leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 DE CE NU AI VENIT DOBRE ASEARA? TE-AM ASTEPTAT. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 22, 2017 Dobre, dar tu cand morti dormi? Ca toata noaptea ai scris...mai bine te faceai scriitor de sf. Dupa o noapte intreaga de scris si mancat cacat,acum cred ca ai ochii bulbucati si injectati de bautura si zaci lesinat in balconul tau cel plin de igrasie, dormi si tu 2 ore si tot pe mine ma visezi. Ai facut o obsesie atat de grava pt mine ca nici cel mai bun doctor psihiatru nu te mai poate vindeca. Esti caz pierdut.Tu ești caz pierdut .După opt ani de curvărie fără prezervativ n-ai realizat nimic ,ești fix în aceeași situație .Copilul tău la fel .Ai grijă că timpul trece .Spre disperarea ta la apartament am și balcon .Să-ți cumperi și tu un cort unde să stai dar să aibă balcon ..asta peste vreo zece ani Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Tu ești caz pierdut .După opt ani de curvărie fără prezervativ n-ai realizat nimic ,ești fix în aceeași situație .Copilul tău la fel .Ai grijă că timpul trece .Spre disperarea ta la apartament am și balcon .Să-ți cumperi și tu un cort unde să stai dar să aibă balcon ..asta peste vreo zece aniTU VORBESTI DE BALCON. BUAHAHHAHAHAHA Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 DE CE NU AI VENIT DOBRE ASEARA? TE-AM ASTEPTAT. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 22, 2017 DE CE NU AI VENIT DOBRE ASEARA? TE-AM ASTEPTAT.Am vorbit prostule la telefon ,nu am timp să mă văd cu toți retardați .Aici faci pe Gigi Duru dar la telefon te căcasei pe tine .Stai draku relaxat că vin peste voi ....Ai dormit pe preșla nevastă sau cu boarfă ? Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 dobrica O SA MERGI LA FILMUL LORENEI? O SA DAI BANI PE BILET? CA VEZI CA DACA II DAI O AJUTI. Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Am vorbit prostule la telefon ,nu am timp să mă văd cu toți retardați .Aici faci pe Gigi Duru dar la telefon te căcasei pe tine .Stai draku relaxat că vin peste voi ....Ai dormit pe preșla nevastă sau cu boarfă ?FRAIERE, NU AI VORBIT CU MINE, NU O MAI ARDER LEU CA ESTI PECHINEZ. DE CE NU AI VENIT SI LA FATA LOCULUI SA O ARZI LEU PANA LA CAPAT NU DOAR DIN SPATELE TASTATURII? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 3 pagini pana la Pagina 900 si 103 pana la Pagina 1000. Facem 1000 pana incepe scoala ? :laugh2 :slap2 :slap2 (Editat) Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 22, 2017 UNDE A SPUS CA AI DREPTATE CA NU A FACUT NICI O REFERIRE LA TINE, ARATA CITATUL LUI. ESTI RETARDAT SI AI HALUCINATII.. SARACUL DOBRE ... PULA MEA TU CHIAR TRAIESTI IN LUMEA TA.Dacă știi să citești așa începe postarea lui ,ești prea retardat și o să te ignor Am văzut că pe Curva ta a amenințat-o cu bătaia ..Citește mai atent sifiliticule ....Hai pa sărăcie .nucte mai rețin că trebuie să numeri banii Lorenei Link spre comentariu
gicanul Reputație: -132 Postat August 22, 2017 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Partajează Postat August 22, 2017 Vai mama, e ca la 6 intors aici ... Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 CAT TIMP CEL MAI DORIT OM SA FIE AVORTAT DAR A REUSIT SA SUPRAVIETUIASCA DOBRE, O SA SE FACA SI 3000 1 1 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Dacă știi să citești așa începe postarea lui ,ești prea retardat și o să te ignor Am văzut că pe Curva ta a amenințat-o cu bătaia ..Citește mai atent sifiliticule ....Hai pa sărăcie .nucte mai rețin că trebuie să numeri banii LoreneiBAI CACATULE, DACA LORENA ARE PESTE CE TE FUTE TI-E CIUDA? DACA ARE DACA N-ARE?EU NU SUNT LORENA NU SUNT PESTE SI DACA AS FI FOST MA LAUDAM IN FATA TA, AS FI AVUT PLACEREA ASTA. DECI ABEREZI DEGEABA DE CE NU AI VENIT ASEARA LA PADURE? