Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Dobre, am fc ciorba de pui dar tie iti dau doar oasele. Ti.am pus si mesaj langa ciorba sa nu zici ca e poza de pe net. Stiu ca ti.e foame si pofta, tocmai de aceea iti dau oasele de la pui.

stai asa ca iar o sa spuna ca e de pe net. ca e ceva halucinant, o oala cu mancare.... wow.

Postat

MAI SCRIE UN BILETEL LORENA SI SCRIE ASA:

LEANASICOSTEL II DA MUIE LU DOBRE CA NU A VENIT IN PADURE SA II SCOATA DINTII.

Sunt curios daca o sa spuna ca si aia e de pe net. Te rog Lorena.

Postat

BUHAHAHAHAHHAHAHAH

MUIE II DAM LU DOBRE.

ACUM DOBRE O SA SPUNA CA AI LUATO SI PE ASTA DE PE INTERNET. CE RETARDAT E DOBRE..... HAHAHAHHAHAHAH

MERSI LORENA.

• Oras:0730163270
Postat

Eu i am oferit pula si n a venit. Tu bataie, tot n a venit. Cred ca e timpu sa ii promitem flocii lorenei si asa poate vine

nu am floci. Dar promit ca dupa ce mananc ciorba sa ma cac in gatul lui Dobre sa creada ca a mancat din ciorba mea.

post-239062-0-84611800-1503400983_thumb.jpg

post-239062-0-43267400-1503401042_thumb.jpg

post-239062-0-91581700-1503401049_thumb.jpg

• Like 2
Postat

BUHAHAHAHAHHAHAHAH

MUIE II DAM LU DOBRE.

ACUM DOBRE O SA SPUNA CA AI LUATO SI PE ASTA DE PE INTERNET. CE RETARDAT E DOBRE..... HAHAHAHHAHAHAH

MERSI LORENA.

ms si eu. Te pup rau.
  • Like 1
Postat

aoleu dar cata carne ai lasat pe ele, tie mila de dobre. chiriasii nu lasau deloc, le mancam de nu mai era carne deloc si dobre ce facea.

le fiuerbea in apa sa se mai desprinda firmiturile de carne scotea oasele, manca carnea se facea apa aia cu firmituri de apa ca o supa, apoi mai baga 30-40 min oasele in clocot si manca oasele.

el spunea ca au calciu daca le maananca.

NU EXAGEREZ DELOC, VEDETI CA SI DOBRE DE CAND II SPUN, NU NEAGA CA ASA E. SI EL PROBABIL SE INTREABA CINE SUNT EU. NCI NU STIE.

Postat

Asta e obsedata sa-si posteze telefonul. :slap2  :laugh2

sa vezi cand mi.oi lua casa...pun contractul de 5 ori pe zi dar bineinteles fara adresa ca dupa aia imi vine dobre la usa si doarme numai pe presul meu si isi asteapta zilnic portia de oase, pechinezul basit.
  • Like 1
  • Oras:pretutindeni
Postat

sa vezi cand mi.oi lua casa...pun contractul de 5 ori pe zi dar bineinteles fara adresa ca dupa aia imi vine dobre la usa si doarme numai pe presul meu si isi asteapta zilnic portia de oase, pechinezul basit.

De vreo opt ani îți iei casă .....dar stai cu chirie din bani împrumutați .Între timp ai ffăcut și SIDA de atâta pulă fără cauciuc .Visează în continuare Curvă expirată lasă vrăjeala că-i este foame la proxenet ,treci la pulă bășitură !
Postat

În ce an ??? Fă pocnitoare ,o casă este cel puțin 30000 de euro și tu abia ai strâns 1500 să-ți iei un cazan de mașină.Stai draku relaxată și nu mai visa ...Trebuia astă vară să te las pe preș dar pt că ai umplut ișa de bilețele ,ai plâns și te ai jurat că te lași de ,,meserie ,, ți-am mai dat o șansă. Tocmai te ușuise Zeul tău din același motiv și anume : sexul total neprotejat ..Marș la pulă sărăcie !
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Asta e obsedata sa-si posteze telefonul. :slap2  :laugh2

Nu mai mari ca ale tale ....hai du-te si la Siana pe Topic  si fa urat , nu doar noaptea de pe contul  cezaradu77  :laugh2

Postat

dobre

Cum ți-zis și Zeul :ai grijă pe unde umbli că te rup !!O să trimit și băieții să le dai banii datorați înainte să decedezi ...
Postat

Dobre prostule, decat pt zeu ca este barbatul pe care il iubesc ma las de acest job. Ti.e clar dihanie odioasa si imputita? Mancami.ai cacatul din cur dobre, pisam.as pe tine de bocciu.

Postat

Cum ți-zis și Zeul :ai grijă pe unde umbli că te rup !!O să trimit și băieții să le dai banii datorați înainte să decedezi ...

ma ameninti? Cacam.as pe sicriul tau. Cum iti permiti mai ales ca eu nu sunt nevasta.ta sau familia ta sa te futa grija de pizda mea. Bagati.as cacat pe gat.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hai Dănuțe cu dovezile

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Bianca nu-i da oasele alea așa gratuit...pune-l să spele vasele , să lingă pe jos ,să facă ceva pentru ele ! După care să dea o fugă până la pădure...să-l servească băieții cu "desert" !

• Like 1
Postat

Bianca nu-i da oasele alea așa gratuit...pune-l să spele vasele , să lingă pe jos ,să facă ceva pentru ele ! După care să dea o fugă până la pădure...să-l servească băieții cu "desert" !

ai dreptate. Il pun sa spele wc cu limba dupa ce ma cac.
  • Like 1
  • Minus 1

Postat

Dobre. Esti un las. De ce nu te.ai dus la padure la intalnirea cu leanasicostel? Nici cu zeul nu ai vrut sa te duci cand te.a invitat la o ..bere.. ti.e frica ca iti muta gura aia spurcata cu care mananci cacat la ceafa?

post-239062-0-85646300-1503406562_thumb.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...