Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Stii cum este, nu ai de unde sti nici daca este in viata sau nu, nici daca este moarta sau nu. Este ca in poza de mai jos, informatiile pe care noi le avem sunt precum imaginea care apare pe monitorul camerei de filmare. Pana nu avem imaginea de ansamblu, nu putem sti cu exactitate, ce si cum...

E logic deja cum sta problema :)

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

Ce-ai bre te-ai enervat ? :laugh2

aici e mantocareala dracu ' 

mi-a placut si de Marian , cand am citit de dimineata , pusese botul la vrajeala boarfelor , ca si mine initial si Picon  , de am  transmis condoleantele noastre . Are si sensibilitatea asta o limita uneori   :)

Nu prea e chiar așa! Am spus că "în cazul că e adevărat", deci mi-am exprimat niște dubii. 

• Like 2
Link spre comentariu

Nu prea e chiar așa! Am spus că "în cazul că e adevărat", deci mi-am exprimat niște dubii. 

nu te cred ....stai sa ma uit :)

Edit....am vazut.....plm ca mult s-a mai scris ( tocmai la p. 591)

Nu pot sa cred.  ....  ce ti-e soarta unui om  , niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul  :no2

Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca in pace .....  daca este adevarat ce spuneti  :(

Dacă e într-adevăr așa... ce să mai zic?

Dumnezeu s-o ierte și sa-l ocrotească pe copil!

Pana mea , m-am scos si eu cu aceleasi dubii  :laugh2

PS: Si Roberta....hmmmm....dar ea chiar a crezut  (fara dubii)  ....oameni da bine  CSF.  

C'EST LA VIE .....periculoasa  si "dulce"  :no2

Link spre comentariu

nu te cred ....stai sa ma uit :)

Edit....am vazut.....plm ca mult s-a mai scris ( tocmai la p. 591)

Pana mea , m-am scos si eu cu aceleasi dubii  :laugh2

PS: Si Roberta....hmmmm....dar ea chiar a crezut  (fara dubii)  ....oameni da bine  CSF.  

C'EST LA VIE .....periculoasa  si "dulce"  :no2

#11806 icon_share.pngpicon

HIGHLANDER

Nu mai căuta!

Posted 29 March 2017 - 02:48 PM

Dacă e într-adevăr așa... ce să mai zic?

Dumnezeu s-o ierte și sa-l ocrotească pe copil! 

• Like 2
Link spre comentariu

Am trimis toate printuri-le de aici la waw-biz :)

Sa o facem pe Bicutz vedeta post mortem =))

Sper ca nu m-ai prins si pe mine in printscreen  sa ma vada  "Militia" la televizor  :laugh2 :laugh2 :laugh2

PS: acolo se fac publicatii si emisiuni pe anumite interese .....acum nu mai exista niciunul din partea lor , deci ai facut eforturi zadarnice

Link spre comentariu

Scopul planului, motivul ..un cont pt repatriere. O adunătură de...care vroiau sa mai traga niste bani dupa urma oamenilor naivi. E caz de politie nu de presa.

Nu ăsta a fost scopul.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Pai vezi.....e la "treaba"  deja  .....pune ban pa ban  

Chiar vreau să pună ban pe ban ,de șapte ani încearcă dar are zero lei ! Ar fi cazul să-și atingă scopul declarat peste tot .Însă sunt sceptic ,îi cunosc criteriile sau prioritățile !

Link spre comentariu

Eu chiar nu am glumit,cred ca este nevoie de o Sfânta la care sa meargă toti limburicii anali in pelerinaj. :pope

La câți lingăi si sclavi sexuali sunt,pelerinajul la mormântul lui Lorena o sa fie ca pelerinajul la Mecca.

Subscriu !

Link spre comentariu

Persoana care m.a ajutat suna acum la spital si povesteste care este treaba,sa se pună numele în urmărire si de acolo. Se anunță si politia din Salzburg. Trimitem si copia cu certificatul de deces.

Ai spus că ai sunat tu ! ARATĂ ORA ȘI DATA ,TE ROG !

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Nuu ,nici pe mine ,nici familia ei .Toți știu că Lorena este în Germania .

care toti?..care membru din familie cunosti personal?..si iti poti permite la 2 noaptea sa suni sa intrebi. cine sa te anunte pe tine si de ce ca nu esti sot cu acte..si nici n.ai fost vreodata. voooorbiiiti toti dsa va dati importanta...dar vorbele in vant raman doar vb in vant

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

care toti?..care membru din familie cunosti personal?..si iti poti permite la 2 noaptea sa suni sa intrebi. cine sa te anunte pe tine si de ce ca nu esti sot cu acte..si nici n.ai fost vreodata. voooorbiiiti toti dsa va dati importanta...dar vorbele in vant raman doar vb in vant

Mars fa ce ne doare la pula si de tine si de zdreanța de Lorena.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator

pisicuts  ..inchide domnule topicu asta de avocati neangajati ..ca induci lumea de pe forum in eroare. nu mai exista nici o LORENA GRAND ARENA si nici nu va mai exista vreodata

Link spre comentariu
Vizitator

Mars fa ce ne doare la pula si de tine si de zdreanța de Lorena.

atunci ce sloboz te.ai gasit sa scrii despre ea pe un topic care a fost al ei. vb frumos..daca nu zi.i lu mata mars in pula mea

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

atunci ce sloboz te.ai gasit sa scrii despre ea pe un topic care a fost al ei. vb frumos..daca nu zi.i lu mata mars in pula mea

Fa sidoaso,asta nu este topicul ei ca nu este proprietatea lui ma-ta.Mars dracu la Victor Babes sa te bage in carantina ca cine știe câți mai îmbolnăvești.

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...