dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Sunt un nimeni care stie ca ai spus mai sus o gramada de minciuni. Sustii in continuare ca ai vb cu copilul ei..cand eu de fapt am vb cu copilul ei..si stiu sigur 100% ca nu ai vb cu el..si nici cu tatal biancai..ca n.ai tu acces la el. Si vad ca te agiti pt o femeie care nu te.a mai vrut..care nu te.a iubit pt ca te.a inselat si te.a parasit ..nu are nici o importanta unde i.a fost buletinul..asa ca nu vad de ce te mai agiti pe aici si nu.ti refaci viata. Heloo ,ce am vorbit noi ultima oară pe numărul tău personal ( tu ai sunat ) ? Chiar vrei să te umilesc în direct ? Ți-am spus că nu mă mai interează LORENA ?,ti-am spus că sunt intr-o relatie ? Tu ai insistat că poate ne împăcăm ,, răspunsul meu a fost NU !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Sunt un nimeni care stie ca ai spus mai sus o gramada de minciuni. Sustii in continuare ca ai vb cu copilul ei..cand eu de fapt am vb cu copilul ei..si stiu sigur 100% ca nu ai vb cu el..si nici cu tatal biancai..ca n.ai tu acces la el. Si vad ca te agiti pt o femeie care nu te.a mai vrut..care nu te.a iubit pt ca te.a inselat si te.a parasit ..nu are nici o importanta unde i.a fost buletinul..asa ca nu vad de ce te mai agiti pe aici si nu.ti refaci viata. Heloo ,ce am vorbit noi ultima oară pe numărul tău personal ( tu ai sunat ) ? Chiar vrei să te umilesc în direct ? Ți-am spus că nu mă mai interează LORENA ?,ti-am spus că sunt intr-o relatie ? Tu ai insistat că poate ne împăcăm ,, răspunsul meu a fost NU !! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Iar batuta de tine a venit o data la locatie..ai trimis.o inapoi la munca sa faca 10 mil Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 N.si ce demonstra pt ca nu ai vb. Te.am crezut altfel...dar imi dau seama ca avea dreptate Bianca cand spunea ca minti mult..eu n.o crezusem la inceputoK ,Ține-te bine de chiloți ,cu mine nu te joci ..cu alții poate îți merge.. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 N.si ce demonstra pt ca nu ai vb. Te.am crezut altfel...dar imi dau seama ca avea dreptate Bianca cand spunea ca minti mult..eu n.o crezusem la inceputoK ,Ține-te bine de chiloți ,cu mine nu te joci ..cu alții poate îți merge.. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu ai cu ce ma umili pe mine . Umilinta suprema am incasat.o demult cand am vazut ca tre sa sug pula pe bani ca altfel n.sm ce manca..cu toate studiile..NU MA MAI POATE UMILI NIMIC PE MINE 2 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 N.si ce demonstra pt ca nu ai vb. Te.am crezut altfel...dar imi dau seama ca avea dreptate Bianca cand spunea ca minti mult..eu n.o crezusem la inceputoK ,Ține-te bine de chiloți ,cu mine nu te joci ..cu alții poate îți merge.. N.si ce demonstra pt ca nu ai vb. Te.am crezut altfel...dar imi dau seama ca avea dreptate Bianca cand spunea ca minti mult..eu n.o crezusem la inceputÎți spun și ție același lucru ,NU îmi place minciuna ,,îmi asum tot ce spun ți argumentez ..Te deranjează că nu am intrat în jocul vostru ,de aceea mă credeai ,,altfel,, Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Pe mine nu ma intereseaza relatia ta care a fost cu Bianca ca as putea scrie si eu multe...dar tin de trecut..si nu.si au rostul Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu ai cu ce ma umili pe mine . Umilinta suprema am incasat.o demult cand am vazut ca tre sa sug pula pe bani ca altfel n.sm ce manca..cu toate studiile..NU MA MAI POATE UMILI NIMIC PE MINEPoți face multe alte lucruri ,observ că ai ceva materie cenușie ..dar Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu ai cu ce ma umili pe mine . Umilinta suprema am incasat.o demult cand am vazut ca tre sa sug pula pe bani ca altfel n.sm ce manca..cu toate studiile..NU MA MAI POATE UMILI NIMIC PE MINEPoți face multe alte lucruri ,observ că ai ceva materie cenușie ..dar Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Am crezut ca si iubit.o ..si daca ar mai fi insemnat ceva n.ai fi intretinut tot circul asta pe forum..in fond nu cred ca tre sa stie tot poporul detalii picante ale vietii pe care ati avut.o impreuna 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Stii vorba cand 2 se cearta al 3 lea castiga?!..nici tu nici ea nu ati fost castigati in tot circul asta..daca ai fi iubit.o ai fi ramas in umbra..si ai fi fost mai castigat. 