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat August 22, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat August 22, 2017 3 pagini pana la Pagina 900 si 103 pana la Pagina 1000. Facem 1000 pana incepe scoala ? :laugh2 :slap2 :slap2 (Editat)Să facă ei lopix .))))Eu am și alte lucruri mai importante .Țiganu de foame cântă ,ăștia scriu .. Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 AM STABILIT ASEARA SA MA VAD CU DOBRE LA O PADURE LA ORA 22. NU A VENIT, ERA DE ASTEPTAT. SI ACUM O ARDE LEU LA TASTATURA. DE CE NU AI VENIT DOBRICA? CA ITI PLATEAM TAXIUL SI PLECAI GRATIS ACASA. Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Să facă ei lopix .))))Eu am și alte lucruri mai importante .Țiganu de foame cântă ,ăștia scriu ..PAI SI CE TE RETINE? JOC DE GLEZNE SICTIR Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 DOBRE EU ITI PUN OPARIU PE CE VREI TU, CA AM PUTEREA SA TE ACOPAR LA PARIU CA TU ESTI SARAC N-AI NIMIC, DECAT UN BORCAN DE PISAT. EU PUN PARIU CA TU O SA LATRI AICI MUUULT SI BINE. 1 1 Link spre comentariu
beny888 Reputație: 151 Postat August 22, 2017 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat August 22, 2017 Dobrică fugi la pădure ,ia și o pătură la tine că te așteaptă băieții să-ți rupă "panseluța" !!! 2 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Dobrică fugi la pădure ,ia și o pătură la tine că te așteaptă băieții să-ți rupă "panseluța" !!!NU vine, l-am asteptat ieri cum am stabilit si nu a venit. El se lupta de la tastatura. Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat August 22, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat August 22, 2017 Eu i am oferit pula si n a venit. Tu bataie, tot n a venit. Cred ca e timpu sa ii promitem flocii lorenei si asa poate vine 1 4 Link spre comentariu
fiul lui dobre Reputație: 49 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Tata nu se duce la padure decat cu Virilul! 2 Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Eu i am oferit pula si n a venit. Tu bataie, tot n a venit. Cred ca e timpu sa ii promitem flocii lorenei si asa poate vineTrebuie sa incercam ceva nou. E cineva prieten sa mai puna poze cu dobre, am aratat si la baietii de la mine de la firma, si citesc si ei topicu asta, deci toata lumea se prapadeste de ras.trebuie ceva nou Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Tata nu se duce la padure decat cu Virilul!daca e gay Link spre comentariu
crixalis Reputație: 188 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Deci pe bune, treebuie sa facem un film. Avem si caracterele, avem tot. Dobre si Lorena rol principal, zeul, leanasicostel. Eu zic ca iese ceva misto. 1 Link spre comentariu
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat August 22, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Partajează Postat August 22, 2017 Dobre, am fc ciorba de pui dar tie iti dau doar oasele. Ti.am pus si mesaj langa ciorba sa nu zici ca e poza de pe net. Stiu ca ti.e foame si pofta, tocmai de aceea iti dau oasele de la pui. Link spre comentariu
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2017 Partajează Postat August 22, 2017 Deci pe bune, treebuie sa facem un film. Avem si caracterele, avem tot. Dobre si Lorena rol principal, zeul, leanasicostel. Eu zic ca iese ceva misto.Eu ma bag, Lorena se baga, cat ptr dobre gasim un boschetar ca seamana. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum