Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

Dobreeee....lasa fata in pace! Du-te si fute ca viata este scurta! :)

Am o iubita .stai relaxata ! Dar cred ca vin sa te fut odata ,incep cu tine.Poate de dragobete iti trag o vizita

:laugh2  :atm  :atm

Postat

Dobre,nu da înapoi. Arde-o pe Bikutz. Asa merita. Cand am vizitat-o,acum ceva tim,cand avea locatia in Berceni,numa de rau te vorbea,te blestema,te înjura...

Stiu dimineata ma injura si seara ma cheama sa o fut ,a doua zi cand plec la munca isi cheama ,,barbatul'' si o fute si ala ,Apoi seara isi suna amantul si tot asa .Femeia e dementa si moarta dupa pula ,acum cateva zile am vazut la ora 4 dimineata 12 apeluri nepreluate de la ea .Ieri m-a sunat de patru ori de pe ambele numere.

• Like 2
Postat

A scris un domn mai demult ca nu vroia sa se futa Bianca cu el ca era prea dotat, vad ca fute pula aia de 20 in draci, ce curva mincinoasa

Amice ,femeia minte si cand respira este moarta dupa pula ,nu conteaza dimensiunea si face in continuare sex total neprotejat cu toti care platesc extra bonus.

• Oras:Prin capitala
Postat

Stiu dimineata ma injura si seara ma cheama sa o fut ,a doua zi cand plec la munca isi cheama ,,barbatul'' si o fute si ala ,Apoi seara isi suna amantul si tot asa .Femeia e dementa si moarta dupa pula ,acum cateva zile am vazut la ora 4 dimineata 12 apeluri nepreluate de la ea .Ieri m-a sunat de patru ori de pe ambele numere.

N-o ierta Dobre. Pune filmuletele cand se arde neprotejat,sa ai credibilitate si mai mare. Arde-o,dă-o sa te implore in genunchi sa o ierți si atunci arde-o din nou sa vadă cine e pula! ;)

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Domnilor,va astept in locatia din Nerva Traian,program 12-20.Serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,69,anilingus din partea domnilor.100 lei fin,200 lei ora.Va rog,cand sunati pt programari,fara intrebari sau discutii inutile despre normal sau anal neprotejat.Va pup si va astept!

Nr de tel la care pot fi contactata este 0724838617

• Oras:Ucea
Postat

Domnilor,va astept in locatia din Nerva Traian,program 12-20.Serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,69,anilingus din partea domnilor.100 lei fin,200 lei ora.Va rog,cand sunati pt programari,fara intrebari sau discutii inutile despre normal sau anal neprotejat.Va pup si va astept!

Un threesome cu Dobre se poate?

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Postat

Amice ,femeia minte si cand respira este moarta dupa pula ,nu conteaza dimensiunea si face in continuare sex total neprotejat cu toti care platesc extra bonus.

Gogoncea ceo mai zice...?

Postat

De neprotejat nu se vorbește la telefon domnilor,ati inteles? De neprotejat se vorbește doar in locatie =))

...'rai a dracu de ștoarfă!

Postat

Semanati foarte mult in postari,parca sunteti o singura persoana!

Serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,anilingus din partea domnilor,69

Daca e nevoie,o sa scriu zilnic ca nu fac normal neprotejat si nici anal.Asa poate inteleg si cei cu neuroni mai putini!

post-67071-0-92762000-1456140664_thumb.png

Postat

Postat

Aveți grija când sunați la interfon , paparazzi sunt acolo nonstop.încercați și pe celălalt număr cu 390 la sfârșit sa vedeți cine răspunde .Și dacă tot ajungeți sus cu bine luați și o sticla cu vin roșu sec.Dacă aveți bani la voi exista opțiunea total neprotejat, însă pe riscul vostru.

Postat

După ce nebuna pune poze și filmulete când face neprotejat cu un prieten trimis de mine devenit intre timp amant minte cu nesimțirea specifica ca nu oferă aceste servicii.O sa spună ca a pus acele filmulete sa mă oftic eu.Fals , când a văzut ca am pus eu câteva poze , l-a sunat pe individ și au făcut un filmulet. Dar nebuna nu știe ca am și alte poze și chiar înregistrări unde încearcă sa convingă clienții sa facă neprotejat.O sa le expun cu alta ocazie.Acum voi decideți , mult succes și ciocane tari Domnilor , rupe-ți partul femeii ca îi place la nebunie.Apropo are în meniu și finalizare orala cu înghițire contra cost bineînțeles.

• Like 1
Postat

post-67071-0-12102600-1456160548_thumb.jpgpost-67071-0-09699700-1456160566_thumb.jpg

Nr de tel il stie toata lumea!E scris de el pe forum cateva pagini in urma!

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Mamma Mia ! Cand ma uit pe topic-ul asta parca vizionez un episod din seria "Zona Crepusculara" a lui Rod Sterling ! :huh: :huh: :blink: :fear: :help:

• Like 1
Postat

Semanati foarte mult in postari,parca sunteti o singura persoana!

Serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,anilingus din partea domnilor,69

Daca e nevoie,o sa scriu zilnic ca nu fac normal neprotejat si nici anal.Asa poate inteleg si cei cu neuroni mai putini!

attachicon.gifScreenshot_2016-02-22-13-21-13.png

cine ti-a trimis mesajul ala pe whatsapp ?
  • Like 2
  • Minus 3

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

AICI AM VRUT SA TE ADUC ,ACUM URMEAZA CEVA INTERESANT

abia asteptam ! nu te låsa, dobrica!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...