Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Vreau doar sa raspunda la doua intrebari si sa recunoasca niste lucruri simple cum ar fii ; cum si-a cumparat masina si a inchiriat locatie din salariul pe o luna la Careffour ?? gresit a fost imprumutata de babardier si Victor proxenetu cine o fi astia 2?...nu conteaza..sa zicem ca e ca tine...cu siguranta daca a imprumutat niste bani de la cineva si-a achitat datoria, tu ce vrei in legatura cu asta? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 chiar daca ai baut doar apa...cand toata lumea iti spune ca esti beat tu dute si culca-te. si daca toata lumea iti spune ca nu faci bine ce faci..ca te irosesti..etc..crede-i!O sa vin sa-mi pui fiola ,daca tu bei cand pleci cu masina este treaba ta ..Eu nu consum alcool dect ocazional datorita jobului si pentru ca nu imi place ,,prefer fanta de struguri Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 eu stiam alta poveste dar ma rog.Spune varianta ta ,spusa de curva .Te rog ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 cine o fi astia 2?...nu conteaza..sa zicem ca e ca tine...cu siguranta daca a imprumutat niste bani de la cineva si-a achitat datoria, tu ce vrei in legatura cu asta?Nu recunoaste si minte grav ,initial mi-a cerut mie bani ,apoi a mintit ca fuge in Germania ,,I-am spus ca nu poate pentru ca are interdictie datorit adosareleor .Atunci nu avea nici un ban ,nu avea masian ,in doua zile avea si una si alta ..brusc au aparut doua jeguri care se agiata pe aici ,,Oare de ce ?? Lorena trebuie sa adea de zece ori suma imprumutata Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 tu vrei s-o desfiintezi pt ca nu mai sunteti impreuna...dupa tine potopul..Nu ma intereseaza meseria ei ,am intervenit aici cand am vazut ca minte ,am vazut cum a injurat adminul si membrii ,cum falsifica poze ,etc Am spus din start ca nu ma las pana nu-si cere scuze fata de domni si pana nu spune adevarul Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 uite o sa spun ce cred eu..in general...nu generalizez..poate sunt si exceptii...si or fi si destule...uite ce cred eu...cred ca o femeie care de nevoie a ajuns sa suga pula pt bani...tot de nevoie va putea face si alte lucruri..mai rele...de fapt rectificuite o sa ma refer la mine...si pot sa-ti spun asa ...am fugit 14 ani de meseria asta..de cand aveam eu 14 ani si am constientizat realitatea ca o femeie...oricare poate ajunge sa se prostitueze...mi.a fost frica sa nu ajung si eu asa...asa ca de la 14 la 28 de ani am facut tot ce mi-a stat in putere sa nu ajung ce sunt azi..am muncit munca de barbati..agent de paza...am carat tone de mase plastice pe bucuresti in ani..cu mainile goale..mi.a luat ceva timp pana mio.am luat permis si masina...si multe altele..dar la un momembt dat stelele s-aui aliniat nefavorabil pt mine...si am ajuns intr-o zi sa ma gandesc ca...pana disear tre sa fac rost de bani altfel nu o sa aiba ce manca copilul meu.. la ce crezi ca m-am gandit??...sa dau in cap la drumul mare sau sa ma prostituez....e evident ce am ales...dar am fost distrusa in interiorul meu...si daca maine din suptul pulii n.am sa mai fac bani...si n-am sa am optiuni am sa dau in cap si la drumjul mare...pt ca eu...eu nu mai am nimic de pierdut...inocenta si curatenia sufletului unei femei normale s-a dus cand am pasit pe drumul asta...ce aveam mai de pret s-a pierdut,,,si ma simt capabila la nevoie ...de a face foarte multe ilegalitati si imoralitati..ca sa traiesc eu ...am sa.l crap pe altul Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 nu..tu vrei s-o faci de ras in public. tu adevarul il stii..ca si ea de altfel..Si ea stie adevarul dar refuza sa-l spuna ,si ea face sex total neprotejat dat nu vrea sa si faca analizele . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 ca mine sunt multe..asa ca nu te mai minuna..nu mai judeca...nu mai chestiona.. lasa tot asa cum e. ce te mai intereseaza???...problema ei...daca minte sau nu daca fura sau nu..daca tre dea de 10 ori banii sau nu.. