hai Dobre mori ca mai stau pe forum inca 10 ani, numai in ciuda ta ca imi place grav cum te agiti si crapa inima in tine... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
Link spre comentariu

pai logic ca imi place pula, doar nu mi-o place pizda ca nu sunt lesbiana.  Hai Dobre mori ca mai stau pe forum inca 10 ani, numai in ciuda ta ca imi place grav cum te agiti si crapa inima in tine... :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

CE MOARE DOBRE DE FRUSTRARE SI INVIDIE...DOVEDESTE ASTA ZILNIC PRIN AGITATIE SI PRIN CAT SCRIE....

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

STIU CA SUNT VIATA TA SAU COSMARUL TAU INSA NU AI CURAJUL SA RECUNOSTI .FIR INTINS ,PESTE ZECE ANI TERGEM LINIE DAR TOT ASA O SA FI DAR CU ZECE ANI MAI BATRANA  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

Link spre comentariu

Asa e Dobre ca nu suporti sa vezi cum imi postez pozele si nr de tel? ti-e frica ca fac bani, si mori de ciuda ca nu iti dau...huoooo proxenetule, vierme ce esti, vedeate-as mort in sicriu, unde iti e locul, jigodie....

Link spre comentariu

CE MOARE DOBRE DE FRUSTRARE SI INVIDIE...DOVEDESTE ASTA ZILNIC PRIN AGITATIE SI PRIN CAT SCRIE....

NU MAI POT DE RAS ,AZI O SA IES CU O TIPA IN ORAS SIPOATE REVIN CU POZE ,SI IERI AM FOST CU ALTE .IMI TRAIESC VIATA LA MAXIM ,AICI INTRU SI MI SE FACE MILA SA VAD IN CE HAL AI AJUNS 

Link spre comentariu

Asa e Dobre ca nu suporti sa vezi cum imi postez pozele si nr de tel? ti-e frica ca fac bani, si mori de ciuda ca nu iti dau...huoooo proxenetule, vierme ce esti, vedeate-as mort in sicriu, unde iti e locul, jigodie....

frustratule. Mori de ciudă că fac bani.
Link spre comentariu

Ma doare fix in vizera de la sapca daca faci sau nu bani  :laugh2  :laugh2 vezi ca nu vorbesti cu Victoras .

Link spre comentariu

frustratule. Mori de ciudă că fac bani.

serios ?? de aia muncesti si duminica ,de craciun ,de revelion ??? Pai faci de geaba maruntis ca nu beneficiezi de ei ..Banii tai merg in alta prioritati si ti-ai pierdut scopul ..Asta vara plangeai la usa mea sa-ti dau 2000 de lei sa-ti deschizi taraba ..Ti-a dat Victoras si trebuie sa-i daui de 100 de ori suma imprumutata altfel salam scrie pe tine .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...