lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 tre sa ma apuc sa invat turceasca...sa ma inteleg cu localnicii... sikidim-sikidim Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 le-am supt pula politistilor de frontiera si mi-au promis ca de ziua mea, pe 26 aprilie imi ridica interdictia sa pot pleca in Turcia dar cand ma intorc trebuie sa le sug pula iar, asa am convenit... si ideea e ca sunt multi politisti de frontiera si trebuie sa le-o sug la toti, altfel nu pup eu Turcia... Cu justitia din Romania trebuie sa rezolvi ,apoi trebuie sa dai banii lui babardieru si proxenetului Victor Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 tre sa ma apuc sa invat turceasca...sa ma inteleg cu localnicii... sikidim-sikidimtre sa-ti faci analizele si sa platesti datoriile ,, Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 Răspuns incorect.Dacă ziceai istanbul, în perioada aia, te lăsam să mi-o sugi în tramvai din sultanahmed până în taksim plazza, gratisGratis face numai anal ,muia e pe bani ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 balamucule, am interdictie in mortii tai. Sau ai uitat ca de ziua mea o sa fiu in Turcia, cacatel turbat. Fuck you bitch !!! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 la kusadasi, asta daca se aliniaza toti politistii de frontiera de pe toate turele sa le sug pula sa imi ridice interdictia, altfel pula Turcia Fuck you bitch !! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 Off Dobre, eu imi traiesc viata la maxim, tu plangi ca prostu in balcon... 1 Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 Dobre, viata se traieste in afara balconului, dar pt asta trebuie sa ai si bani, daca nu ar fii chiriasii tu nu ai avea nici de o timisoreana. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 Off Dobre, eu imi traiesc viata la maxim, tu plangi ca prostu in balcon...Exact ce spuneam : aceeasi narghilea !!Cine nu te lasă boarfă să-ti trăiesti viata ??Trebuie doar să spui adevărul , să nu mai injuri membrii , să-ti faci analizele pentru că faci sex total neprotejat !! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 Narghilea de capsuni...de vis Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 Narghilea de capsuni...de visExact ca a proxenetului ..ziceai ca nu ai asa ceva ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 Exact ca a proxenetului ..ziceai ca nu ai asa ceva !am mai multi, nu doar unu...le.am pierdut numarul....ia o narghilea Dobre si nu mai fii asa suparat pe viata ca faci ulcer la stomac...hahaha Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 Dobre, viata se traieste in afara balconului, dar pt asta trebuie sa ai si bani, daca nu ar fii chiriasii tu nu ai avea nici de o timisoreana.De aceea imi cereai 2000 de lei astă vară !!Lasă că ti-a dat babardierul si Victoras si acum tragi pentru ei .. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 Am pe baietii cu narghileaua, pe victoras, george, babardierul, ionut, dragos, ....si inca cativa, ti.am zis ca am pierdut numarul proxenetilor...hahaha... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 am mai multi, nu doar unu...le.am pierdut numarul....ia o narghilea Dobre si nu mai fii asa suparat pe viata ca faci ulcer la stomac...hahahaDa-i lu fitu ca el este pofticios ,eu sunt cu iubita la un restaurant si avem alte gusturi De ce crezi ca sunt suparat pe viata din moment ce am tot ce vreau ,,Sa pui poze cu iubitu in casa ta si apoi sa vorbesti ,nu cu oala de sarmale din casa altuia ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 Am pe baietii cu narghileaua, pe victoras, george, babardierul, ionut, dragos, ....si inca cativa, ti.am zis ca am pierdut numarul proxenetilor...hahaha...Acuam vreo doi ani ziceai ca dai petrecere cand iti cumperi apartament !! Cand ?? Vai de viata ta ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 Ai cedat psihic?sfantule, e pacat sa fumezi narghilea? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 Am pe baietii cu narghileaua, pe victoras, george, babardierul, ionut, dragos, ....si inca cativa, ti.am zis ca am pierdut numarul proxenetilor...hahaha...Bani ai strans ?? Timpul trece boarfa ordinara si tu tot cu punga de plastic pe drumuri ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 Am pe baietii cu narghileaua, pe victoras, george, babardierul, ionut, dragos, ....si inca cativa, ti.am zis ca am pierdut numarul proxenetilor...hahaha...Sexul total neprotejat dauneaza grav sanatatii !! deja s-a urcat si la cap ,, Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 6, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 6, 2017 sfantule, e pacat sa fumezi narghilea?E pacat de copilul tau ,de tine ,de sanatatea ta ,de anii care trec ,, Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 E pacat de copilul tau ,de tine ,de sanatatea ta ,de anii care trec ,, ce blonde ai mai futut? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 Dobre, iesi din balconul ala infect, plin de igrasie, viata e frumoasa, ia o narghilea...dar cum tu nu ai bani, unde balamuc sa mergi? Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 6, 2017 sfantule, e pacat sa fumezi narghilea?ia zi sfantule, e pacat sau nu ca fumez narghilea? Am iertare de la Dumnezeu? Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Februarie 6, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Februarie 6, 2017 sfantule, e pacat sa fumezi narghilea?Nu daca in timp ce fumezi narghilea meditezi la cele Sfinte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum