Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Da Dobrica am inteles , e disperata, e decedata, are peste, analizele sunt false plm acum lasa-ne ..cum si tu spuneai mai sus ca nu vrei sa-i mai faci trafic pusicului pe forum (ca si cum forumul ar sta in panarama facuta de tine) Chiar nu vezi ca esti penibil ?!? Oare chiar nu realizezi? Ti-a cerut lumea sa pui 2 poze de la mare , sa pui o poza cu certificatul masinii sa demonstrezi ca-i pe numele tau... te-ai facut ca nu vezi .. Am inteles toti cine delireaza si cine vb adevarul. Du-te tata ca deja devi penibil!

Amice ,eşti idiot .Am zeci de poze pe facebook ,eu nu sunt pramatia de Lorenna să mă promovez doar prin poze ..Nu am nimic de împărţit cu nimeni ,v am deschis doar ochii de câte ori această calamitate şi a bătut joc de voi ....

Postat

Lorenate-ai prăjit ieri la Therme..Am făcut baie lângă tine☺☺arați f.Bine ești o diva..Nu am vrut sa te deranjez din bronzat..fundul este piesa de rezistenta.. Te priveam și nu îmi puteam lua ochii de la tine

Şi ţi ai făcut cont fix aici ,ştiai cum o cheamă pe forum....Cusut cu aţă albă .....priveşte o în continuare ,într adevăr  are nişte poze reuşite 

Postat

Poate îmi faci și mie cunoștință cu amica ta

Amica ei are pulă şi îl cheamă Edz ,este de fapt fiul ei **spam editat** pe care ,,mama denaturată îl duce în locaţia unde ea face sex total total neprotejat sau îl cară peste tot după ea doar pentru poze

Postat

Da Dobrica am inteles , e disperata, e decedata, are peste, analizele sunt false plm acum lasa-ne ..cum si tu spuneai mai sus ca nu vrei sa-i mai faci trafic pusicului pe forum (ca si cum forumul ar sta in panarama facuta de tine) Chiar nu vezi ca esti penibil ?!? Oare chiar nu realizezi? Ti-a cerut lumea sa pui 2 poze de la mare , sa pui o poza cu certificatul masinii sa demonstrezi ca-i pe numele tau... te-ai facut ca nu vezi .. Am inteles toti cine delireaza si cine vb adevarul. Du-te tata ca deja devi penibil!

Nu vorbeam cu tine ,doar cu una din clonele acestei curve ...Nu te băga ca supozitorul că n are rost .Să fii iubit Ca să fi tatăl meu trebuie să ai cel puţin 65 de ani ,aaşa că eşti doar unul căruia îi curg balele pe aici la nişte poze !

Reputație: -1542
  • Oras:Calator prin lume .
  • Oras:Calator prin lume .
Postat
:))) Esti ratat !!!
Postat

Dobre Daniel am privito live nu în poze...Și o mai văzusem în anunțuri. .arata bine..sâni fund drăguța la fata e o femeie frumoasa..Plus ca are o amica..piesa..Poate sa va confirme

Postat

Dobre Daniel am privito live nu în poze...Și o mai văzusem în anunțuri. .arata bine..sâni fund drăguța la fata e o femeie frumoasa..Plus ca are o amica..piesa..Poate sa va confirme

Şi ai ghicit cum are topicul aici ,apoi ţi ai făcut cont şi ai scris  :laugh2  :laugh2

Postat

Eu atât am avut de spus...Nu intru cu tine în polemica..Este părerea mea...Lorena e buna de pula...ideea e sa și aveți pula pt ea😂😂😂😂😂

• Like 1
Postat

:))) Esti ratat !!!

Durex îşi cere scuze pentru naşterea ta .Ratat şă l faci pe tactu .Am rugămintea să îţi revizuieşti vocabularul.

Postat

Eu atât am avut de spus...Nu intru cu tine în polemica..Este părerea mea...Lorena e buna de pula...ideea e sa și aveți pula pt ea

Nu contestă nimeni că nu arată bine ,eu am perforat o cinci fără bani ..Altele sunt problemele ei de sănătate ,vocabular ,atitudine ..Acum ceva vreme chiar a murit şi apoi de foame a înviat ..

Postat

Doar sâni ....acolo încă nu au ajuns bolile  :no2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cum e țopârlane in concediu ? =))

• Oras:0730163270
  • Oras:0730163270
Postat

Lorena😊😊te-ai prăjit ieri la Therme..Am făcut baie lângă tine☺☺arați f.Bine ești o diva..Nu am vrut sa te deranjez din bronzat..fundul este piesa de rezistenta.. Te priveam și nu îmi puteam lua ochii de la tine

multumesc dragutul meu. Te pup si te astept. Ma gasesti la nr de tel..0730163270. O seara perfecta iti doresc.

post-239062-0-03073900-1502129797_thumb.jpg

post-239062-0-72650800-1502129809_thumb.jpg

post-239062-0-99183400-1502129823_thumb.jpg

post-239062-0-53931800-1502129836_thumb.jpg

post-239062-0-90979900-1502129865_thumb.jpg

post-239062-0-90950100-1502129896_thumb.jpg

post-239062-0-05061500-1502129921_thumb.jpg

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Lorenate-ai prăjit ieri la Therme..Am făcut baie lângă tine☺☺arați f.Bine ești o diva..Nu am vrut sa te deranjez din bronzat..fundul este piesa de rezistenta.. Te priveam și nu îmi puteam lua ochii de la tine

Mare linge-blide mai esti.

Si de ce nu ti-ai facut mah programare ? Trepadusule.

Postat

Lorena dacă am îndrăznit sa Îți fac complimente au sărit lachitele sa mă atace...

mănânci căcat cu polonicul :))))))))))

dar esti amuzant

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...