2 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Pe mine nu ma intereseaza relatia ta care a fost cu Bianca ca as putea scrie si eu multe...dar tin de trecut..si nu.si au rostulȚin de prezent ,oricum nu este treaba ta și știi ff puțin ..Nu înțeleg rostul tău aici ,ai aruncat o minciună fără nici o jenă și acum încerci să repari gafa ,,Nu ești conștientă de consecințe . Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Stiiiuu....esti ranit dar puternic...asta vrei sa arati Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Stii vorba cand 2 se cearta al 3 lea castiga?!..nici tu nici ea nu ati fost castigati in tot circul asta..daca ai fi iubit.o ai fi ramas in umbra..si ai fi fost mai castigat.Eu am rămas același ..am intrat în acest circ să spun adevărul..am iubito și ea știe ..nimeni niciodată nu a ajutato ca mine ,,totul are o limită când vezi că nu ai cu cine , Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 In prezent aveti 2 ani jumate de cand v-ati despartit. Deci despre ce virbim??..care prezent Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Stiiiuu....esti ranit dar puternic...asta vrei sa aratiPOSIBIL ,SĂ FIE CUM ZICI TU ..mĂ opresc aici .Noapte bună ,ai grijă de fetița ta ,de iubitul tău și nu uita că sexul total neprotejat dăunează grav sănătății // Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Stiiiuu....esti ranit dar puternic...asta vrei sa aratiPOSIBIL ,SĂ FIE CUM ZICI TU ..mĂ opresc aici .Noapte bună ,ai grijă de fetița ta ,de iubitul tău și nu uita că sexul total neprotejat dăunează grav sănătății // Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Iar batuta de tine a venit o data la locatie..ai trimis.o inapoi la munca sa faca 10 milCătălin a dat în ea pentru bani de păcănele ,atunci nu mai eram împreună și lucra în Tineretului ,,ești praf și pulbere ,încerci să-ți salvezi onoarea prin lucruri de care nu ai habar ,,Lorena spune multe și tu o crezi ,sunteți la fel ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu.mi duce tu mie grija..stai linistit...sunt bine mersi..crede.ma..copilul e major..la facultate in afara tarii....eu inca sanatoasa tun m.a protejat Dumnezeu sa nu.mi iasa in cale chiar toti nenoricitii...cum altor fete le.a iesit de le.a distrus viata definitiv. Tu mai bine nu.ti mai rata viata pe acest forum...ti.o spun si tie...pe mine ma obliga jobul...dar pe tine nimeni...refa-ti viata ca poate ai dragoste de oferit si de primit Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Ideea e ca personal nu m.ai vz la zepter nici o data din 2 ori..deci ai mintit. Ce am vb oe whatsap poti posta..ca nu e nici un secretHey ,chiar vrei să-ți dau numele real și nr de telefon personal aici ?? Oprește-te ...gata cu minciunile !! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114283 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 2, 2017 ia sa vedem ce poti dobre 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Fa ce vrei...o data ce am fatza...ce mai e un nr de tel sau un nume. Hai...ai grija de tine...nu mai da satisfactie la dusmani..atat iti mai spun. 2 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 Nu.mi duce tu mie grija..stai linistit...sunt bine mersi..crede.ma..copilul e major..la facultate in afara tarii....eu inca sanatoasa tun m.a protejat Dumnezeu sa nu.mi iasa in cale chiar toti nenoricitii...cum altor fete le.a iesit de le.a distrus viata definitiv. Tu mai bine nu.ti mai rata viata pe acest forum...ti.o spun si tie...pe mine ma obliga jobul...dar pe tine nimeni...refa-ti viata ca poate ai dragoste de oferit si de primitBravo ,felicitări ,nu îmi ratez viața însă nu suport minciunile voastre ..știi bine ce zic ! Știi de la Bianca că sunt ok ,că a tot încercat marea împăcare ,,apoi te-a băgat pe tine în față ..știi răspunsul meu .MULȚUMESC ! Ofer și primesc ,stai liniștită cu omul tău ..îmi port singur de grijă ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Aprilie 2, 2017 ia sa vedem ce poti dobrePOT SĂ-ȚI DAU LA MUIE DE LIBURICI ,RATAT PE VIAȚĂ ,INCOMPETENT ȘI DISPERAT DUPĂ TRAFIC ..BOGDAN DE LA ORADEA ,STERGE POZELE ALEA FALSIFICATE CĂ BELEȘTI PULA ..ATÂT ÎȚI ZIC !! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum