Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

da nu mai inteleg nimic.....la telefon nu raspunde....poze din locatie nu pune.....pozele sunt de mult care le posteaza.....disponibila cand oare.....?????

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Domnilor,azi sunt disponibila dupa ora 17.30  Serviciile oral neprot si normal protejat,100 lei fin 200 lei ora.Pt mai multe detalii sunati la numarul din titlu.Va pup si va astept

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

dusmanu` dobre nu s-a potolit, da tarcoale pe topic

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:in umbra voastra
Postat

dusmanu` dobre nu s-a potolit, da tarcoale pe topic

Dusmanu ' tau sau al Lorenei ? 

• Administrator
Postat

bine ai revenit dobre si la multi ani si tie !

Postat

A revenit Dobre ? Nu cred  :no2 sa inteleg ca e dusmanul tau ,te simt putin incordat  :laugh2

Postat

Domnilor,azi sunt disponibila dupa ora 17.30  Serviciile oral neprot si normal protejat,100 lei fin 200 lei ora.Pt mai multe detalii sunati la numarul din titlu.Va pup si va astept

Sper sa nu mai rupi iar cartela .data trecuta eram in drum spre tine si pana sa ajung in berceni ai comis-o . :atm

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ceai mă cu el ?

Lasă-l cu noi aicişa .....

• Oras:doar aici
Postat

Buna seara doamnelor si domnilor ,buna seara Lorenna .La cererea publicului am revenit ,probabil au fost mullti confundati sau asociati cu mine.Va anunt cu maxima sinceritate si deosebit respect ca acesta este contul meu .Nu vreau sa fac caterinca pe aici si nu doresc sa raspund la provocari .Lorenei ii doresc mult succes ,dar totusi unor intrebari mai pertininente probabil o sa raspund ca de obicei cu sinceritate si fara exagerari.V-as ruga si pe voi a aveti o atitudine adecvata si sa fim civilizati .Cred ca Pisicutz o sa fie echidistant si corect .Multumesc ,o seara excelenta va doresc si mult succes  :)

Postat

Sa traiesti patroane ,bine te-am gasit ! Ia zi cum sta treaba pe aici ?

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Ti-am facut placerea asta ,am raspuns in locul lu'pula bleaga !! Sper ca nu te superi ,oricum tu vezi multi de Dobre pe aici..

Postat

Ceai mă cu el ?

Lasă-l cu noi aicişa .....

Salut Mareane ! Tot pe aci te gasesc restul unde sunt ? Suna-ma sa-ti zac ceva  :laugh2

Vizitator
Postat

Salut Mareane ! Tot pe aci te gasesc restul unde sunt ? Suna-ma sa-ti zac ceva  :laugh2

Salut Dănuțe !

Şi io cu băEții pân curtea şcolii

• Administrator
Postat

A revenit Dobre ? Nu cred  :no2 sa inteleg ca e dusmanul tau ,te simt putin incordat  :laugh2

ai acelasi ip cu solitary wolf , si adresa de mail e cu numele dobre in ea , trebuie sa fii putin mai destept data viitoare

• Like 7

Vizitator
Postat

ai acelasi ip cu solitary wolf , si adresa de mail e cu numele dobre in ea , trebuie sa fii putin mai destept data viitoare

bine ma , am inteles asta , da' de ce il banezi ?

Postat

Domnilor,serviciile oferite de mine sunt oral neprot. si normal protejat.Program intre orele 12-20.Pt mai multe detalii sunati la nr de tel din titlu.Va pup si va astept!

post-67071-0-02450500-1452584640_thumb.jpgpost-67071-0-00834700-1452584669_thumb.jpg

• Like 5
  • Administrator
Postat

bine ma , am inteles asta , da' de ce il banezi ?

• Like 1

Postat

Domnilor,pt programari sau alte detalii sunati la nr de tel din titlu.Program 12-20 si ca servicii oral neprot si normal protejat,cunilingus si alte fantezii.Va pup si va astept!

post-67071-0-57388700-1452678385_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Ești frumoasa foc abia aștept sa te cunosc sa te văd gazarul de la campina te sun zilele ăste sa te cunosc te pup dulce frumoasa mân îndrăgostit de tine

Vizitator all_star
Postat

Asa si???!!! Trebuia cumva sa ne anunti ca te-ai indragostit de parca ar interesa pe cineva :slap2 Mai bine sun-o si fa-ti o programare ;)  Si dupa ce ajungi la ea poti sa-i reamintesti acest lucru :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...