leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Când o să-ți pui tu poze cu muia aia de bidon turtit și buletinul în mănă o poză atunci o să pun și eu ,până atunci rabdă ca prostu de foame .. DOBRE EU NU AM CE DOVEDI, SI NU FAC ASTA CA NU SUNT PROST CA TINE. DAR TU CAND AFIRMI CEVA, EU MA PIS PE TINE SI CA MINE TOT FORUMUL, NU VEZI CA ESTI CEL MAI PROST DIN CURTEA SCOLII, LICEULUI, TARII, CONTINENTULUI, PAMANATULUI, UNIVERSULUI? MINTI DE INGHEATA APELE SI LUMEA VEDE CA MANANCI CACAT, ASA CA NU MIE TREBUIE SA IMI ARATI. LUMEA VEDE CA MANANCI CACAT SI AI O CREDIBILITATE 0 1 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Băi fiul vacii ,am 44 de ani și sunt mult peste tine ,de câte ori te prind te piș în cur de la un metru .STAND PE BALCON CU BORCANUL DE PSIAT LA CAP, NU AI REALIZAT NIMIC VIATA ASTA, DOAR AI SUPT DE LA MA-TA, IL DISTRUGI PE FII TU DE LA LORENA CE AI SUPT SI CAM ATAT. ACUM. FOAMEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 1 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 IN LOCUL TAU AS SPUNE CA AM MAI PUTIN, CA ESTI BOU VACA VACA BOU BOU 1 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 DOBREEEE S-A CACATSI L-A MANCATSI APOI IAR SE CACA SI MANANCA, E UN ORGANISM NEVERTEBRAT CU CIRCUIT INCHIS Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 BAI DOBRE AUZI, CAND VULPEA N-AJUNGE LA STRUGURI ZICE CAS ACRI MAHHHH asa si tu, nu ai ce dovezi sa aduci, omul cu dovezile erai, si te iei de mancare si ciolane si telefonul de pe masa.esti marunt bai cacatule un cacat mic si prost care nu face decat laba si sa bea si distruge viata copilului, tata denaturat om de nimic Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 era odata un prost care se pisa la borcan dormea cu el la cap pe balcon in toiul iernii si apoi bea pisatul ca era cald din borcan si credea ca e ceai. morala: nu fi prost ca dobre Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 18, 2017 era odata un prost care se pisa la borcan dormea cu el la cap pe balcon in toiul iernii si apoi bea pisatul ca era cald din borcan si credea ca e ceai. morala: nu fi prost ca dobreTe-am lăsat să vorbești singură să vadă lumea cine ești Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 asa si? are o datorie si un proces.si cei cu asta? ce dovedeste asta? cu ce ma incalzeste asta? deschide si vezi ce scrie acolo.zi-ne sin oua dobrica, ce srie acolo. sa mori de foame de nu ne spui. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 18, 2017 era odata un prost care se pisa la borcan dormea cu el la cap pe balcon in toiul iernii si apoi bea pisatul ca era cald din borcan si credea ca e ceai. morala: nu fi prost ca dobreÎți dau câte puțin pentru că uiți repede ,știi ce conțin acele plicuri... o mică parte din datoriile tale Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 de pe 22 mai hahahahha dobrica, tot prost esti Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 de pe 22 mai hahahahha dobrica, tot prost esti Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Îți dau câte puțin pentru că uiți repede ,știi ce conțin acele plicuri... o mică parte din datoriile talenu usnt lorena boule, nici nu banuiesti. deschidele s avedem, le ai din luna aprilie-mai hahahahahha. mai posta boul de dobre poze cu banii si cardurile lui si avea carduri expirate din 2013 hahahahah cat de prost sa fie un om ne vertebratul de dobre e prostul satului. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 18, 2017 asa si? are o datorie si un proces.si cei cu asta? ce dovedeste asta? cu ce ma incalzeste asta? deschide si vezi ce scrie acolo.zi-ne sin oua dobrica, ce srie acolo. sa mori de foame de nu ne spui.Ai multe datorii și trei procese penale pe tol ,urmează încă douăAcum 30 de minute urlau pe aici că n-ai văzut nimic ,acum mă iei cu Dobrica Marș de aici retardato Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 18, 2017 de pe 22 mai hahahahha dobrica, tot prost estiCe an ?Sunt și altele mai proaspete ,Bogdane ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iulie 18, 2017 DOBRE EU NU AM CE DOVEDI, SI NU FAC ASTA CA NU SUNT PROST CA TINE. DAR TU CAND AFIRMI CEVA, EU MA PIS PE TINE SI CA MINE TOT FORUMUL, NU VEZI CA ESTI CEL MAI PROST DIN CURTEA SCOLII, LICEULUI, TARII, CONTINENTULUI, PAMANATULUI, UNIVERSULUI?Are boarfă ta ceredibilitate cu un certificat de deces fals sau analizele ....îțeleg că tu ești proxenetul din schimbul doi și al tău era telefonul ăla de lângă farfurie MINTI DE INGHEATA APELE SI LUMEA VEDE CA MANANCI CACAT, ASA CA NU MIE TREBUIE SA IMI ARATI. LUMEA VEDE CA MANANCI CACAT SI AI O CREDIBILITATE 0Scopul tău aici ? Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Ai multe datorii și trei procese penale pe tol ,urmează încă douăAcum 30 de minute urlau pe aici că n-ai văzut nimic ,acum mă iei cu Dobrica Marș de aici retardatoNU sunt lorena boule, ai paranoia vaca nebuna. huuuuaaaaa Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Ce an ?Sunt și altele mai proaspete ,Bogdane !acum incerci cu toti suspectii, nici Bogdan nu sunt huaaaaaaaaaaaaaaa Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 Scopul tău aici ?sa-ti dau la muie. dar scopul tau?nu are nimeni nevoie de tine credema 2 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 mai baga o fisa, ia zi cine mai crezi c sunt 2 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 ce telefon ai dobre nu se vede nimic clar, ai alview de 3 mil, de aia esti asa intrigat de samsungu lu lorena hahahahahhahahaha 2 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat Iulie 18, 2017 Partajează Postat Iulie 18, 2017 dobre a plecat cu coada intre piciaore ca de obicei sper sa nu vina cu minciunile lui si cu plicurile lui de anu trecut sa zica a re dovezi. 2 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Iulie 18, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Iulie 18, 2017 Sa ii mananci cacatu lu corina cimpoca dobrics Link spre comentariu
roko409 Reputație: 10 Postat Iulie 18, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 18, 2017 scorul ? cat e scorul ? Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Iulie 18, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Iulie 18, 2017 scorul ? cat e scorul ? avand in vedere ca schizofrenicu a pus aici poze cu o copila de 18 ani care crede el in paranoia lui ca e inamica lui si aliata lu lorena.si ca debiteaza ca merge in vacante si are touareg dar poze pula. i-a dat lorena 6-0 ca la pingpong l-a executat. Link spre comentariu
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 19, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat Iulie 19, 2017 Buna dimi domnii mei. Va invit la mine sa ne iubim ca in filmele xxx. Ca servicii...100lei fin, 200lei ora, oral, normal-ambele protejate. Oralul nep si fin orala pt 50 lei in plus de fiecare. Nu fac...normal nep, anal, deplasari. Nu primesc 2 sau mai multe persoane in casa. Cer si ofer seriozitate, discretie si igiena maxima. Am analize reale si recente eliberate acum o sapt de spitalul Victor Babes cu rezultatele negative pe care le arat in locatie. Ma gasiti la nr de tel..0730163270. L-S 11-20. Va pup si vs astept. 2 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum