Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

Weekend..iar nu mai scapa mamaie de el pana luni.S-a saturat saraca,mancare,bani de tigari si bere,ca ratatul asta nu are nici sa-si ia o paine

• Like 1
Reputație: -1542
  • Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
Postat

Cu ce argumente le dai peste bot ca jur ca nu inteleg. Restante la banci si facturi ? Femeia-si vede de viata ei face bani pe pizda ei mult putin este irelevant oricum. Singurul disperat care nu poate trece peste faptul ca te-a lasat esti tu . Ce speri sa realizezi facand circul asta care dincer vb a devenit penibil deja? Ca sa fi credibil pune fa poze cu certificatul masinii si 2_3 poze de la mare sa inchizi gura lumii ca altfel incepi s-o dai grav in paranoia.

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Pune poze cu talonul Touaregului,tata,fa-ti selfie daca zici ca esti la Mamaia,vorbim de statiune ca la mamaie la Snagov stai pana luni,spune cum ai prins-o pe Jana la Virilul in pula,spune cum te-a parasit mama,cum te-a lasat Bianca pentru un carlan mai tanar,spune tot ce te macina!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lasati-l pe dobre ca este in vacanta , nu are timp sa scrie =)) =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Pune poze cu talonul Touaregului,tata,fa-ti selfie daca zici ca esti la Mamaia,vorbim de statiune ca la mamaie la Snagov stai pana luni,spune cum ai prins-o pe Jana la Virilul in pula,spune cum te-a parasit mama,cum te-a lasat Bianca pentru un carlan mai tanar,spune tot ce te macina!

• Like 1
Vizitator
Postat

Lăsați-l pe dobre ca este in vacanta, nu are timp sa scrie =)) =))

• Like 1
  • Minus 2
Postat

dobre cauta intarir dar nu il mai sustine nimeni, uite ca minciuna are piciaore scurte dobrica. esti acasa si zici ca esti la mamaia, apoi la touaregul de la serviciu zici ca e a tau, o persoana a inchiriat o camera in apartamentu matii ptr sediu social ptr srl si tu zici ca esti patron.

lumeeeeee, daca avea dobre ce spunea punea poze.

sia luat anu trecut s6 sau ce o fi fost ala chinezarie a si pus poza cu el. plus ca mai purta un tricou de la sh cu PUMAAAA

Postat

ces spuneam, dobre cand se lauda cu ceva real pune poze, dar cand minte .... nu are de unde poze.

aici se lauda cu s6-ele chiriasilor si tricoul i l-a dat gratis ca le-a dus gunoiul si a dat cumopul prin casa.post-194293-0-58992500-1465761871.jpg

Postat

Imi calc pe inima si o dau interogare sold la cardurile mele ,apoi pun aici sa vada anumiti pacalici si distrusi care nu poate sa doarma de grija mea .Dispun de anumite sume pe carduri ,am un job bine platit ,o iubita cu un caracter frumos si mult bun simt (1,76m 55kg ,sani nr 4 naturali ,etc).Ma doare fix in pula de voi ,ma distrez maxim.Stau in casa mea ,in wekend merg la Snagov unde am o vila si dupa un gratar ma plimb cu salupa sau invers.Aici jur ca nu mai raspund decat pisicului si Lorenei .

Uite ce declara dobre anu trecut. si ce poza punea.

post-194293-0-04533300-1465763116.jpg

Vizitator
Postat

Domnii mei, ma gasiti in zona Mihai Bravu la nr de tel ..0730163270. L-S 11-20. Va pup si va astept.

Toate bune si ultrafrumoase , dar de ce nu scrii pe aici ca ai marit tarifele

200 Lei una jumatate de ora

300 Lei una ora

500 Lei pentru ce ,nu am putut citi anuntul , era cenzurat...hi ,hi,hi !

• Like 1
  • Minus 1
Postat

a vazut ca a postat analize si a renuntat la neprotejat si are clienti multi acuma. eu iam zis ca neprotejatul e ca un tun, vin sidistii si apoi nimeni, dar asa cu analize e alta chestie.

vezi loreno ca asa e mai bine.

cat de dobre, pe unde mai e ce mai stii de dobre, mai zine, cum neai zis cu camera inchiriata cuiva cu un srl sediu social.

dobre latra de dovezi dar tu le dai nu gluma, mai dane si noua o veste de dobre.

Postat

am auzit ca de ciuda ca nu a fost la mare si el a mintit si noi ii ceream poze, s-a infpt in pula unui negrotei crdea ca e virilul si ia supto de a ajuns la urgente

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...