Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hei ,Putin pauza de relaxare si separare a apelor.

Somez solemn clonele si proxenetii sa se abtina pentru un timp.

Curvarii ( pardon , consumatorii de prestatii sexuale ) nu se mai pot apropia de topic sa scrie o recenzie fluviu despre Lorena.

Daca o tot enervati , s-ar putea sa nu mai presteze la cote inalte.

Si asa nu vrea sa faca sex spaniol , snif !

Vizitator
Postat

Hei ,Putina pauza de relaxare si separare a apelor.

Somez solemn clonele si proxenetii sa se abtina pentru un timp.

Curvarii ( pardon , consumatorii de prestatii sexuale ) nu se mai pot apropia de topic sa scrie o recenzie fluviu despre Lorena.

Daca o tot enervati , s-ar putea sa nu mai presteze la cote inalte.

Si asa nu vrea sa faca sex spaniol , snif !

Vizitator
Postat

Circula un zvon ca dobre prestează cu Gelu la cuplu =)) =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Gospodina pulii mele ! A pus la cuptor cap de piept care este super gras si cred c-a iesit o balaceala grasa de nu o poti manca. Si cea mai proasta gasca stie ca astfel de produs se face la gratar, ca sa se scurga grasimea. Mie mi s-a facut scarba dar daca ei i-a placut sa-i fie de bine. Nu poti sa te caci in gustul femeii !

Asta mănâncă gușă de porc și grăsime tartinabilă, când prinde slănină duce o viață Luxxx in mintea ei

Postat

Aoleeeuuuuu Doamneeeee! Ce frigarui sunt alea pocnitoare,ca acolo vad doar grasime?

A avut un bon de masă de la ultimul client, pe care le a avut acum 2 luni

Vizitator
Postat

Și-a făcut nebunu de dobre cont nou =))

Oarbaaaa dupa tineeee =))

• Oras:0730163270
Postat

Dobre cacat putrezit, nici in cur nu ma intereseaza de tine, de casa ta, de familia ta, sau de mortii tai. Chiar nu iti dai seama ca ma cac pe tine? O sa fii in umbra lui mata cacam.as in gura ta de paduchios. Stai dracu cu gura deschisa cand ma cac...in umbra cacatului meu sa fii...

Postat

Dobre cat mai suporti sa te injur si sa ma cac pe tine si pe mortii tai? Obisnuieste.te cu ideea ca nu mai pui mana pe mine si pe banii mei, niciodata, orice ai face. Din partea mea poti sa mori in apt tau proaspat zugravit. Chiar nu ma interesezi nici tu, nici familia ta, nici ce zici nici ce faci. Imi esti absolut indiferent.

Postat

Auzi ba dobre, cum poti sa spui ca bianca nu si-a platit pensia alimentara pentru copilul ei cand 5 ani de zile a platit-o pentru fii-tu? Si nu incerca sa minti ca nu-i asa ca tu nu ai avut serviciu 5 ani de zile cat ai fost cu femeia asta, deci nu aveai tu de unde sa platesti.

Postat

Auzi ba dobre, cum poti sa spui ca bianca nu si-a platit pensia alimentara pentru copilul ei cand 5 ani de zile a platit-o pentru fii-tu? Si nu incerca sa minti ca nu-i asa ca tu nu ai avut serviciu 5 ani de zile cat ai fost cu femeia asta, deci nu aveai tu de unde sa platesti.

corect. Bine spus. Dobre habar nu are de fi.su. pe unde umbla si ce face. Grija lui dobre sunt banii mei si cu cine ma fut eu si cand si in ce pozitie.
Postat

Dobre e atat de dement ca nu realizeaza ca eu nu sunt nevasta familia femeia iubita lui...ca sa il futa grija de mine si de treburile mele. Traieste din imaginatii. E modul creierului de a se proteja la persoanele schizofrenice cand nu suporta realitatea.

Postat

Scarba esti dobre! O ataci prin copilul ei. Dar tu ce ai facut pentru fii-tu? L-ai lasat la ma-sa unde i se facea scandal pentru ca bea un pahar de suc si la 18 ani l-au dat afara din casa. Tu nu l-ai luat la tine, l-ai trimis de urgenta la mama ta la snagov si ii dadeai banii de transport cu circ in fiecare luna. A da, si intre timp il sclavageai sa iti faca tie treburile. Cand l-a dat ma-sa la 18 ani afara din casa nu avea unde sa stea si te-a durut in cur! Asta ai facut pentru fii-tu ti s-a rupt de el.

Postat

Il lasai cu toti chiriasii tai betivi si il puneai sa doarma in bucatarie pe scaune sa nu-ti deranjeze chiriasii! Hai ba, nu te mai da tata bun ca l-ai chinuit pe fii-tu in ultimul hal si prostul te mai si vede semizeu.

Postat

Dupa ce s-a despartit bianca de tine trageai de fii-tu sa isi bage telefonul in amanet si sa iti dea tie banii. Acum faci pe smecherul. Jeg de parinte ce esti!

Postat

Corect. Dobre l.a invatat pe alexandru cu bautura de la 15 ani. Cand bea suc, il certa, ii zicea ca nu e ..pizda..ca doar ..pizdele..beau suc, barbatii beau alcool, el fiind atunci un copil de scoala.

Postat

Dobre esti o lepra care viseaza sa fie intretinut. Nu conteaza de cine, important e sa cotizeze la butihanul ala al tau de gravida in 9 luni. Ti-ai batut joc de fosta nevasta, ti-ai batut joc de bianca, acum iti bati joc in continuare de fraierul ala de fii-tu si de maica-ta care isi alimenteaza odrasla cu bani. Faci umbra pamantului degeaba! Mori dracului odata ca esti un parazit nenorocit care distruge tot ce atinge!

Postat

Dobre vrea sa fie si el pestele cuiva, si ma uraste si ma calomniaza ca nu il intretin eu. Nu am nici o obligatie ca nu e sotul meu, nu a fost si nu va fii niciodata. El isi ptotejeaza creierul cu imaginatii pt ca nu poate accepta realitatea.

Postat

Dobre...ce daca ai apt proaspat zugravit? ce daca ai vila la snagov? Esti un nefericit, singuratic, bolnav fizic si schizofrenic. Nu accepti realitatea ca pe mine nu ma interesezi tu sau casele tale sau familia ta. Pt mine nu existi.

Postat

Nu are vila la snagov, are o casa care nici macar nu e a lui. E mamei lui si el mai are un frate. Deci nici pe departe sa fie a lui. Asta e o laba ca sa puna prostii botul la averile lui inchipuite. Apartamentul a fost renovat din banii mamei lui deci hai sa nu creada nimeni ca omul asta a bagat el vreun leu in casa aia. El vrea sa dea impresia ca are bani multi dar de fapt e un om obisnuit ca oricare altul, cu apartament cumparat din banii lui mami.

Postat

Asa il minte si pe fii-su de un an de zile ca ii cumpara casa. Incearca sa il cumpere cu ideea de casa pe fii-su sa il mai aibe sclav pentru treburile lui murdare.

Postat

E duminica. Lumea se plimba. Se distreaza. Numai dobre sta in casa si se da cu capul de toti peretii (zugraviti din banii lui masa si a tatalui vitreg care are pensie mare pt ca a lucrat in armata) pt ca nu are acces la banii mei.

post-239062-0-54683600-1500208605_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.