Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Interesant cum in prima poza cand esti la volan masina e un albastru inchis, in poza cand esti in curu masinii e neagra.

In prima poza cand esti la volan, te faci ca conduci dar de fapt stai pe loc ... cat ai platit sa te lase sa faci poza? hahahahhaha

• Oras:pretutindeni
Postat

Arati poze vechi de 100 de ani, le stiu pe astea de luni de zile ani chiar. pune o poza cu v10 ridica capota daca stii cum. Numai vrajeli ai in capul ala de om prost. de ce sunt io proasta ma, ca te pun in sah mat?

ia pune poza cu iubita ta in vacanta ma cu v10 ele sub capota, nu e mare smecherie sa faci poza cu masina de la serviciu.

tu te dai ca masina de serviciu e a ta. hahahahahahahahah

DOBRE SPUNE CA MASIN A DE SERVICIU E A LUI. HAHAHAHAHAHHAHA

SI PUNE POZE VECHI DE ANU TRECUT . hahahah

Ce mananci dobre? vezi ca stiu, FIERBEAI OASELE RAMASE DE LA CHIRIASI SA MANANCI SI TU 2 GRAME DE CARNE SI AI MANCAT OASELE, SPUNEAI CA SUNT SANATOASE CA AU CALCIU, HAHAHAHAHAHAH

Ețti prost clei,tatuajul după mână este făcut recent ...suge-te !Aveam altă mașină de serviciu însă acum am firma mea ,sunt independent ,proasta pulii Întreabă pe Lorena ce mașină de serviciu aveam pentru că a mers și ea astă vară la Mall de căteva ori cu mine ..

Postat

DOBRE E AGARICIUL FORUMULUI.

LORENA ,CURVA SUPREMĂ ,CEA MAI SĂRACĂ ,ȘI BOLNAVĂ PENTRU CĂ FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT ..CAM ASTA SE DISCUTĂ AICI ÎNSĂ SCOPUL VOSTRU ESTE ALTUL PENTRU CĂ VĂ CHINUIE FOAMEA.

Postat

CE AFACERE AI MA? IA ZI? SUGI PULE LA DOMICILIU? IA ZI CE AFACERE AI? DE AIA NU ITI LASI COPILUL SA ISI IA CASA CA VREI SA II BEI SI BANII DE LA BANCA IMPRUMUTATI?

I-AI BAUT BANII DE APARTAMENT, ACUM ARE DE GARSONIERA, IA ZI CACATULE. CE AFACERE AI? EMITI BON FISCAL CAND SUGI PULA?

Postat

posteaza analizele dobre, ca ai SIDA SI HIV SI SIFILIS, ESTI O EPAVA. sUPTUL DE PULI SI INGHITIRUL DE SPERMA TI-A DAUNAT GRAV SANATATII.

:laugh2  :laugh2  :laugh2aI GREȘIT ADRESA PROASTA PULII ,IAR VORBEȘTI SINGURĂ .tU FACI SEX TOTAL NEPROTEJAT CU TOȚI TRACTORIȘTII 

Postat

LORENA ,CURVA SUPREMĂ ,CEA MAI SĂRACĂ ,ȘI BOLNAVĂ PENTRU CĂ FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT ..CAM ASTA SE DISCUTĂ AICI ÎNSĂ SCOPUL VOSTRU ESTE ALTUL PENTRU CĂ VĂ CHINUIE FOAMEA.

LAS-O ba pe lorena ca e curata si nu mai face neprotejat. tu ce cacat esti ma de lovesti si vrei sa aduci la sapa de lemn o femeie, bai cacatule agariciule, esti un purice.

LUME LUME, DOBRE ARE O NOUA AFACERE

SC. SUGPULE SRL

Deplasari la domiciliu vine si cu masa la client

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cu pozele astea te incadrezi la De evitat =))

Urâtule =))

Postat

DOBRE intra acum cu userul "alt muist" si imi da negativ la comentarii.

El, boul de dobre, il injura pe pisic, dar ii da bani de pe alt cont ptr cont premium, ce labar prost si infect, pupa unde scuipa ce caracter de labar excremete de om, tata denaturat.

AFACERE MARE, COMANZI O MUIE PRIMESTI DOUA. La dobre srl.

• Like 1
Postat

CE AFACERE AI MA? IA ZI? SUGI PULE LA DOMICILIU? IA ZI CE AFACERE AI? DE AIA NU ITI LASI COPILUL SA ISI IA CASA CA VREI SA II BEI SI BANII DE LA BANCA IMPRUMUTATI?

I-AI BAUT BANII DE APARTAMENT, ACUM ARE DE GARSONIERA, IA ZI CACATULE. CE AFACERE AI? EMITI BON FISCAL CAND SUGI PULA?