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 uite o sa spun ce cred eu..in general...nu generalizez..poate sunt si exceptii...si or fi si destule...uite ce cred eu...cred ca o femeie care de nevoie a ajuns sa suga pula pt bani...tot de nevoie va putea face si alte lucruri..mai rele...de fapt rectificuite o sa ma refer la mine...si pot sa-ti spun asa ...am fugit 14 ani de meseria asta..de cand aveam eu 14 ani si am constientizat realitatea ca o femeie...oricare poate ajunge sa se prostitueze...mi.a fost frica sa nu ajung si eu asa...asa ca de la 14 la 28 de ani am facut tot ce mi-a stat in putere sa nu ajung ce sunt azi..am muncit munca de barbati..agent de paza...am carat tone de mase plastice pe bucuresti in ani..cu mainile goale..mi.a luat ceva timp pana mio.am luat permis si masina...si multe altele..dar la un momembt dat stelele s-aui aliniat nefavorabil pt mine...si am ajuns intr-o zi sa ma gandesc ca...pana disear tre sa fac rost de bani altfel nu o sa aiba ce manca copilul meu.. la ce crezi ca m-am gandit??...sa dau in cap la drumul mare sau sa ma prostituez....e evident ce am ales...dar am fost distrusa in interiorul meu...si daca maine din suptul pulii n.am sa mai fac bani...si n-am sa am optiuni am sa dau in cap si la drumjul mare...pt ca eu...eu nu mai am nimic de pierdut...inocenta si curatenia sufletului unei femei normale s-a dus cand am pasit pe drumul asta...ce aveam mai de pret s-a pierdut,,,si ma simt capabila la nevoie ...de a face foarte multe ilegalitati si imoralitati..ca sa traiesc eu ...am sa.l crap pe altulFiecare face ce vrea cu viata lui sau fortat de imprejurari si persoane in cazul multora dintre voi ..altul este subiectul si te rog sa nu ne dai dupa corcodus ca nu tine ..Despre alceva discutam aici .daca vrei sa scrie o carte despre viata ta ,chiar ai talent Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 ce mai conteaza ce stiu eu..vad ca le stii tu pe toate. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 ca mine sunt multe..asa ca nu te mai minuna..nu mai judeca...nu mai chestiona.. lasa tot asa cum e. ce te mai intereseaza???...problema ei...daca minte sau nu daca fura sau nu..daca tre dea de 10 ori banii sau nu..NU O LAS PANA NU SPUNE ADEVARUL !! NU O LAS PANA NU ISI CEREIERTARE FATA DE CEI PE CARE S-A CACAT !! NU O LAS PANA NU ARE GRIJA DE COPILUL EI **spam editat** !! NU O LAS PANA NU RECUNOASTE UNDE AM STAT EU IN IANUARIE 2016 SI LA CEREA CUI SI UNDE A STAT EA IN IULIE 2016 SI LA CEREA CUI ,,CUM IMI CEREA BANI ,,CUM AM FOST CU EA SA SI FACA POZE PENTRU INTERVIU DE STEWARDESA ,CU A SCRIS DE LANGA MINE ACELE MIZERII LA ADRESA ADMINULUI SI MEMBRILOR !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 ce mai conteaza ce stiu eu..vad ca le stii tu pe toate.Despre trecutul tau sau viata ta nu stiu si nici nu ma intereseaza ,,stiu doar ca ati fost colege la Zepter si curva va cerea regim hotelier 100 de kei pe zi . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 uite ce iti zic eu prieteneste...fara nici o legatura cu lorena...fereste-te de furia unei curve care nu mai are nimic de pierdut. atat...asa ...si ai grija sa nu o aduci si pe lorena in punctul asta..de a nu mai avea nimic de pierdut Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 trecutul e trecut..eu nu vreau sa dezgrop morti ..ii las sa se odihneasca acolo...nu mai profana trecutul caci iti vei manca singur viitorul Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 te las sa te dezlantui in continuare..scrie ce vrei tu..descarca-te. dar ar trebui schimbat titlul topicului in refularile lui dobre Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 trecutul e trecut..eu nu vreau sa dezgrop morti ..ii las sa se odihneasca acolo...nu mai profana trecutul caci iti vei manca singur viitorulRecent a injurat membrii ,acum face sex total neprotejat ,acum refuza sa si faca analizele ,acu isi duce copilul **spam editat** in locatie ,de sapte ani nu a platit pensia alimentara ,acum are doua dosare pentru furt Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 te las sa te dezlantui in continuare..scrie ce vrei tu..descarca-te. dar ar trebui schimbat titlul topicului in refularile lui dobre Fugi la tine pe topic ,eu raman aici atat cat consider ,spun adevarul si imi asum orice cuvant Nu am nimic de impartit cu nimeni raspund cand este cazul in aceeasi maniera Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 10, 2017 NU O LAS PANA NU SPUNE ADEVARUL !! NU O LAS PANA NU ISI CEREIERTARE FATA DE CEI PE CARE S-A CACAT !! NU O LAS PANA NU ARE GRIJA DE COPILUL EI **spam editat** !! NU O LAS PANA NU RECUNOASTE UNDE AM STAT EU IN IANUARIE 2016 SI LA CEREA CUI SI