lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Domnilor azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Vă pup și vă aștept. 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 pai daca imi place pula... BINE CA RECUNOSTI ,TRAGIC ESTE FAPTUL CA O SA RAMAI CU PULA ..SPUNE TOT CE AI PE SUFLET ,TE ASCULTAM CU MAXIM INTERES Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 no bine ca recunosti .....pofta buna :laugh2 Incepe incet ,incet sa se strice si din partea mea pofta buna ! 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 BINE CA RECUNOSTI ,TRAGIC ESTE FAPTUL CA O SA RAMAI CU PULA ..SPUNE TOT CE AI PE SUFLET ,TE ASCULTAM CU MAXIM INTERES pai logic ca imi place pula, doar nu mi-o place pizda ca nu sunt lesbiana. Hai Dobre mori ca mai stau pe forum inca 10 ani, numai in ciuda ta ca imi place grav cum te agiti si crapa inima in tine... 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Domnilor azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Vă pup și vă aștept. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 pai logic ca imi place pula, doar nu mi-o place pizda ca nu sunt lesbiana. Hai Dobre mori ca mai stau pe forum inca 10 ani, numai in ciuda ta ca imi place grav cum te agiti si crapa inima in tine... CE MOARE DOBRE DE FRUSTRARE SI INVIDIE...DOVEDESTE ASTA ZILNIC PRIN AGITATIE SI PRIN CAT SCRIE.... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 pai logic ca imi place pula, doar nu mi-o place pizda ca nu sunt lesbiana. Hai Dobre mori ca mai stau pe forum inca 10 ani, numai in ciuda ta ca imi place grav cum te agiti si crapa inima in tine... STIU CA SUNT VIATA TA SAU COSMARUL TAU INSA NU AI CURAJUL SA RECUNOSTI .FIR INTINS ,PESTE ZECE ANI TERGEM LINIE DAR TOT ASA O SA FI DAR CU ZECE ANI MAI BATRANA Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Incepe incet ,incet sa se strice si din partea mea pofta buna !cum sa se strice ...daca asa era Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Asa e Dobre ca nu suporti sa vezi cum imi postez pozele si nr de tel? ti-e frica ca fac bani, si mori de ciuda ca nu iti dau...huoooo proxenetule, vierme ce esti, vedeate-as mort in sicriu, unde iti e locul, jigodie.... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 CE MOARE DOBRE DE FRUSTRARE SI INVIDIE...DOVEDESTE ASTA ZILNIC PRIN AGITATIE SI PRIN CAT SCRIE....NU MAI POT DE RAS ,AZI O SA IES CU O TIPA IN ORAS SIPOATE REVIN CU POZE ,SI IERI AM FOST CU ALTE .IMI TRAIESC VIATA LA MAXIM ,AICI INTRU SI MI SE FACE MILA SA VAD IN CE HAL AI AJUNS Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 cum sa se strice ...daca asa era Acum a inceput de la cap ,jos are deja probleme ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei dragi azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept. 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Asa e Dobre ca nu suporti sa vezi cum imi postez pozele si nr de tel? ti-e frica ca fac bani, si mori de ciuda ca nu iti dau...huoooo proxenetule, vierme ce esti, vedeate-as mort in sicriu, unde iti e locul, jigodie....frustratule. Mori de ciudă că fac bani. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Asa e Dobre ca nu suporti sa vezi cum imi postez pozele si nr de tel? ti-e frica ca fac bani, si mori de ciuda ca nu iti dau...huoooo proxenetule, vierme ce esti, vedeate-as mort in sicriu, unde iti e locul, jigodie....Ma doare fix in vizera de la sapca daca faci sau nu bani vezi ca nu vorbesti cu Victoras . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 frustratule. Mori de ciudă că fac bani.serios ?? de aia muncesti si duminica ,de craciun ,de revelion ??? Pai faci de geaba maruntis ca nu beneficiezi de ei ..Banii tai merg in alta prioritati si ti-ai pierdut scopul ..Asta vara plangeai la usa mea sa-ti dau 2000 de lei sa-ti deschizi taraba ..Ti-a dat Victoras si trebuie sa-i daui de 100 de ori suma imprumutata altfel salam scrie pe tine . Link spre comentariu
sorsor7 Reputație: 155 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Asa as vrea sa o facem : <iframe src="http://pizde-goale.com/video1102685"frameborder="0" height="450" width="100%" scrolling="no"></iframe> Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Asa as vrea sa o facem : <iframe src="http://pizde-goale.com/video1102685"frameborder="0" height="450" width="100%" scrolling="no"></iframe> Face mah de toate dar fi mai discret !! Nu ne intereseaza pe noi ,nu cred ca ai baut apa dupa George pula bleaga . Link spre comentariu
sorsor7 Reputație: 155 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Discret si vreau , lorena -crezi ca ne-am intelege ? Pup Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Discret si vreau , lorena -crezi ca ne-am intelege ? Pup Ai gresit adresa ,fii atent la taste .Sau ai tras ceva ? Link spre comentariu
sorsor7 Reputație: 155 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Esti avocatul ei ? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Domnii mei dragi azi mă găsiți la birou toată ziua până la orele 21. Va pup si va astept. 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Pupici 1 Link spre comentariu
sorsor7 Reputație: 155 Postat Ianuarie 22, 2017 Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 F sexy bustiera asta . Lore...eu marti ajung in buc , o programare se poate ? Pupici Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 F sexy bustiera asta . Lore...eu marti ajung in buc , o programare se poate ? Pupiciclar, cu mare placere, te pup rau. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 22, 2017 Esti avocatul ei ?Cosmarul ei ,vezi ca are si manager mai nou ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum