Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Ma kk pe voi de ratati

De azi pot fi contactata la nr de telefon...0724.838.617. Ca servicii si preturi...100 lei fin, 200 lei ora ..oralul nep, normalul protejat. Tin sa precizez ca sa scutim intrebari inutile la telefon..nu ofer anal indiferent de dimensiune si nici fin orala. Ca program..L-V 12-20. Pt weekend anunt din timp sau la rubrica specifica. Va astept si va doresc o zi minunata.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

De azi pot fi contactata la nr de telefon...0724.838.617. Ca servicii si preturi...100 lei fin, 200 lei ora ..oralul nep, normalul protejat. Tin sa precizez ca sa scutim intrebari inutile la telefon..nu ofer anal indiferent de dimensiune si nici fin orala. Ca program..L-V 12-20. Pt weekend anunt din timp sau la rubrica specifica. Va astept si va doresc o zi minunata.

Pana la urma de ce ai renuntat la anal... :350x

Merci pt. raspuns!

Link spre comentariu

Tocmai ce am scris serviciile si pteturile...Mare ti-e grdina Doamne...

Link spre comentariu
  • Oras:outside
  • Oras:outside

Ai uitat sa zici ca nu accepti clienti cu pula mare, in plm.

• Like 3
Link spre comentariu

Tocmai ce am scris serviciile si pteturile...Mare ti-e grdina Doamne...

Am vazut oferta... dar te-am intrebat DE CE ai scos analul din oferta?!!?

Dobre a beneficiat de oferta totala... :350x

Oare el sa fie cauza pt. care ti-ai redus oferta de servicii... :hmmm

Pacat... erai o femeie completa... dar asa... :(

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...