Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

dobre pana te cheama capatos pe canapea in direct pune poza cu talonul de la x6 de care vorbeai

pun eu una cu brifu si cu bordu pana una alta

http://i.imgur.com/xP33tJd.jpg

http://i.imgur.com/kVualEj.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:pe forum

Buna seara domnilor ,dupa lungi deliberari m-am decis .Nici prin dovleacul ala plin de cacat nu-i trece sugativei ce o asteapta .Vreau sa fiu mai discret :laugh2 si sa punctez doar esentialul ,timpul meu liber este pretios dar va pot raspunde si telefonic sau wats App.O sa pun maine niste poze cu un exemplar la fel de dement ca si Lorena .Apropo zdreanta expirata in afara de copilul in varsta de 16 ani abandonat dar pe care il cheama decat seara in locatie sa doarma impreuna ,mai are o fetita de aproximativ 5 ani cu un individ pe nume Victor sclav si coleg la o firma de paza cu exemplarul pe care o sa-l vedeti probabil maine intr-o fotografie recenta .Pentru ca sunt in negocieri cu 2 televiziuni nu va pot spune mai multe.Astazi i-au plecat doi clienti parasutei chiar din usa ,probabil vroiau sa gaseasca alltceva..O seara placuta si mult succes ..

• Like 1
Link spre comentariu

cred ca fix in maduva spinarii  te loveste.

p.s nu l oftici pe dobre cu pozele alea, el e satul de bagat acolo, sunt convins. el s a intors de mult de pe drumu ala unde altii zic ca l au apucat pe dzeu de car

• Like 1
Link spre comentariu

cred ca fix in maduva spinarii  te loveste.

p.s nu l oftici pe dobre cu pozele alea, el e satul de bagat acolo, sunt convins. el s a intors de mult de pe drumu ala unde altii zic ca l au apucat pe dzeu de car

nenea Dobre e forță mondială , nu are cine sa-i calce pe urme
  • Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati

Nu avea cum cu 10 cm,crede-ma.E un frustrat,suparat pe viata,toate femeile din viata lui l-au parasit din cauza ca traieste in minciuna,alcool si ura fata de toata lumea.De un an jumate ma hartuieste,nu realizeaza ca nu dau 2 lei pe el.Sa-si faca o relatie,o iubita,sa fie fericit,nu ma intereseaza.Numai un om bolnav nu intelege ca mai bine mor decat sa ma intorc la el.Sa traiasca cum vrea si cu cine vrea,nu ma intereseaza.E un bolnav psihic,care nu e in stare sa-si faca o iubita,sa aibe o viata normala.Asa o hartuieste si pe fosta nevasta,mama lui nu mai vb cu el,minte pe toata lumea,dimineata imi da mesaj ca ma iubeste,peste o ora imi da mesaj ca ma distruge.Eu nu dau 2 lei pe el,nu ma interesraza daca traieste sau moare,daca e plin de bani,nu ma intereseaza nimic,decat sa-si vada de viata lui.5 ani,toti banii mei au intrat in casa lui,cand am hotarat sa fug,ca asta am facut,a inceput sa ma hartuiasca,peste tot,unde am muncit cat nu am fost pe forum,in doua locuri,venea zilnic si facea circ acolo.A trebuit sa renunt.I-am zis mereu ca ma kk pe el,pe casa lui,pe tot.Nu vreau si nu am nevoie de nimic de la el.Sa-si vada de viata lui.

Link spre comentariu

Nu avea cum cu 10 cm,crede-ma.E un frustrat,suparat pe viata,toate femeile din viata lui l-au parasit din cauza ca traieste in minciuna,alcool si ura fata de toata lumea.De un an jumate ma hartuieste,nu realizeaza ca nu dau 2 lei pe el.Sa-si faca o relatie,o iubita,sa fie fericit,nu ma intereseaza.Numai un om bolnav nu intelege ca mai bine mor decat sa ma intorc la el.Sa traiasca cum vrea si cu cine vrea,nu ma intereseaza.E un bolnav psihic,care nu e in stare sa-si faca o iubita,sa aibe o viata normala.Asa o hartuieste si pe fosta nevasta,mama lui nu mai vb cu el,minte pe toata lumea,dimineata imi da mesaj ca ma iubeste,peste o ora imi da mesaj ca ma distruge.Eu nu dau 2 lei pe el,nu ma interesraza daca traieste sau moare,daca e plin de bani,nu ma intereseaza nimic,decat sa-si vada de viata lui.5 ani,toti banii mei au intrat in casa lui,cand am hotarat sa fug,ca asta am facut,a inceput sa ma hartuiasca,peste tot,unde am muncit cat nu am fost pe forum,in doua locuri,venea zilnic si facea circ acolo.A trebuit sa renunt.I-am zis mereu ca ma kk pe el,pe casa lui,pe tot.Nu vreau si nu am nevoie de nimic de la el.Sa-si vada de viata lui.

urate vorbe. ai trait ani frumosi cu el

Link spre comentariu

O sa ma duc si eu,sa-l vada o tara intreaga cum se umileste si cum hartuieste o feneie care se kk pe el,care nu da 2 lei pe el.Mai bine mor decat sa ma intorc la el.O sa spun tot,cum din iubit a devenit peste,ma batea si de un an jumate ma hartuieste si nu scap de el,nu pot sa am un loc de munca,o relatie,nimic.Am mesajele de amenintare,pe care mi le trimite zilnic,plangerile de la politie,inregistrate,o sa arat tot.

Link spre comentariu

Hmm, tot vechituri și jumătăți, vai de capul tău. Observ ca recunoști ca faci neprotejat cu toți derbedeii.Răspunde în pula noastră la telefon sau interfon ești căutată de diverși. Repet aici ești tare în gura și când te suna lumea intri în sera. Cat crezi ca poți minți ? Cat crezi ca te poți ascunde ? Mesajele tale sunt la mine în telefon și tot în telefon și înregistrările. Răbdare , se lucrează și te asigur ca urmează furtuna.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...