Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Sa-i zici lu' Bordea că îl aşteptăm aici , îl facem direct brigadier

si pe nevasta-sa o lasati la mine sa i fac cunostinta cu biloasa. buna e uscata drreacu... m am escitat asa cu noaptea-n cap

• Like 1
Postat

Cu siguranta o sa pomenesc si de tine ,asa o sa fie mai interesant .Multumesc pentru acord ..

mai bine sa te cinsteasca pt reclama

Vizitator
Reputație: 0
Postat

mai bine sa te cinsteasca pt reclama

O sa zica si de noi :)

Da facem barter :)

• Like 3
  • Oras:pe forum
Postat

Hmm ce liniste pe aci ,Doamne si cate noutati am ,nu vreau sa perturbez linistea deocamdata .Astazi se implinesc 6 ani de cand am avut teribilul ,,noroc '' sa o cunosc pe aceasta femeie ,                                                                         De maine posibil sa mai scriu cate ceva ,Ar fi normal sa scrie doar cei care o viziteaza ,inca o mai viziteaza ,Dupa ce doamna se va pensiona si ar fi cazul totul va fi perfect ..

• Like 2
Vizitator
Postat

Hmm ce liniste pe aci ,Doamne si cate noutati am ,nu vreau sa perturbez linistea deocamdata .Astazi se implinesc 6 ani de cand am avut teribilul ,,noroc '' sa o cunosc pe aceasta femeie ,                                                                         De maine posibil sa mai scriu cate ceva ,Ar fi normal sa scrie doar cei care o viziteaza ,inca o mai viziteaza ,Dupa ce doamna se va pensiona si ar fi cazul totul va fi perfect ..

La multi ani ! :)

• Like 2
  • Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Dragul nostru Daniel Dobre.

Tu o iubesti pe Bianca foarte mult, se vede de la o posta ca pana cand vei muri, te va obseda gandul sa te intorci la ea, sa o saruti, sa ii iei tzatzele in mana apoi in gura, sa ii dai limbi in pizda si in cur, apoi sa o futi ADANC cu pulicica aia mica de 12 cm a ta, dar din pacate, Dane, ea este o curva, tu iubesti o curva, adica o femeie care este platita de alti barbati sa o futa. Tu ii cumperi apartamente si masini ca prostul, ca nu esti in stare sa faci mai mult pentru ea, eu te inteleg, si eu iubeam o proasta, m-am dat peste cap pentru ea, ma rog cat imi permiteam... CAND AVEAM 20 DE ANI IN PULA MEA! Tu esti ditamai omul la peste 40 de ani, zici ca ai descoperit femeia ieri, vai de pulicica ta aia mica omule, sincer imi pare rau pentru tine, am urmarit topingul asta luni de zile, sa imi bag pula, am facut contul asta special sa iti raspund tie si lu' pitika aia mica despre sor'sa sifiloasa, practic tu m-ai facut sa imi pierd timpul din viata sa iti raspund tie si altor imbecili, deci cumva, tu ai devenit Bianca mea!

Te iubesc Danutz, la multi ani de sfantul valentin, iti doresc multa laba cat te gandesti la Bianca!

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Tu o iubesti pe Bianca foarte mult, se vede de la o posta ca pana cand vei muri, te va obseda gandul sa te intorci la ea, sa o saruti, sa ii iei tzatzele in mana apoi in gura, sa ii dai limbi in pizda si in cur, apoi sa o futi ADANC cu pulicica aia mica de 12 cm a ta, dar din pacate, Dane, ea este o curva, tu iubesti o curva, adica o femeie care este platita de alti barbati sa o futa. Tu ii cumperi apartamente si masini ca prostul, ca nu esti in stare sa faci mai mult pentru ea, eu te inteleg, si eu iubeam o proasta, m-am dat peste cap pentru ea, ma rog cat imi permiteam... CAND AVEAM 20 DE ANI IN PULA MEA! Tu esti ditamai omul la peste 40 de ani, zici ca ai descoperit femeia ieri, vai de pulicica ta aia mica omule, sincer imi pare rau pentru tine, am urmarit topingul asta luni de zile, sa imi bag pula, am facut contul asta special sa iti raspund tie si lu' pitika aia mica despre sor'sa sifiloasa, practic tu m-ai facut sa imi pierd timpul din viata sa iti raspund tie si altor imbecili, deci cumva, tu ai devenit Bianca mea!

Te iubesc Danutz, la multi ani de sfantul valentin, iti doresc multa laba cat te gandesti la Bianca!

Deci bine punctat !

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

dobre mai trebuie sa scrii o carte despre lorena, daca tot vrei sa faci o treaba buna

• Like 4

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Am gasit pula lui dobre

http://s12.postimg.org/diuygjeq5/Untitled_1.jpg

care pulå?

Postat

Dragul meu Ionut [Dragos] sau Johny23 sau,,, se vede de pe podul sub care stai tu ca esti ff suparat ca te-a lasat Lorena pentru colegul tau de la BGS  pe nume Victor in telefon la Lorena Ana ca sa nu-ti dai seama,Noi am mai avut o discutie sau doua prin vara si observ ca n-ai inteles nimic.Eu am apartamentul meu ,nu i-am cumparat Lorenei masini si nu-mi amintesc sa-mi fi masurat tu pula.[Daca o vezi nupoti sa te abti pana nu o pupi] Ca Lorena este o curva perversa nu spui o noutate Acest cont il ai de mult timp si alte vreo patru ,dar nu ai mai postat de frica Lorenei sau a fostei soti care te-a prins cand scriai recenzii..Imi pierd timpul cu un exemplar ca tine ,vesnic indragostit de Lorena si care se lauda ca este dotat si intretinut de femei , noapte linistita sa ai si poate de Dragobete te impaci cu Bianca !!Imi pare rau pentru tine si pula ta mare fostule jandarm actual sclav la BGS nu DIICOT cum mintea Lorena cu nesimtirea specifica asta vara .Va doresc casa de piatra si multi copiii..

Postat

dobre mai trebuie sa scrii o carte despre lorena, daca tot vrei sa faci o treaba buna

Sigur Boss sunt in tratative cu o tipografie dar trebuie sa mai stranga paparazzi anumite aspecte legate de viata tumultoasa a Lorenei .De obicei sunt perfectionist dar imi place sa las pe altii sa aprecieze..

Vizitator
Postat

Danuțe , sa vorbesti cu Medelin , pă Capatos il scoate anafu in strada

• Like 1
Postat

cate inimi a frant lorena

cate inimi a frant lorena

Multe Pisicule ,dar tot singura si nelinistita este . Inca nu s-a nascut barbatul care sa corespunda cerintelor ei ..

Vizitator
Postat

frumos e ala. seamana cu nimicskin =))

După unghii l-ai turnat =))

• Like 4
Postat

Danuțe , sa vorbesti cu Medelin , pă Capatos il scoate anafu in strada

Sigur Mareane ,ii zic sa treaca sa vorbeasca cu tine pe  la primarie sa gasiti o varianta convenabila pentru ambele parti ,,

Vizitator
Postat

Sigur Mareane ,ii zic sa treaca sa vorbeasca cu tine pe  la primarie sa gasiti o varianta convenabila pentru ambele parti ,,

Pa el , badea si simona îi ajut , pă gâdea nu-l suport

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...