Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Săracu Dobre, cate injuraturi și a luat pe topicul asta și nu înțeleg cum rezista. Adică un om normal își baga pula și nu mai intra aici, scurt pe 2, simplu. Dar Dobre e înjurat în continuare și el tot intra aici sa citească. Foarte ciudat cum reuseste. Eu cred că ai lui îi place circu asta și în sinea lui rade la glumele și înjurăturile de aici.

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti

Mai mult ca sigur forumul ăsta l-a ajutat foarte mult pe Dobre să-și descopere orientările ,să-și accepte faptul că îi plac băieții și să spere in continuare la o noapte romantică întins pe parchet cu Bianca dasupra lui, stricată la stomac în timp ce-i îmbracă tot trupul lui Dobrică cu nămol...

Link spre comentariu
  • Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu

Fac si eu o gluma mai nesarata  :laugh2  :laugh2  ca sa destindem un pic situatiunea.

Da un anal cum i-ai face lui Dobre, Lorena? Exemplificand cu o poza personalizata si in timp real  :laugh2  :laugh2 ca de mancare suntem satui.

Sper ca nu ma luati la pula acus pentru o gluma  :blushing2  :blushing2

Link spre comentariu

DECI EU NU AM MAI VAZUT ASA CEVA.

II PROPUN SPUNE CA VINE.

ii zic ca referinta padurea baneasa. apoi ii specific exact anume unde, cica acolo nu e padurea baneasa(dar e zona baneasa)

apoi imi spune cum ma cheama

apoi imi cere poza

imi cere numele, cica sa stie pe cine joaca in picioare

apoi imi spune ca vrea sa filmeze

apoi imi spune ca e viata scurta si trebuie traita - s-a gandit ca acolo moare

apoi spune ca l-am sunat si sunt nu stiu cine si a vb cu mine la telefon eu neavand numarul lui, nevorbind sau sa il vad in ochi niciodata

apoi la 22.30 nimic.

astept 1 ora juma nimic

apoi a doua zi tupeu la tastatura.

Link spre comentariu

FELIICITAAARI DOBREEEE

LA MULTI ANI, AI AJUNS LA 900, SA AJUNGI SI LA 1000.

SA TRAIESTI SI SA INDURI TOATE BATAILE DE PULA CARE TI LE DAM CA SA NE AMUZAM SI NOI DE UN RATAT, ADICA DE DOBRE

O SA VORBESC LA DEX SA INTRODUCA EXPRESIA DOBRE DANIEL CA EXPRIMARE PTR CEA MAI CURVA DE OM CEL MAI PROST, CEL MAI LIMBIST SI MAI LINGAU OM DE PE GLOB.

Link spre comentariu

Dobrică ce sa mai...lasă-ti orgoliul de-o parte și fugi la pădure ! Ia-ți la tine o cremă de gălbenele și o pătură pufoasă... du-te acolo și roagă-i pe băieți să nu aibă milă de curulețu tău, să-l facă ferfelițe !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

FELIICITAAARI DOBREEEE

LA MULTI ANI, AI AJUNS LA 900, SA AJUNGI SI LA 1000.

SA TRAIESTI SI SA INDURI TOATE BATAILE DE PULA CARE TI LE DAM CA SA NE AMUZAM SI NOI DE UN RATAT, ADICA DE DOBRE

O SA VORBESC LA DEX SA INTRODUCA EXPRESIA DOBRE DANIEL CA EXPRIMARE PTR CEA MAI CURVA DE OM CEL MAI PROST, CEL MAI LIMBIST SI MAI LINGAU OM DE PE GLOB.

Eu nu te inteleg frate dc pui atata patima. Zici ca nu esti clona, dar pari .

• Like 3
  • Minus 7
Link spre comentariu

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

OBRE SPUNE CA VINE IN PADURE, APOI NU VINE, M-A PUS DEGEABA PE DRUM, MA GANDEAM CA FAC SI EU SPORT CU DOBRE SI AM BATUT DRUMUL DEGEABA. EU I-AM SPUS

DOBRE, TAXIUL CAND VII IL PLATESC EU SI CAND PLECI O SA AI UN DRUM GRATIS.

EL NU A VENIT. SI ETARE IN GURA DE PE TASTATURA.

Ai repetat ca un autist cacatul asta,mai ai si altceva in program ca ne-am plictisit?

• Like 4
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...