Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

in toate pozele are ochelari de soare sa nu i se vada ochii bulbucati si injectati de la atata bautura. Prostul familiei si.a luat sapca cu inscriptia...KING..adica REGE...prostul pana nu e fudul, parca nu e prost destul...hahaha

O MELODIE SCURTA.

DOBRE E FRIZERUL. FRIZERUL DIN PERU.

ARE CURU NEGRU, DE LA PULI DR NEGRU

DAR NICI GURA NU E CURATA RAU

ACOLO IA BĂGAT LORENA UN DILDĂU.

• Oras:0730163270
Postat

hai sa iti explic...tot ce gatesc ii duc si lui Edy, logic. Iar eu mananc tot ce vreau la orice ora pt ca metabolismul imi permite. Si sunt o persoana linistita, vesela, nu sunt stresata de nimeni si de nimic, si pt varsta mea de 40 de ani consider ca arat destul de bine.

dobre prin hartuirea lui incearca sa ma streseze sa imi strice munca. Din nefericire pt el chiar nu reuseste, sunt mai bine ca niciodata, am inceput si in domeniul cinematografiei si nimic din ce face sau zice dobre nu ma afecteaza, nu ma atinge, nu ma intereseaza pt ca mi.e indiferenta persoana lui sau daca traieste sau moare.
Postat

Eu as spune ca iti poarta noroc chiar. da mai multe detalii de film. vezi lorena ca ti-am trimis mesaj, raspunde-mi sau da-mi prin mesaj personal detalii de film.

Postat

Eu as spune ca iti poarta noroc chiar. da mai multe detalii de film. vezi lorena ca ti-am trimis mesaj, raspunde-mi sau da-mi prin mesaj personal detalii de film.

dobre? Face parte din trecut. Eu unde scuip nu ling. O femeie nu pleaca de langa cineva de bine. Toti avem bune si rele, calitati si defecte. Dar parca la Dobre prea s.au strans toate defectele..fizice si de comportament. Oricum hartuirea si agitatia lui sunt fara rost. Pe mine nu ma afecteaza in nici un fel, el singur isi face rau in loc sa isi vada de viata mai departe.
Postat

Eu as spune s apunem mana de la mana sa il ajutam pe dobre sa ii luam ceva de mancare, nu sa ii dam banii ca el isi ia o replica samsung s8 si se lauda pe facebook, sau inchiriaza un bmw x6 si spune cai a lui si apoi tot de foame moare. se baga cineva?

Postat

Eu as spune s apunem mana de la mana sa il ajutam pe dobre sa ii luam ceva de mancare, nu sa ii dam banii ca el isi ia o replica samsung s8 si se lauda pe facebook, sau inchiriaza un bmw x6 si spune cai a lui si apoi tot de foame moare. se baga cineva?

eu nu. Dobre nu merita nici macar scuipatul meu.
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

O statuie din căcat dar nu așa simplă...pigmentată cu sloboz de la băieții de pe forum !

Vizitator
Reputație: 0
Postat

O pasarica (prieten filmograf) mi-a soptit ca subiectul filmului ar fi despre partizanii rusi-ucrainieni-moldoveni care au luat parte la batalia pentru Odessa (asediata de catre Armata a 3-a Romana si Grupul de armate Sud a Generalului von Runtstedt) intre 1941-1944.

Postat

O pasarica (prieten filmograf) mi-a soptit ca subiectul filmului ar fi despre partizanii rusi-ucrainieni-moldoveni care au luat parte la batalia pentru Odessa (asediata de catre Armata a 3-a Romana si Grupul de armate Sud a Generalului von Runtstedt) intre 1941-1944.

Mister Lopix, n-am nimic cu mataluta, da' de ce te bagi unde nu cunosti ? Stii ce inseamna filmograf ? Uita-te in dex

Care partizani bre ? Doar sarbii au opus rezistenta nemtilor prin aceasta forma de lupta.

La Odessa n-au fost niciun fel de partizani. Armara romana (Armata a 4-a nu a 3-a) si armata sovietica. Nici vorba de Grupul de armate Sud a Generalului von Runstedt. Au fost trupe germane dar nesemnificative.

