Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

dobre te-a facut bikuta de tot rasul

Pe tine s-a kkt ,râsule și o face de câte ori are ocazia ! Ești cel mai prost administrator din istoria acestui forum .  :slap2

Postat

CURVA DE DOBRE VINO CU DOVEZI CA AI FOST LA THERME SI LA FILM CU LORENA. MINTI DE INGHEATA APELE CURVA ANALA DE DOBRE CE ESTI

UNDE SUNT DOVEZILE?

Păi cine a făcut prostane pozele ? Ești esență de retardat și disperat fără scop aici !Iă-ți în pizda mă-tii o pereche de ochelari pisicule zdrențăros !

• Oras:0730163270
Postat

Păi cine a făcut prostane pozele ? Ești esență de retardat și disperat fără scop aici !Iă-ți în pizda mă-tii o pereche de ochelari pisicule zdrențăros !

mortaciunea matii....pozele de la therme le.am pus pe facebookul meu. Asta nu inseamna ca ai fost tu cu mine ci ca pur si simplu le.ai luat de acolo. Futu.ti rasa ta de schizofrenic, bagati.ai pula pe gât de jeg infect aurolac cacat pe tine.
Postat

Dobre nu mai minti membrii forumului ca tu iesi si te plimbi cu mine scursura infecta. Ca daca pun niste poze pe facebook si tu le copiezi de acolo nu inseamna ca m.am plimbat cu tine. Nu se va întâmpla asta niciodata. Ia.ti.o la muie Dobre. Tu si toata familia ta.

post-234062-0-36995900-1493982543_thumb.jpg

Postat

vede el pe dracu de acum ...daca mi se pune de.a curmezișul.. .luai.as familia in pula de aurolac de canal care e dobre.

Orice cuvânt al tău spus aici îți face rău ,nici acum nu ai înțeles nimic din ce am discutat amândoi !! Pe mine nu mă interesează ce faci ,cu cine sau cum ..Vreau doar să nu mai minți ,atât !! Restul Dumnezeu cu mila ,aurolac este băiatul tău plus că este marcat pe viață de ceea ce faci tu ..Eu in anii petrecuți în compania ta nu am pierdut nimic ,nici după ce ți-am dat papucii .Chiar sunt mult mai bine fără tine ,asta te roade cel mai tare .Tu ești tot o prăpădită și așa vei rămîne pe veci Mult succes în noua eră ,nu uita să plătești datoriile la băiți pentru că iar vei fi nevoită să dispari o perioadă .Ai grijă că au aflat faptul că ai înviat ..

Postat

Dobre nu mai minti membrii forumului ca tu iesi si te plimbi cu mine scursura infecta. Ca daca pun niste poze pe facebook si tu le copiezi de acolo nu inseamna ca m.am plimbat cu tine. Nu se va întâmpla asta niciodata. Ia.ti.o la muie Dobre. Tu si toata familia ta.

Cine ți-a făcut aceste poze ,zic și de alea în MALL ? Nu aveam de unde să știu adresa ta de facebook ,Alexandra Alx nascută in Noiembri 1980 DACĂ NU eram prieteni pe facebook .Avem vreo cinci prieteni comuni ,și de aici câțiva .

Postat

Orice cuvânt al tău spus aici îți face rău ,nici acum nu ai înțeles nimic din ce am discutat amândoi !! Pe mine nu mă interesează ce faci ,cu cine sau cum ..Vreau doar să nu mai minți ,atât !! Restul Dumnezeu cu mila ,aurolac este băiatul tău plus că este marcat pe viață de ceea ce faci tu ..Eu in anii petrecuți în compania ta nu am pierdut nimic ,nici după ce ți-am dat papucii .Chiar sunt mult mai bine fără tine ,asta te roade cel mai tare .Tu ești tot o prăpădită și așa vei rămîne pe veci Mult succes în noua eră ,nu uita să plătești datoriile la băiți pentru că iar vei fi nevoită să dispari o perioadă .Ai grijă că au aflat faptul că ai înviat ..

băieții imaginari de care zici sa ma linga in pizda. Chiar nu realizezi ca esti bataia mea de joc și a tuturor membrilor de pe forum? Luati.as familia in pula de aurolac schizofrenic ca daca ai fii in firea ta ai pricepe ca ma pis și ma cac pe tine imprastiat.
Postat

mortaciunea matii....pozele de la therme le.am pus pe facebookul meu. Asta nu inseamna ca ai fost tu cu mine ci ca pur si simplu le.ai luat de acolo. Futu.ti rasa ta de schizofrenic, bagati.ai pula pe gât de jeg infect aurolac cacat pe tine.

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Vezi că băiatul tău a vorbit cu iubita mea pe facebook când tu erai moartă ,sunt prieteni !!

Postat

băieții imaginari de care zici sa ma linga in pizda. Chiar nu realizezi ca esti bataia mea de joc și a tuturor membrilor de pe forum? Luati.as familia in pula de aurolac schizofrenic ca daca ai fii in firea ta ai pricepe ca ma pis și ma cac pe tine imprastiat.