Proaste pulii ,de curiozitate a murit pisica și tu de foame ,la fel și pisicu după trafic .Am observat că ți-a banat celălalt cont unde mâncai rahat pe alte topicuri ,Prostanu crede că-i fac iar trafic !! S-a lins pă bot ...

Postat

Proaste pulii ,de curiozitate a murit pisica și tu de foame ,la fel și pisicu după trafic .Am observat că ți-a banat celălalt cont unde mâncai rahat pe alte topicuri ,Prostanu crede că-i fac iar trafic !! S-a lins pă bot ...

NU e lorena boule, tu de prost ce esti, crezi ca daca esti pe forum ii aduci bani pisicului? ba ce om prost, banii pe site nu se fac din vizite, se fac din clickurile pe reclame ba boul puliii. nu te gandesti si tu cu creierul ala de nevertebrata ce esti.

ce afacere ai mah idiotul? nevertebratule, toci si bei banii plodului de la banca.

Postat

Cu pozele astea te incadrezi la De evitat =))

Urâtule =))

Proxenetule ,iar ți-e foame ? Ai promis că pui poză cu moaca aia boccie ți s 8-ul la ureche ..Marș de aici caricatură spurcată și vezi de curva ta !

Postat

ori cu tine ri fara tine e acelasi cacat, nu faci tu bani pisicului ca stai pe forum.

Postat

Proxenetule ,iar ți-e foame ? Ai promis că pui poză cu moaca aia boccie ți s 8-ul la ureche ..Marș de aici caricatură spurcată și vezi de curva ta !

tu care promiti dovezi de ani de zile dar nai nicni un ccat, iesi de pe forum, afara cacatule, ne cacam pe tine dobre, minti la greu, arata v10 ele.

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2aI GREȘIT ADRESA PROASTA PULII ,IAR VORBEȘTI SINGURĂ .tU FACI SEX TOTAL NEPROTEJAT CU TOȚI TRACTORIȘTII 

ce afacere ai ba dobre? tu il scuipi pe pisic dar cumper cont premium pe contul ""alt muist .. hahahahhahahahahahah

Postat

NU e lorena boule, tu de prost ce esti, crezi ca daca esti pe forum ii aduci bani pisicului? ba ce om prost, banii pe site nu se fac din vizite, se fac din clickurile pe reclame ba boul puliii. nu te gandesti si tu cu creierul ala de nevertebrata ce esti.

ce afacere ai mah idiotul? nevertebratule, toci si bei banii plodului de la banca.

Exact prostane ,sunteți creați să scrieți numai aici toate mizeriile ..Atunci spune-ne și nouă interesul tău aici ? Ori ești proxenetul ei schimbul 1 ori ești Lorena ,ori pisicu ..Doar ei au interes aici să distragă atenția ..

Postat

Sunt tactu baaa si regret ca te-am facut ca esti prost ca ma-ta. e un forum public baaaa vine cine vrea, mars deaici ca poate vin si ma pis in gura ta

Postat

Exact prostane ,sunteți creați să scrieți numai aici toate mizeriile ..Atunci spune-ne și nouă interesul tău aici ? Ori ești proxenetul ei schimbul 1 ori ești Lorena ,ori pisicu ..Doar ei au interes aici să distragă atenția ..

DObre, ce afacere ai? ai bagat-o pe loricica la produs?

Postat

tu care promiti dovezi de ani de zile dar nai nicni un ccat, iesi de pe forum, afara cacatule, ne cacam pe tine dobre, minti la greu, arata v10 ele.

NU ,PROSTANE ,VREȚI TRAFIC ȘI SĂ ACOPERIȚI FAPTUL CĂ ACEASTĂ CURVĂ FACE SEX TOTAL NEPROTEJAT ..NUMAI UN PROST CA TINE NU A VĂZUT O PARTE DIN DOVEZI ,NUMAI UN PROST CA TINE CREDE ÎN CERTIFICATUL DE DECES FALS ,NUMAI UN PROST CA TIN EPUNE BOTU LA TOATE MINCIUNILE CURVEI ..șTII CUMVA A CUI ERA MANNCAREA IA POSTATĂ D EBOARFA TA AICI / sTII CUMVA AL CUI ERA TELEFONUL ?

Postat

pE mă-ta am băgat-o la produs ,tu nici măcar de untură nu ești bun  :laugh2

Postat

ii mananci bananele din cur si pizda si ai si tu ceva in stomac si ai besini pe aici, sa ma fut pe rasa ta de bou, iesi sa nu te mai vad

Până mai ieri te certai cu Lorena ,acum văd că nu ai loc de pula mea ..hotărește-te Lenuțo de la Oradea !

Postat

Articole și servicii funerare  :laugh2 Pentru boafa voastră a lucrat altă firmă ,de aceea nu a reușit îmbălsămarea și a înviat  :slap2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...