Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

:laugh2  :laugh2 Nu imi lipseste nimic ,azi dimineata am mancat un ecler ,,dar nu se stie niciodata cand mi se face pofta de savarina ta 

e prea scumpa savarina mea..si prea satioasa..sa nu ti se aplece dupa ..nu de alta :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

uite am o datorie fata de ea..te rog sa ma lasi s-o achit ..se va considera achitata in clipa in care am sa reusesc sa-i pun anuntul de cateva ori fara comentarii ulterioare la anunt..din partea ta in mod special. cand am terminat ..mutam discutia pe alt topic

Acest lucru va fii impobil ,esti constienta si realista ..trebuie sa isi asume tot ce a facut si sa recunoasca cum a scris de langa mine ca se kk si pipi pe pisicuts si toti membrii apoi unde a locuit in luna iulie 2016 ,,atat  promit ca in secunda doi am tacut si va las sa faceti ce vreti 

Link spre comentariu
Vizitator

Face sex total neprotejat !! Nu vrea să-si facă analizele (ultimele acum trei ani )Recent s-kkt si pisat pe pisicuts , pe totii membrii (ratatii) Fură din locatii si pune poze vechi de acum patru ani fotoshopate :

o fi adevarat tot ce spui...dar ca fura..asta nu cred.

Link spre comentariu
Vizitator

n.are de ce..tocmai ca am lucrat impreuna si o cunosc..bag mana in foc pt asta..ca de furat nu fura. nici n-are de ce. intotdeauna a castigat bani pt ce este ..cum arat si ce arata si ce face

Link spre comentariu
Vizitator

dar nu cred ca ai cum pt ca..exact cum nu mananc eu de pe forum o paine de 6 ani incoace si vad ca sunt bine ,mersi..tot asa si ea..poa sa isi continue cariera cu succes pe alte meleaguri ale internetului si pe alt segment socio-economic de consumatori de servicii adult

Link spre comentariu

o fi adevarat tot ce spui...dar ca fura..asta nu cred.

Atunci acele dosare pentru furt sunt facute de mine ?? Chiar ea cand a stat la mine mi-a recunoscut .Cand am ajutat o sa se mute din locatia de pe str Vlad judetu ,sau de la piata sudului chiar ea mi-a spus ca unele obiecte sunt de acolo ,,si pentru ca a furat si lasat datorii proprietarii acelor locatii au facut plangere la politia .Ia intreaba pe Lorena cum mi-am pierdut eu jobul ?? pentru ca afurat 300 de lei din buzunarul unu iratat cand acesta era le dus ...sa-ti povesteasca Lorena au sa spuna aici daca are curaj

Link spre comentariu

dar nu cred ca ai cum pt ca..exact cum nu mananc eu de pe forum o paine de 6 ani incoace si vad ca sunt bine ,mersi..tot asa si ea..poa sa isi continue cariera cu succes pe alte meleaguri ale internetului si pe alt segment socio-economic de consumatori de servicii adult

Vreau doar sa raspunda la doua intrebari si sa recunoasca niste lucruri simple cum ar fii ; cum si-a cumparat masina si a inchiriat locatie din salariul pe o luna la Careffour ?? gresit a fost imprumutata de babardier si Victor proxenetu 

Link spre comentariu

Vizitator

Atunci acele dosare pentru furt sunt facute de mine ?? Chiar ea cand a stat la mine mi-a recunoscut .Cand am ajutat o sa se mute din locatia de pe str Vlad judetu ,sau de la piata sudului chiar ea mi-a spus ca unele obiecte sunt de acolo ,,si pentru ca a furat si lasat datorii proprietarii acelor locatii au facut plangere la politia .Ia intreaba pe Lorena cum mi-am pierdut eu jobul ?? pentru ca afurat 300 de lei din buzunarul unu iratat cand acesta era le dus ...sa-ti povesteasca Lorena au sa spuna aici daca are curaj

eu stiam alta poveste dar ma rog.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...