Batalia de la Odessa a avut loc in perioada august - octombrie 1941. Cine ti-o fi zis ca 3 ani, habar n-are.

Si daca tot esti interesat de subiect, eu zic sa citesti ce s-a intamplat dupa cucerirea Odessei. Sa vezi ce-am facut noi romanii (Antonescu atunci) rusilor, evreilor si comunistilor.

Si inca ceva. Dupa parerea dumitale, care este rostul acestui topic ? Si de ce ai cuvinte laudative fatza de individa Lorena cand este o tepara, o mincinoasa si o prefacuta ? Tot asa ai fi facut si daca te punea pe drumuri si iti dadea teapa ?

Nu crezi ca aceste panarame ar trebui zburate de pe forum ? Sau macar ignorate ?

• Like 1
  • Minus 3
Postat

lorena ar trebui sa isi faca o agenda cu programari si etc. sa nu fie adepta fast fuck cat mai multi cat mai repede, si daca un client da teapa asta e, mai degraba pierzi tu o ora nelucrand decat sa pui pe drumuri un om, ca al clar nu mai vine a doua oara.

baieti, punem mama de la mana ptr un abonament de 20 de lei la net pentru dobre? haideti sa ii facem o bucurie ca se bucura si avem si noi de cine sa ne batem joc.

nu credeam ca o so spun, dar DOBRE INTOARCETE LA NOI SA NE BATEM PULA DE TINE.

Postat

dar in ce film fain joaca, eu ma asteptam sa fie un film de duzina, cand o sa apara filmul dobre si alessandra vor muri de ciuda.

• Minus 1
Vizitator
Postat

Mister Lopix, n-am nimic cu mataluta, da' de ce te bagi unde nu cunosti ? Stii ce inseamna filmograf ? Uita-te in dex

Care partizani bre ? Doar sarbii au opus rezistenta nemtilor prin aceasta forma de lupta.

La Odessa n-au fost niciun fel de partizani. Armara romana (Armata a 4-a nu a 3-a) si armata sovietica. Nici vorba de Grupul de armate Sud a Generalului von Runstedt. Au fost trupe germane dar nesemnificative.

Batalia de la Odessa a avut loc in perioada august - octombrie 1941. Cine ti-o fi zis ca 3 ani, habar n-are.

Si daca tot esti interesat de subiect, eu zic sa citesti ce s-a intamplat dupa cucerirea Odessei. Sa vezi ce-am facut noi romanii (Antonescu atunci) rusilor, evreilor si comunistilor.

Si inca ceva. Dupa parerea dumitale, care este rostul acestui topic ? Si de ce ai cuvinte laudative fatza de individa Lorena cand este o tepara, o mincinoasa si o prefacuta ? Tot asa ai fi facut si daca te punea pe drumuri si iti dadea teapa ?

Nu crezi ca aceste panarame ar trebui zburate de pe forum ? Sau macar ignorate ?

Subiectul filmului IN MARE !

O corectura: Armata a 11-a Germana care a participat alaturi de Armata a 3-a Romana(gen. N. Ciuperca) (da, nu a 4-a) era condusa de Manstain. Manstain era Seful de Stat Major al lui Von Rundtstedt. Prin urmare, Grupul de Armate Sud.

Cat despre ce s-a intamplat dupa batalie, Antonescu si armata romana NU ARE NICIO LEGATURA CU lagaterele de exterminare si ghetourile.

Vizitator
Postat

Evreii au fost omorati

Da, draga mea, asa este. Dar nu de catre armata romana.

Iti (VA) recomand cartile Prof. Ghe. Buzatu referitoare la Antonescu, pentru o istorie SINCERA si REALA a Romaniei, diferita de cea invatata la scoala...

http://www.ziaristionline.ro/wp-content/uploads/2013/05/Istoria-sa-judece-Prof.-Gh.-Buzatu.doc.png

• Like 1
Postat

pai si pe tine cum te-a ucis? LOrena raspundemi la mesajul prsonal. nu mai evita.

surpriza. Ai rabdare pana apare filmul la cinematografe.
Vizitator
Postat

surpriza. Ai rabdare pana apare filmul la cinematografe.

Cand apare oficial filmul draguta ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.