UNDE A STAT EA IN IULIE 2016 SI LA CEREA CUI ,,CUM IMI CEREA BANI ,,CUM AM FOST CU EA SA SI FACA POZE PENTRU INTERVIU DE STEWARDESA ,CU A SCRIS DE LANGA MINE ACELE MIZERII LA ADRESA ADMINULUI SI MEMBRILOR !!sa ti-o iei la muie ca nu iti raspund la nimic, si degeaba te agiti pe aici, ca vb lui adina, noi mancam painea si de pe alte forumuri si situri....ma promovez la greu si nu ai cum si cde ce sa ma opresti...NU ESTI FAMILIA MEA, NU ESTI IUBITUL MEU, NU ESTI NIMIC PT MINE....ESTI DOAR UN AUROLAC BETIV SI SCHIZOFRENIC....SI NU AM DE CE SA ITI DAU RASPUNSURI SI EXPLICATII CE FAC CU VIATA MEA, CU PIZDA MEA, CU FAMILIA MEA, CU BANII MEI SI CU CHELTUIELILE MELE....MUIE DOBRE.... 1 Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 10, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 10, 2017 sa ti-o iei la muie ca nu iti raspund la nimic, si degeaba te agiti pe aici, ca vb lui adina, noi mancam painea si de pe alte forumuri si situri....ma promovez la greu si nu ai cum si cde ce sa ma opresti...NU ESTI FAMILIA MEA, NU ESTI IUBITUL MEU, NU ESTI NIMIC PT MINE....ESTI DOAR UN AUROLAC BETIV SI SCHIZOFRENIC....SI NU AM DE CE SA ITI DAU RASPUNSURI SI EXPLICATII CE FAC CU VIATA MEA, CU PIZDA MEA, CU FAMILIA MEA, CU BANII MEI SI CU CHELTUIELILE MELE....MUIE DOBRE.... asta inseamna sa fii mafiot Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat Februarie 10, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat Februarie 10, 2017 sa ti-o iei la muie ca nu iti raspund la nimic, si degeaba te agiti pe aici, ca vb lui adina, noi mancam painea si de pe alte forumuri si situri....ma promovez la greu si nu ai cum si cde ce sa ma opresti...NU ESTI FAMILIA MEA, NU ESTI IUBITUL MEU, NU ESTI NIMIC PT MINE....ESTI DOAR UN AUROLAC BETIV SI SCHIZOFRENIC....SI NU AM DE CE SA ITI DAU RASPUNSURI SI EXPLICATII CE FAC CU VIATA MEA, CU PIZDA MEA, CU FAMILIA MEA, CU BANII MEI SI CU CHELTUIELILE MELE....MUIE DOBRE.... https://s23.postimg.org/cltyv54cr/clapping_crowd_applause.gif 2 6 Link spre comentariu
el diablo Reputație: -408 Postat Februarie 10, 2017 Oras:In mintea ta Oras:In mintea ta Partajează Postat Februarie 10, 2017 NU O LAS PANA NU RECUNOASTE UNDE AM STAT EU IN IANUARIE 2016 SI LA CEREA CUI SI UNDE A STAT EA IN IULIE 2016 SI LA CEREA CUI Ce cerea si cui? Ca nu se intelege clar. Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 10, 2017 Nu imi lipseste nimic ,azi dimineata am mancat un ecler ,,dar nu se stie niciodata cand mi se face pofta de savarina ta ... si ecler-ul era cu kko, cumva? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 Ce cerea si cui? Ca nu se intelege clar. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 sa ti-o iei la muie ca nu iti raspund la nimic, si degeaba te agiti pe aici, ca vb lui adina, noi mancam painea si de pe alte forumuri si situri....ma promovez la greu si nu ai cum si cde ce sa ma opresti...NU ESTI FAMILIA MEA, NU ESTI IUBITUL MEU, NU ESTI NIMIC PT MINE....ESTI DOAR UN AUROLAC BETIV SI SCHIZOFRENIC....SI NU AM DE CE SA ITI DAU RASPUNSURI SI EXPLICATII CE FAC CU VIATA MEA, CU PIZDA MEA, CU FAMILIA MEA, CU BANII MEI SI CU CHELTUIELILE MELE....MUIE DOBRE....Tu te agiti si injuri si faci kk pe ratati , tu pui poze vechi de patru ani fotoshopate ..Nu mie trebuie sa imi raspunzi ci acestor domni sau ratati cum ii numesti tu Tu o bagi pe Adina si altii la inaintare in speranta ca poti sa mai salvezi ceva Daca mancati painea si dupa alte forumuri ce te sgiti atat ?? Esti praf si pulbere ..daca te promovezi si pe alte forumuri situatia copilului tau ramane aceeasi , tu esti la fel de saraca , banii imprumutati de la babardier si proxenet tot trebuie sa i dai inapoi pentru mine esti o sugativa penala , o zdreanta ordinara care minte cu nerusinare Daca nu vrei sa mi raspunzi analizele de ce nu vrei sa le faci ?? Bomba ecologica !!Mama denaturata si curva penala care esti , eu nu am nimic de pierdut si merg pana la cap ..nu ma sperie nimeni si nimic sa ti intre bine in dovleac acest lucru Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 10, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 10, 2017 ... si ecler-ul era cu kko, cumva? ... si ecler-ul era cu kko, cumva? Nu stiu , nu l-am intrebat ! Voua va dat Aceasta curva decat kkt , eclerul l-a pastrat pentru babardier . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum