Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

le-am supt pula politistilor de frontiera si mi-au promis ca de ziua mea, pe 26 aprilie imi ridica interdictia sa pot pleca in Turcia dar cand ma intorc trebuie sa le sug pula iar, asa am convenit... :atm  :atm  :atm  :atm  :atm  :atm  :atm si ideea e ca sunt multi politisti de frontiera si trebuie sa le-o sug la toti, altfel nu pup eu Turcia... :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cu justitia din Romania trebuie sa rezolvi ,apoi trebuie sa dai banii lui babardieru si proxenetului Victor  :slap2

Link spre comentariu

Off Dobre, eu imi traiesc viata la maxim, tu plangi ca prostu in balcon...

Exact ce spuneam : aceeasi narghilea !!Cine nu te lasă boarfă să-ti trăiesti viata ??Trebuie doar să spui adevărul , să nu mai injuri membrii , să-ti faci analizele pentru că faci sex total neprotejat !!

post-222046-0-43172600-1486406930_thumb.jpeg

Link spre comentariu
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem

Exact ca a proxenetului ..ziceai ca nu ai asa ceva !

am mai multi, nu doar unu...le.am pierdut numarul....ia o narghilea Dobre si nu mai fii asa suparat pe viata ca faci ulcer la stomac...hahaha
Link spre comentariu

Dobre, viata se traieste in afara balconului, dar pt asta trebuie sa ai si bani, daca nu ar fii chiriasii tu nu ai avea nici de o timisoreana.

De aceea imi cereai 2000 de lei astă vară !!Lasă că ti-a dat babardierul si Victoras si acum tragi pentru ei ..

post-222046-0-29870900-1486407303_thumb.png

Link spre comentariu

am mai multi, nu doar unu...le.am pierdut numarul....ia o narghilea Dobre si nu mai fii asa suparat pe viata ca faci ulcer la stomac...hahaha

Da-i lu fitu ca el este pofticios ,eu sunt cu iubita la un restaurant si avem alte gusturi De ce crezi ca sunt suparat pe viata din moment ce am tot ce vreau ,,Sa pui poze cu iubitu in casa ta si apoi sa vorbesti ,nu cu oala de sarmale din casa altuia !

Link spre comentariu

Am pe baietii cu narghileaua, pe victoras, george, babardierul, ionut, dragos, ....si inca cativa, ti.am zis ca am pierdut numarul proxenetilor...hahaha...

Acuam vreo doi ani ziceai ca dai petrecere cand iti cumperi apartament !! Cand ?? Vai de viata ta ! :slap2

Link spre comentariu

Am pe baietii cu narghileaua, pe victoras, george, babardierul, ionut, dragos, ....si inca cativa, ti.am zis ca am pierdut numarul proxenetilor...hahaha...

Bani ai strans ?? Timpul trece boarfa ordinara si tu tot cu punga de plastic pe drumuri !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...