Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

O noapte fierbinte cu vise erotice va doresc.

La 39

De ani ești bine rău lorenna !!!!

Vise umede si ți-e lui mixxi

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Mie imi place de.zorrcore :)

Ar vrea sa fie si el pește, dar nu-i prea iese =)) =))

Boss

Insista la travestiți

Sigur reușești acolo =)) =)) fără număr

• Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:.
  • Oras:.

Arăți ca o Dacie 1300 răsturnată pe camp și apoi îndreptată cu ciocanul, chituita și vopsita la pensulă

Sefu`  , ti-ai facut cont special ca sa comentezi a prost pe aici ?

Ai ajuns tu la ea , ca sa comentezi ?  Plm astia noi ( daca nu e o clona si asta ) sunt speciali tare !

Asa a juns o cocina forumul asta , plm nu le taie nimeni elanu` .

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:0730163270
  • Oras:0730163270

Vezi dobre cum esti prost si te dai singur de gol ca esti tu. Nu mai scrii de pe celălalt cont. Ti l.ai fc pe asta ca nu te poti abtine. Obisnuieste.te cu ideea ca nu mai pui mâna pe mine si pe banii mei. O sa mori cu gândul la mine..doamne ajuta mai repede ca oricum trăiesti degeaba, doar să fii paguba la mata la snagov sa ii papi pensia.

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Ia uite iar si-a facut un prieten de-al lui dobre cont pe aici. Afro man care esti ma? Hahaha nu va mai saturati de circ. Ce coincidenta... cont facut ieri la ceva timp dupa ce s-a oprit dobre din scris. Bai dar ce destepti va credeti voi! Aoleu vai de voi!

Ana ,eu nu m-am oprit din scris ..sunt aici în umbra boarfei pentru totdeauna ! 

Link spre comentariu

Arăți ca o Dacie 1300 răsturnată pe camp și apoi îndreptată cu ciocanul, chituita și vopsita la pensulă

:laugh2  :laugh2 Îi plac doar decapotabilele ,de aceea o să ajungă să doarmă în cort .Nu plătește chirie ,și adoră prelata găurită !

Link spre comentariu

Vezi dobre cum esti prost si te dai singur de gol ca esti tu. Nu mai scrii de pe celălalt cont. Ti l.ai fc pe asta ca nu te poti abtine. Obisnuieste.te cu ideea ca nu mai pui mâna pe mine si pe banii mei. O sa mori cu gândul la mine..doamne ajuta mai repede ca oricum trăiesti degeaba, doar să fii paguba la mata la snagov sa ii papi pensia.

:laugh2  :laugh2 Ești deosebit de proastă ,eu sunt unic ..TU ai multe conturi dar în zadar ,obișnuiește-te cu ideea că nu mai calci în casa mea proaspăt renovată și nici la vila din Snagov ..apropo la vară îmi fac piscină ,Nu ai răspuns al cui era telefonul de lângă farfuria aia cu oase .Tu ai alt model și altă marcă ,,,

Link spre comentariu

E dobre sau fisu, pestele si icra lui. Dar pt ca nu au acces la mine, si nu le ies pasentele cu banii mei, turbeaza si mor in chinuri.

Sărăcie ,de trei ani ți-am dat papucii ! Nu ai un cent strâns și ești disperată .Care banii tăi ? Tu ai stat cinci ani gratis în casa mea ! Tu ai datorii de mii de euro cam peste tot ! Pe tine te caută lumea ! SEXUL TOTAL NEPROTEJAT ȚI-A AFECTAT GRAV MINUSCULUL  CREIER ...

Link spre comentariu

Mie imi place de.zorrcore :)

Ar vrea sa fie si el pește, dar nu-i prea iese =)) =))

Boss

Insista la travestiți

Sigur reușești acolo =)) =)) fără număr

Ție ți-a ieșit cu Lorena ! Nu îți mai lăsa telefonul lângă farfuria cu mâncare că vă dați de gol .Nu-i lua toți banii că și așa e prăpădită rău .Vezi ,peste doi ani șă-i faci buletin pe adresa ta ......

Link spre comentariu

cu banii mei scarba. Ca soacra.mea are pensia de 5 mil. Prost esti sa mor.

Banii tăi sunt la clonatu ,peștele tău .Tu nu ai plătit pensia alimentară copilului tău de vreo opt ani .Îl plimbi după tine doar să-ți facă poze .

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

Ție ți-a ieșit cu Lorena ! Nu îți mai lăsa telefonul lângă farfuria cu mâncare că vă dați de gol .Nu-i lua toți banii că și așa e prăpădită rău .Vezi ,peste doi ani șă-i faci buletin pe adresa ta ......

E suficient sa vezi cate porții de jumări a băgat la cuptor și îți dai seama câți pești hrănește.

• Minus 3
Link spre comentariu

E suficient sa vezi cate porții de jumări a băgat la cuptor și îți dai seama câți pești hrănește.

• Minus 3
Link spre comentariu

:laugh2  :laugh2 Și zdreanța zice că eu plâng după banii ei .Petarda plângea astă vară în fața ușii la mine să-i dau bani să închirieze locație pentru că lucra la Careffour și nu suporta ,,detenția ,,

Link spre comentariu

Este trist și dramatic cum fiul ei rabdă de foame Este jenant în ce condiții locuiește cu bunica lui ...Este grav faptul că mama denaturată își duce copilul **spam editat** în atelierul unde prestează sex total neprotejat .O să sesizez iarăși protecția copilului .Oricum această bombă ecologică nu are custodia **spam editat**ului ...

Link spre comentariu

Vizitator
Reputație: 0

Hei ,Putin pauza de relaxare si separare a apelor.

Somez solemn clonele si proxenetii sa se abtina pentru un timp.

Curvarii ( pardon , consumatorii de prestatii sexuale ) nu se mai pot apropia de topic sa scrie o recenzie fluviu despre Lorena.

Daca o tot enervati , s-ar putea sa nu mai presteze la cote inalte.

Si asa nu vrea sa faca sex spaniol , snif !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...