O să le arăt acest text ,pregătește-ți curu dar mai ales banii !

Postat

Cine ți-a făcut aceste poze ,zic și de alea în MALL ? Nu aveam de unde să știu adresa ta de facebook ,Alexandra Alx nascută in Noiembri 1980 DACĂ NU eram prieteni pe facebook .Avem vreo cinci prieteni comuni ,și de aici câțiva .

futu.ti mormântul tau si a lui mata. Unde morții tai mi.ai fc tu pozele? Cauti ca un dement la prietenele mele in lista si asa mi.ai găsit facebookul. Dar nici in cur nu ma intereseaza ca poze cu iubitul meu nu vei gasi ca nu pun poze cu noi doi sa il faci tu vedeta pe forum. Huooo fa.ti un bine si sinucide.te javră schizofrenia. Cacam.as in gura ta de vierme paradit
Postat

futu.ti mormântul tau si a lui mata. Unde morții tai mi.ai fc tu pozele? Cauti ca un dement la prietenele mele in lista si asa mi.ai găsit facebookul. Dar nici in cur nu ma intereseaza ca poze cu iubitul meu nu vei gasi ca nu pun poze cu noi doi sa il faci tu vedeta pe forum. Huooo fa.ti un bine si sinucide.te javră schizofrenica. Cacam.as in gura ta de vierme paradit
Postat

Fă o poză cu iubitul tău imaginar ,pixelează-i mutra ! Ai curaj ?

Postat

futu.ti mormântul tau si a lui mata. Unde morții tai mi.ai fc tu pozele? Cauti ca un dement la prietenele mele in lista si asa mi.ai găsit facebookul. Dar nici in cur nu ma intereseaza ca poze cu iubitul meu nu vei gasi ca nu pun poze cu noi doi sa il faci tu vedeta pe forum. Huooo fa.ti un bine si sinucide.te javră schizofrenica. Cacam.as in gura ta de vierme paradit

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Ești penibilă ,sexul total neprotejat ți-a afectat grav creierul ...Te mai stres câteva zile apoi te las aici carne de tun ..

Postat

Uite.l Dobre pe iubitul meu, e bărbat de barbat, frumos, pulos, curat, viril. Ia sa vedem...gasesti poza asta pe facebook? Ia.ti.o la muie Dobre tu si toata familia ta de boschetari ce sunteti.

post-234062-0-82766600-1493983592_thumb.jpg

• Like 1
Postat

De Cristi zici ? Vai de capul tău , înțelege că nici un bârbat sănătos la cap nu o să stea cu o curvă vedetă ..

post-222046-0-49552100-1493983850_thumb.jpeg

post-222046-0-03166600-1493983867_thumb.jpeg

• Like 1
Postat

Mai vrei poze dobre cu iubitul meu? Futu.ti familia in gura de schizofrenic care esti.

post-234062-0-34178500-1493983897_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Uite.l Dobre pe iubitul meu, e bărbat de barbat, frumos, pulos, curat, viril. Ia sa vedem...gasesti poza asta pe facebook? Ia.ti.o la muie Dobre tu si toata familia ta de boschetari ce sunteti.

Stai în pat cu Edy ,și acum iei **spam editat**ul în locație ,boarfă ordinară !

Postat

Mai vrei poze dobre cu iubitul meu? Futu.ti familia in gura de schizofrenic care esti.

Nu mă interesează ,astă este doar un client !! LA THERME DACĂ AI ?

Postat

Să îi sugi pula aia buna lui cristi. Aurolacule. Lingeal.ai la cur cand se caca. Accepta odată pt totdeauna ca banii mei nu mai intra in casa ta. Ca esti un biet schizofrenic batut de soarta. Ca esti un impotent de care fug femeile pt ca o ai si mica si bleaga. Si dupa ce ca esti vai morții tai fizic esti si extrem de prost.

Postat

Să îi sugi pula aia buna lui cristi. Aurolacule. Lingeal.ai la cur cand se caca. Accepta odată pt totdeauna ca banii mei nu mai intra in casa ta. Ca esti un biet schizofrenic batut de soarta. Ca esti un impotent de care fug femeile pt ca o ai si mica si bleaga. Si dupa ce ca esti vai morții tai fizic esti si extrem de prost.

Postat

Ți-a fost client înainte să decedezi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

a fost client. Dar mi l.am făcut iubit de frumos si bun la pat ce e. Nu ca tine un amărât urat si fara pula.
Postat

a fost client. Dar mi l.am făcut iubit de frumos si bun la pat ce e. Nu ca tine un amărât urat si fara pula.
Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Ți-ai mâncat 5 ani din viață cu mine ,apoi m-ai căutat disperată ..vai de capul tău .SĂ nu mai vii la ușa mea că îți rup picioarele ..

Postat

Nu este iubitul tău ,doar te-a sponsorizat să revii în branșă .Vezi că Omu este căsătorit !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.