Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

Cine gãtește mai bine,Ana Paraschiv sau Bicutz?

Lăbarul 3000  :laugh2  :laugh2 adică Ana ....Vai de capul ei de copil ratat ,fumează de la 13 ani și bea până cade sub masă ,A îmbrobodi-to rău boarfa de Bianca ,posibil să o ia sub aripa ei so învețe meserie !Are mintea la fel de diabolică și un mentor perfect pentru a începe o viață noua .Observ un dialog interesant între ele ,amuzant și penibil în același timp .........

Link spre comentariu

corect. Bine spus. Dobre habar nu are de fi.su. pe unde umbla si ce face. Grija lui dobre sunt banii mei si cu cine ma fut eu si cand si in ce pozitie.

Proasta forumului ,băiatul meu este major .Tocmai s-a înscris la facultate și urmează să se angajeze ,Ana(Labarul3000) știe că ă-am cumpărat garsonieră pentru la vreo două vizionări au fost împreună .Ce nu știe proasta sunt detaliile .Și tocmai detaliile fac diferența ,oricum are o activitate aici o fată care tocmai a dat Bacul .Îți aduci aminte ,Ana când îl sunai ruptă de beată să te ducă acasă ??

Link spre comentariu

O noapte linistita domnilor. Va astept maine sa ne indeplinim impreuna cele mai fierbinti fantezii. Ma gasiti la nr de tel..0730163270. Pupici.

Cu privirea asta perversă nu prea mai poți să păcălești ratații sau lăbarii cum îi alinți tu .În meseria asta altceva contează .aici nu e facebook ,SEXUL TOTAL NEPROTEJAT DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂȚII !!

Link spre comentariu

corect. Bine spus. Dobre habar nu are de fi.su. pe unde umbla si ce face. Grija lui dobre sunt banii mei si cu cine ma fut eu si cand si in ce pozitie.

:laugh2  :laugh2 Proaste mai sunteți !Lorena ,nici în șiretul de la adidași nu mă doare de activitatea ta extra sportivă ....îNCERCAȚI SĂ ASCUNDEȚI ESENȚIALUL PRIN TOATE ABERAȚIILE UNELE CHIAR AMUZANTE .  SEXUL TOTAL NEPROTEJAT DĂUNEAZĂ GRAV SĂNĂTĂȚII !! Banii tăi sunt la clonatu ,peștele tău sau pe toate mofturile ..timpul trece ca nebunul la fel și tu .

Link spre comentariu
  • Oras:0730163270

Dobre...si faptul ca de cateva zile te obsedeaza telefonul meu 7edge dovedeste cat esti de dement si nu accepti realitatea si traiesti din imaginatii...cum ca ar fii al vecinului al iubitului, al prietenei mele etc. Nu dobre, e tel meu. Iti convine sau nu, e telefonul meu. Obsesiile de care tu suferi se trateaza la balaceanca dar deja pt tine fiind schizofrenia atat de avansata nu exista tratament.

Link spre comentariu

Buna dimi domnii mei. Va invit la mine sa petrecem impreuna clipe de vis. Am analize facute de spitalul Victor Babes, eliberate acum 4 zile, cu rezultatele negative. Sunt perfect sanatoasa. Vi le arat in locatie. Ma gasiti la nr de tel..0730163270. Va pup si va astept.

post-239062-0-65294900-1500275998_thumb.jpg

post-239062-0-53378500-1500276014_thumb.jpg

post-239062-0-07734400-1500276028_thumb.jpg

post-239062-0-67534800-1500276041_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Buna dimi domnii mei. Va invit la mine sa petrecem impreuna clipe de vis. Am analize facute de spitalul Victor Babes, eliberate acum 4 zile, cu rezultatele negative. Sunt perfect sanatoasa. Vi le arat in locatie. Ma gasiti la nr de tel..0730163270. Va pup si va astept.

Eu când va zic ca femeia e ok ... felicitări Lorena pentru ca ai postat analizele !!!

Link spre comentariu

Dobre asta a ramas fixat pe telefonul din poze si pe mancare :)))))

UNDE SUNT POZELE DIN VACANTA DOBRE? TU CU IUBITA SI CU TOUAREG V10? ARATA POZELE. MINTI DE INGHEATA APELE.

UNDE A LUAT FIITU BACUL? ARATA NUMELE SI INTRA PE SITE SA VEDEM SI NOI CU CAT A LUAT BACUL. HAIDEEEE, EXECUTAREA MINCINOSULE, ARATA AICI.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Dobre asta a ramas fixat pe telefonul din poze si pe mancare :)))))

UNDE SUNT POZELE DIN VACANTA DOBRE? TU CU IUBITA SI CU TOUAREG V10? ARATA POZELE. MINTI DE INGHEATA APELE.

UNDE A LUAT FIITU BACUL? ARATA NUMELE SI INTRA PE SITE SA VEDEM SI NOI CU CAT A LUAT BACUL. HAIDEEEE, EXECUTAREA MINCINOSULE, ARATA AICI.

cand eu spun ca dobre e un schizofrenic care traieste din imaginatii...e modul creierului de a se proteja cand nu suporta realitatea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...